Søk Feriebolig - 

Antall personer
arrow
Søk bolig!
Betal feriehus annonse via kryptert linje

Følg oss

Følg oss på Facebook

Villa til leie i Calonge

Bolig id: 9245

Luksus familien villa nær stranden.

3 soverom villa til leie i Calonge (La Pineda Forstad)

Moderne og luksuriøst familien villa med privat oppvarmet basseng i et rolig skogsområde. Nær strand og golf. 6 sengeplasser + baby. Nedenfor ser du en rekke bilder, priser og en beskrivelse av boligen.

Bilder

Bilder av ferieboligen i Calonge (La Pineda Forstad)

The villa from the road
The villa from the road
Tilknyttede terrasse
Tilknyttede terrasseEntrance to the villa
Entrance to the villa
Pool sent i ettermiddag
Pool sent i ettermiddag
Se fler bilder av ferieboligen
Klikk her for flere bilder

Beskrivelse (skrevet av eier)

Fakta

  • Villa
  • 3 soverom
  • 6 sengeplasser
  • 2 badeværelser

Tjenester

Send forespørsel
Ligger i små urbanisering av 12 villaer, grenser til en furuskog, like utenfor den middelalderske landsbyen Calonge - nær stranden, fritidstilbud og restauranter.
Villaen har vært i familiens hjem for et par år og er fortsatt som et "hjem", som er fullt utstyrt til en luksuriøs standard med høy kvalitet, moderne møbler.
Den har 3 doble soverom, 2 bad, inngjerdet veranda, modne hage og oppvarmet basseng. Fullt utstyrt kjøkken og åpen stue / spisestue.
Kun 5 min kjøring til lokale blått flagg-stranden. Det er 6 golfbaner innen rekkevidde og bredt utvalg av restauranter og fritidsaktiviteter i nærheten.

INKLUDERT i leieprisen din;
- Trådløst bredbånd
- Sky TV, inkludert filmer og sport
- Badehåndklær
- Sengetøy og håndklær, med en ukentlig bytte hele oppholdet
- Air-condition i to soverom,
- Våre agenter er tilgjengelige når du kommer for å sikre en trygg og enkel ankomst og å gjøre deg kjent med villaen. I tillegg vil de hjelpe deg under hele oppholdet med noen råd eller hjelp du måtte trenge.

SOVEROM
- Soverom 1 med doble franske dører ut mot hagen, air-con.
- Soverom 2, air-con, flatskjerm-TV og DVD-spiller. Utsikt mot bakhagen med insekt skjermet vinduer
- Soverom 3, vist Insect vinduer.
En ekstra liten truckle seng eller barneseng kan tilbys for en baby eller lite barn på forespørsel.
Alle soverommene har god innebygd garderobeskap, nattbord og lamper. De ovenpå soverommene har utmerket vindu insekt blinds, til at vinduer kan stå åpen for ekstra kulde om natten.

BADEROM
Familie bad til første etasje, med bad / dusj, servant, bidet og WC.
Dusjrom til første etasje med walk-in dusj, toalett, bidet og servant.
Vi tilbyr hånd og badehåndklær for hver person.

KJØKKEN
Fullt utstyrt kjøkken med granitt benkeplater, elektrisk ovn, kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap / fryser, Krupps kaffetrakter, brødrister og et komplett utvalg av kjøkkenutstyr.
Doble franske dører som fører til store dekket, lukket veranda med utendørs salong stoler og spisebord og stoler til 6.

Stue / spisestue
store åpen stue / spisestue, med Sky satellitt, 42 "plasma HD TV, DVD, videospiller og et musikkanlegg med en iPod dock. Det er 2 store skinnsofaer å sete 7 voksne og moderne møbler i lys eik og belysning. Det bl.a. en stor eik spisebord, med plass til seks.
Det er et utvalg av bøker, DVDer og brettspill for voksne og barn.

Doble franske dører føre til hagen, pluss det er doble franske dører som fører til store dekket, lukket veranda.

Eiendommen har sentralfyr og åpen ild for gjestene under ut av høysesongen leie og det er insekter vist vinduer og tak fans i varmere måneder.

GARAGE / UTILITY
Garasjen inneholder en ny Miele vaskemaskin, strykejern og strykebrett. I tillegg er det utstyr, leker og spill ute, for bruk under ditt opphold, inkludert to sett med golfkøller, en voksen sykkel, badminton sett, hoppeslott til bruk i bassenget, kjegler, boccia.

