Søk Feriebolig - 

Antall personer
arrow
Søk bolig!
Betal feriehus annonse via kryptert linje

Følg oss

Følg oss på Facebook

Landeiendom til leie i Benimeli

Bolig id: 2365

Sjarmeren Ferieland Villa nær stranden.

4 soverom landeiendom til leie i Benimeli

Unik selvbetjent landet villa, ideelt for familier eller par. Topp kvalitet i rolige landsby nær kysten, privat svømmebasseng og hage. Spektakulær utsikt. Nedenfor ser du en rekke bilder, priser og en beskrivelse av boligen.

Bilder

Bilder av ferieboligen i Benimeli

Xaymaca pool, partial view of garden & bbq area
Xaymaca pool, partial view of garden & bbq area
Country Holiday Home XAYMACA Benimeli, Alicante
Country Holiday Home XAYMACA Benimeli, AlicanteHoliday home Xaymaca pool valley & mountain views
Holiday home Xaymaca pool valley & mountain views
Xaymaca country holiday home Pool and mountain views
Xaymaca country holiday home Pool and mountain views
Se fler bilder av ferieboligen
Klikk her for flere bilder

Beskrivelse (skrevet av eier)

Fakta

  • Landeiendom
  • 4 soverom
  • 8 sengeplasser
  • 5 badeværelser
  • 250 m² boligareal
  • 150 m² terrasse
  • 1000 m² hageareal

Turistlisens

  • ARA201

Tjenester

Send forespørsel
Xaymaca er et vakkert restaurert tradisjonell 19nde C country-landsby hus som tilbyr luksuriøse, selvbetjente ferie innkvartering for maksimalt 8 personer. Husets sjarmerende interiør, med 4 soverom med eget bad og romslig stue områder, er innredet og utstyrt til en høy standard for maksimal komfort. Utendørs, en åpen gårdsplass, hage, frukthage og stort svømmebasseng, tilbyr et bredt utvalg av områder for å slappe av og nyte ferien. Ligger blant sitruslunder, er dette fredelige og vakre omgivelser er det ideelle stedet for den perfekte "komme vekk fra alt« ferie for familier eller grupper av venner.

Ligger mellom landsbyen og landet, og tilbyr Xaymaca romslige områder med originale høye takbjelker, steinvegger og terrakotta gulv. Varme, solrike farger blandes med gamle, rustikke og moderne møbler skaper en sjarmerende og koselig atmosfære hvor kvalitet er varemerket.
Massive tredører lede oss fra huset private parkeringsplass inn i en stein-vegger gårdsplass med en fontene forskanset blant fargerike planter og blomster, ideelt for utendørs servering om sommeren og vinteren. Franske dører åpnes i en romslig og solrik stue med komfortable sofaer Anda vedovn. I den ene enden av dette rommet er en TV / video / DVD og musikk-området, med bokhyller fylt med et bredt utvalg av flerspråklige bøker, videoer og brettspill for alle aldre og interesser.
Den fargerike og rustikk stil kjøkken er leiligheten har et soverom med state of the art apparater til å møte alle kulinariske behov. En åpen buegang knytter kjøkkenet med åpent område som er behagelig delt inn i en koselig stue med sine iøynefallende moderne peis satt opp mot en bakgrunn av steinvegger, og en spisestue med plass til 8 personer. En original pilar skiller dette området fra den største oppgangen der hvor imponerende tre dører åpne mot landsbyen.
En terracotta trapp fører upstaris til første etasje hvor fire rikelig doble soverom med eget bad er plassert. To soverom har queen size-senger og dele en terrasse med utsikt over fjellet. De to andre har enkeltsenger og har utsikt over bygda. Alle soverom og bad er innredet og møblert til høyeste standard med et nøye utvalg av quailty sengetøy og håndklær.
Huset har en moderne, elektrisk sentral oppvarming, air-condition enheter i alle soverom og en røykvarsler system gjennom. ADSL internettilgang er også gitt.
De to nivå courtyyard fører opp til frukthage og hage med sine store (privat) svømmebasseng, veranda, grilling og spektakulær utsikt over dalen og fjellene.