UTENFOR
Det er en solrik uteplass og basseng området, med 6 teak solsenger og utendørs dusj. Bassenget er oppvarmet bortsett fra juli og august, når det er naturlig varmt. Bassenget vil bli sjekket, rengjøres og vedlikeholdes for deg minst to ganger i uken.
På baksiden av huset er en annen uteplass, som mottar ettermiddag og kveld sol og er perfekt for utendørs servering. Det er en gass BBQ & John Lewis teak bord og seks stoler, pluss en teak parasoll. Det finnes ytterligere tre innfellbar stoler i garasjen.

Bassenget har undervanns belysning og det er lys i hele hagen. Hagene er modne hager og inkluderer store furutrær, sitrontrær, palmer, oliventrær, som gir privatliv og skygge etter behov. Hagen er helt lukket og gated og det er flere porter for å sperre av bassenget om nødvendig.

Det er rikelig med parkeringsplasser i den rolige gaten utenfor.

KONFERANSEROM
"For en fantastisk hjem du har har vi hatt en herlig, avslappende ferie og ser frem til å returnere - en uke er ikke nok Tusen takk!" August 2009 Goodchild familien

! "Lovely villa, mye å se og gjøre, så mye, at vi må komme tilbake igjen Elsker denne regionen med sin idylliske viker og middelalderbyer -. En variert ferie Frances og Roy var nydelig og gjort oss føler meg veldig velkommen "august 2009 Forrest familien

"Vi hadde en fantastisk tid. Villaen er vakker og svært behagelig. Området er flott, med masse å se og gjøre." August 2009 Willis familie.

Oversikt

Fakta
Villa
3 soverom
6 sengeplasser
2 badeværelser
Egnet til
husdyr ikke tilladt
røyking forbudt innendørs
bil AnbefaltBeskrivelse
Generelt:  strandhåndklær, sengetøy, håndklær

Utendørs:  privat pool, oppvarmet pool, terrasse, hage, terrassemøbler, solsenge, grill, parkering, garasje

Innendørs:  Wi-Fi, satelitt, oppvarmet, peis, cd-spiller, dvd-spiller, video, tv, vaskemaskin, barnestol, vugge, strykejern, strykebrett

Kjøkken:  oppvaskmaskin, fryser, kjøleskap, kaffe trakter, grill, kokeplater, microbølge ovn, stekeovn, vannkoker, brødrister

Badeværelse:  dusj, badekar, hårtørrer

Senger:  3 dobbeltsenger, 0 enkeltsenger, 0 sovesofaer, 0 køyesengerBemerkninger
TILGJENGELIGHET
Dette er en god størrelse villa, egnet for familier eller grupper av voksne. plasseringen er flat, men det er ingen spesielle fasiliteter for rullestolbrukere og i første etasje soverommet er tilgjengelig via tre trinn på baksiden eller flere trinn som fører opp til fronten av huset.

FASILITETER FOR BARN
Eierne bodde her med et lite barn, slik at villaen har vært ideelt tilpasset for små barn. Det er et lukket, overbygd veranda nås fra huset, perfekt for små barn å leke uten tilsyn.

Bassenget er tilgjengelig via grunt trinn og det er oppblåsbare leker for bruk i bassenget. Vennligst påse at barna blir veiledet rundt bassenget og hagen til enhver tid.
Så vidt utstyret er bekymret, for babyer, det er en babyseng, barnestol, flasker, sterilisatoren. For småbarn, det er plast tallerkener, skåler og bestikk, en truckle seng, en Lindam lekegrind, den høye stolen konverterer til et bord og stoler, det er bøker, spill og leker.

KYST / BEACH
Den lokale blått flagg stranden i St Antoni de Calonge ligger 5 min kjøring med bil og har en vakker, lang promonade til den gamle fiskehavnen i Palamos, perfekt for spaserturer om kvelden eller tidlig om morgenen joggeturer.

I tillegg er det mange vakre uberørte bukter og landsbyer i Agua Blava, LLA Franc, Calella, alle innen 20 min kjøring. Mange er knyttet sammen av godt vedlikeholdte turstier langs kysten.

GOLF
Området er himmelen for golfere, med 6 gode kurs innen rekkevidde. PGA Catalunya er ca 25 min kjøretur unna, og har jevnlig vært rangert som en av de topp 10 europeiske arenaer av "Golf World" magasinet. Club de Golf d'Aro som Mas Nou er en kort kjøretur unna, og har virkelig spektakulær utsikt over fjellene, havet og feriestedet Platja d'Aro. Andre favoritt kurs er på Emporda, Platja Pals og Serres Pals.

Eieren har gitt 2 sett med klubber for bruk av gjestene.

Roy, vår agent, er en ivrig golfspiller, og kan gi råd om de lokale kursene.

SKI
Spania har relativt uberørt skianlegg med utfordrende løyper og store skiområdene.
Det er 10 skianlegg i de katalanske Pyreneene;
Vallter 2000, Baqueira-Beret, Boi-Taüll, La Molina, Tavascan, Port-Aine, Espot, Masella, Vall de Nuria, Port del Comte.
La Molina er nå modernisert og ligger bare 169 km unna.

Det er 7 alpinanlegg i Andorra Pyreneene, men tilgang til Andorra kan være kronglete.

ANDRE ATTRAKSJONER
Det er nok av ting å gjøre i dette området og både Calonge og St Antoni har gode turistinformasjonene.
Det er flere vakre, gamle middelalderbyer, Girona, Pals, Perelada og Begur.
Det er livlige barer og nattklubber i Platja d'Aro og Barcelona er bare 1 time unna med bil.

Hvis vinsmaking er noe for deg, er det mange små lokale vinprodusenter, som velkomst forbipasserende til å smake og kjøpe vin. Den Cava-regionen ligger like sør for Barcelona og grundig anbefalt - Cordineu har en spesielt vakker beliggenhet og smaker tour.

Gå eller mountain-biking er tilgjengelig rundt de lokale fjellene, med merkede stier og sykkelveier. Sykkelutleie er tilgjengelig lokalt, og eieren har gitt en voksen sykkel for bruk av gjestene.
De fleste vann-sport, dykking og båtutleie er tilgjengelig på St Antoni innen 5 min kjøring.


REISER OG LOKALE AMENETIES
Den nærmeste flyplassen Girona, ligger 30 min kjøring og trafikkeres av Ryanair. Barcelona flyplass ligger 90 minutter og den franske grensen er 1 time.
Calonge er nærmeste tettsted, med et ukentlig marked, er banker, slaktere, bakere, butikker og supermarked C.5 min kjøring. Det finnes et bredt utvalg av restauranter og barer innen en kort kjøretur unna.

En bil anbefales.

HJELP OG RÅD mens på VILLA
Vår gode og vennlige agenter, Roy og Frances, vil møte deg når du kommer, viser du villa og demonstrere hvordan alt fungerer. De bor like ved og vil gjerne hjelpe deg med eventuelle problemer, spørsmål eller spørsmål du måtte ha under oppholdet. De vil selvfølgelig respektere ditt privatliv under oppholdet.


Feriehus destinasjon


Avstand til
Flyplass: 30 kilometer
Strand: 4 kilometer
Butikker: 1 kilometerUnderholdning
små forretninger, restauranter, puber, café, internet café, kino, vannland, havn, museum, kirke, marked, strand promenade, konserter


Lokale aktiviteter
sykle, dykke, fiske, spille golf, vandretur, paragliding, seile, svømme, tennis, fottur, vindsurfing


Utsikt
Utsikt til pool


Priser

Vis pris i:

Periode
Fra
Til
1 uke
2 uker
natt
Min. opphold


Lavsesong
03 jan 2015
03 apr 2015
NOK 5811
-
NOK 1291
3 netter

Midtsesong
04 apr 2015
19 jun 2015
NOK 6887
-
NOK 1506
3 netter

Sommer
20 jun 2015
10 jul 2015
NOK 10330
-
-
1 uke

Høysesong
11 jul 2015
04 sep 2015
NOK 17217
-
-
1 uke

Høst
05 sep 2015
30 okt 2015
NOK 6887
-
-
1 uke


Betaling aksepteres vanligvis i den angitte valuta, med mindre annen valutatype og beløp er avtalt på forhånd med eier/agent. For denne eiendommen er prisen oppført i: €.