Hotellet ligger i utkanten av landsbyen Benimeli, er dette landet villa kun noen få minutters gange fra torget som kan skryte av et kultursenter, bar / restaurant som serverer hjemmelaget mat, en matbutikk og bakeri. Landsbyen infrastruktur er tilstrekkelig til å dekke behovene til både besøkende og beboere. Det er bare 4 km fra Orba som har mange restauranter, butikker, banker, etc. strategisk beliggenhet, lar sin ideelle beliggenhet besøkende det beste av to verdener: roen i landlige landsbyen livet likevel lett tilgang til mange steder av interesse eller kystferiestedene slike som Denia eller Javea med mer aktivitet.
Xaymaca er en del av den lille familiedrevne bedrift, Mediterraneo Rural, som også tilbyr en sjarmerende land hytte, El Sequer, (for 4 personer) som ligger 200 m fra Xaymaca, men helt uavhengig ..
Eierne, Jenny & Oswaldo, personnaly møte & hilser deg å vise & forklare eiendommen og står til din disposisjon, på en diskret måte, å gi all informasjon du måtte trenge under oppholdet. De vil gjerne gjøre restaurant, idrett aktivitet eller kulturell begivenhet reservasjoner for sine gjester, organiserer vinsmaking, gastronomiske ruter, etc. imøtekommende men ikke påtrengende, er deres mål å gi en minneverdig ferie setting der deres gjester vil umiddelbart føle " på hjem ".

Innenfor en 80-30 km radius er det: 3 golfbaner (Oliva Nova, La Sella, Javea), 3 naturparker (Montg ó, Marjal de Pego & den Pe ñ & # 243, n de Ifach), samt en Safari Park (6 km). Utmerket strender for bading, windsurfing, seiling (10 km), hesteridning, tennis, sykling og nærliggende fjell-løyper for vandring, fotturer eller klatring. Benidorm fornøyelsesparkene er bare 30 min unna.
Valencia og Alicante flyplass er begge 90Kms.
Forhistoriske grotter (6 km), mauriske slott, museer, kunsthåndverk, loppe og antikke markeder, vinkjellere, noen av de mange attraksjonene i området.
I nabodalen, Jal ó n & Parcent er hjemmet til kjente vingårder (bodegaene) kan besøkes og internasjonalt anerkjente viner kan smakes.
Dette området av Valencia-regionen (kjent som Marina Alta) er berømt for sin gastronomi med et bredt utvalg av restauranter, fra Michelin stjerne til lokale tascas med retter for enhver smak. Mange av disse er innenfor en 10 - 15 Km radiius fra Benimeli.

I Xaymaca, er en rengjøring og skifting av sengetøy én gang i uken. Ekstra rengjøring eller barnevakt kan leveres på forespørsel.
Ved ankomst, vil du bli møtt med vår "velkommen kurv" som inkluderer sesongens frukt, drikke, vin, brød, smør, te, kaffe, etc. for å hjelpe deg å gjenopprette fra reisen din. Eierne tar seg av bassenget og hagen vedlikehold og står til din disposisjon for å gi god informasjon og kart om området.

JUL I SPANIA. Hvorfor ikke tilbringe julen med familien på vår sjarmerende country house i år? Fullt utstyrt for vinteren utleie, nyte en solrik og varmere jul i Alicaante. Spesielle Velkommen kurv ved ankomst.

Oversikt

Fakta
Landeiendom
4 soverom
8 sengeplasser
5 badeværelser
250 m² boligareal
150 m² terrasse
1000 m² hageareal
Egnet til
husdyr ikke tilladt
røyking forbudt innendørs
bil AnbefaltBeskrivelse
Generelt:  strandhåndklær, sengetøy, rengjøringshjelp, håndklær

Utendørs:  privat pool, terrasse, balkong, patio, hage, terrassemøbler, solsenge, grill, privat parkering

Innendørs:  Wi-Fi, satelitt, aircondition, oppvarmet, peis, cd-spiller, dvd-spiller, video, radio, tv, vaskemaskin, barnestol, vugge, safe, strykejern, strykebrett, tak vifte

Kjøkken:  oppvaskmaskin, fryser, kjøleskap, kaffe trakter, grill, kokeplater, microbølge ovn, stekeovn, mixer, vannkoker, brødrister

Badeværelse:  jacuzzi, dusj, badekar, hårtørrer

Senger:  2 dobbeltsenger, 4 enkeltsenger, 0 sovesofaer, 0 køyesengerBemerkninger
Kjøkken: keramisk komfyr, stekeovn, kjøkkenvifte, oppvaskmaskin, vaskemaskin, mikrobølgeovn, vaccuum renere, strykejern, brødrister, vannkoker, kaffetrakter, mikser, juicer,
Bed & badehåndklær, dyner, to barnesenger, høy stol, velkomstkurv og fasiliteter
Sentralvarme, 2 vedovner, air condition i soverom, gratis ADSL internett, TV / DVD / CD-spiller,
Frukthage, hage, stort svømmebasseng, utegrill, fantastisk utsikt, rolig sted. Rikelig informasjon om området.
Bi-ukentlig rengjøring, pool og hage vedlikehold.