Reservasjonsgebyr:  25 %
Betaling 8 uker før ankomst
Refunderbart depositum:  350 € (3013 NOK)
Rengjøring er inkludert i leieprisen  
Sengetøy er inkludert i prisen  
Barneseng er inkludert i prisen  
Barnestol er inkludert i prisen  
Strøm er inkludert i prisen  
Vann er inkludert i prisen  
Wifi er inkludert i prisen  
Betalingsmåter:  paypal
Før du betaler anbefaler vi at du ringer eieren for å bekrefte betalingsinformasjon.

Bemerkninger
DISCOUNTS GIVEN ON LAST MINUTE BOOKINGS!!

INCLUDED
The rental price includes all gas, electricity & water, provision of bath towels and linen, including weekly change and villa cleaning. Pool towels are also provided.
Hand soap, toilet rolls, washing powder and dishwasher tablets will be provided at the beginning of your stay.

BOOKING NOTES
A 25% non-refundable deposit is required within 5 working days of reservation to secure each booking, with the final balance to be paid 8 weeks before the holiday start date. A breakage/security deposit of €350 is required, to be paid with the final balance - this deposit will be refunded to you, less any expenses/breakage costs, within 14 days of the end-date of the holiday.
Please note that it is your responsibility to leave the property in good order and to inform the owner/ managing agent of any damage or change to the property or its contents and pay for the same. An additional cleaning charge may be levied in exceptional circumstances.

Payment in Euros via Paypal or Spanish bank transfer is preferred, although UK visitors have the option to pay to a UK bank in £ by prior arrangement.

We strongly recommend that you take out holiday insurance, because we cannot provide any refund once the balance has been paid.

Discount may be given for 2 weeks or longer stays outside of the peak period.

CHANGE-OVER DAY
Change-over day is normally Saturday with a minimum 7 days booking, but we may be flexible on bookings made outside the peak Summer period. Please ensure you arrive at the villa after 4pm on arrival date & depart before 10am on the departure day; this will ensure everyone has a clean & tidy villa to start their holiday.

FURTHER INFORMATION
If you require any further information re the villa or the surrounding area, we will be happy to help, so do not hesitate to contact us.
Finally, whether you choose to stay at our home or not, we hope you have a wonderful holiday in this beautiful part of Spain.

Booking kalender

< Forrige Neste >
mars 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
april 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
mai 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
juni 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
juli 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
august 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
september 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
oktober 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
november 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
desember 2015
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januar 2016
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
februar 2016
m t o t f l s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 Fullbooket
Ankomstdag: Lørdag
 
 Spesialtilbud
 
 Tilgjengelig

Kontakt eier

Navn

 

Lisa BrewerSnakkede språk  engelsk
Annonseret siden  29 september 2010

Send forespørsel

Vurdering av ferieboligvilla i Calonge

Gjennomsnittlig vurdering
 
Vurdering
Feriebolig
Eier
Område
Basert på 12 vurderinger.

   
Sendt inn av:
20 oktober, 2014
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Tysk  Denne vurderingen er på Tysk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
30 juni, 2013
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Nederlandsk  Denne vurderingen er på Nederlandsk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
03 juni, 2013
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Nederlandsk  Denne vurderingen er på Nederlandsk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
17 juli, 2012
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Dansk  Denne vurderingen er på Dansk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
18 juni, 2012
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Fransk  Denne vurderingen er på Fransk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
01 juni, 2012
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Fransk  Denne vurderingen er på Fransk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
29 mai, 2012
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Engelsk  Denne vurderingen er på Engelsk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
22 april, 2012
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Fransk  Denne vurderingen er på Fransk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
08 august, 2011
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Fransk  Denne vurderingen er på Fransk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
19 juli, 2011
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Engelsk  Denne vurderingen er på Engelsk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
10 juli, 2011
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Engelsk  Denne vurderingen er på Engelsk - Klikk her for å se vurderingen
   
   
   
Sendt inn av:
26 april, 2011
Vurdering:
Feriebolig:
Eier:
Område:
Detaljert vurdering +
Feriebolig:
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
   
Eier:
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
   
Område: - Calonge:
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
   
Engelsk  Denne vurderingen er på Engelsk - Klikk her for å se vurderingen
   
   

Vurderingene er kun basert på erfaringer gjort av de som har reservert bolig gjennom Feriebolig-Spania.no
X

Vinn gavekort på €750!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn gavekort på €750 til din neste Spaniaferie. Velg mellom 7300 ferieboliger.

Ved registrering godtar du vilkår og betingelser i våre
retningslinjer for personvern.


 Vinn et gavekort på €750 til din neste Spaniaferie! Klikk her