Feriehus destinasjon


Avstand til
Flyplass (Alicante): 90 kilometer
Strand: 8 kilometer
Golf: 15 kilometer
Butikker: 200 meterUnderholdning
butikksenter, små forretninger, restauranter, café, internet café, teater, kino, zoo, vannland, tivoli, havn, museum, kirke, park, marked, konserter


Lokale aktiviteter
sykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, vandretur, klatring, seile, surfe, svømme, tennis, fottur, vannski, vindsurfing, bowling


Utsikt
fjell
Utsikt til pool


Priser

Vis pris i:

Periode
Fra
Til
1 uke
2 uker
natt
Min. opphold


Lavsesong
08 jan 2015
29 mar 2015
NOK 11709
-
-
2 netter

Last minute
30 mar 2015
12 apr 2015
NOK 13775
-
-
4 netter

Lavsesong
13 apr 2015
31 mai 2015
NOK 11709
-
-
2 netter

Midtsesong
01 jun 2015
30 jun 2015
NOK 13947
-
-
1 uke

Høysesong
01 jul 2015
31 aug 2015
NOK 20232
-
-
1 uke

Midtsesong
01 sep 2015
30 sep 2015
NOK 13947
-
-
1 uke

Lavsesong
01 okt 2015
19 des 2015
NOK 11709
-
-
2 netter


Betaling aksepteres vanligvis i den angitte valuta, med mindre annen valutatype og beløp er avtalt på forhånd med eier/agent. For denne eiendommen er prisen oppført i: €.

Reservasjonsgebyr:  40 %
Betaling 4 uker før ankomst
Refunderbart depositum:  200 € (1722 NOK)
Betaling for rengjøring ved avreise:  430,48 NOK
Sengetøy er inkludert i prisen  
Barneseng er ikke inkludert i prisen  legg til 258,29 NOK hvis du ønsker barneseng
Barnestol er inkludert i prisen  
Strøm er inkludert i prisen  
Vann er inkludert i prisen  
Wifi er inkludert i prisen  
Betalingsmåter:  kredittkort og debetkort
Før du betaler anbefaler vi at du ringer eieren for å bekrefte betalingsinformasjon.

Bemerkninger
SPESIELLE TILBUDi siste øyeblikk:. 20% RABATT for bestillinger I JULI 2014 Tilbudspris: € 1,850 / uke.

Lavsesong: oktober til mai: Minimum opphold: 2 netter.
Mid Sesong: Juni og september, jul, påske, spanske helligdager: Minimum opphold: En week.Please konsultere eiere
Høysesong: Juli og august, New Years Eve,
Spesielle priser for 2 personer eller lengre leieperioder i lavsesongen.
Forskuddsbetaling: 40% av totalprisen.

Booking kalender

< Forrige Neste >
mars 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
april 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
mai 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
juni 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
juli 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
august 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
september 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
oktober 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
november 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
desember 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januar 2016
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
februar 2016
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 Fullbooket
Ankomstdag: Alle dager
 
 Spesialtilbud
 
 Tilgjengelig

Kontakt eier

Navn

 

Jennifer PillinerTelefon
+34 966424056
Mobil 
+34 626200017
Snakkede språk  engelsk, fransk, tysk, spansk
Annonseret siden  13 oktober 2005

Send forespørsel

Andre hjem fra denne eieren

Vurdering av ferieboliglandeiendom i Benimeli

Gjennomsnittlig vurdering
 
Vurdering
Feriebolig
Eier
Område
Basert på 2 vurderinger.

   
Sendt inn av:
09 mai, 2011
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Benimeli:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   

Landeiendom i Benimeli

Hjemmekoselig og hyggelig plass. Rent og pent.Ypperlig for en stor familie. Stille og rolig.Koselig vertskap som er behjelpelig med hva du må trenge.Vi savnet en spiseplass i gangavstand fra huset.
1 av 1 antall mennesker fant denne vurderingen nyttig.
Var vurderingen nyttig for deg? Ja  Nei
   
   
   
Sendt inn av:
27 september, 2011
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Benimeli:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Nederlandsk  Denne vurderingen er på Nederlandsk - Klikk her for å se vurderingen
   
   

Vurderingene er kun basert på erfaringer gjort av de som har reservert bolig gjennom Feriebolig-Spania.no
X

Vinn gavekort på €750!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn gavekort på €750 til din neste Spaniaferie. Velg mellom 7300 ferieboliger.

Ved registrering godtar du vilkår og betingelser i våre
retningslinjer for personvern.


 Vinn et gavekort på €750 til din neste Spaniaferie! Klikk her