Casa Sal Amara, suberb leiligheter

Smakfull leilighet, sover opptil 6. Air con i stue og hoved soverom, terrasse med fantastisk utsikt over Sierra Bernia. Valg av 3 felles bassenger, en bistro og bar ett minutts gan.

Pool with bistro
Pool with bistro
Terrasse med utsikt over Sierra Berna
Terrasse med utsikt over Sierra Berna
Lower swimming pool
Lower swimming pool
tredje svømmebasseng
tredje svømmebasseng
lounge room
lounge room
Kjøkken og spiseplass
Kjøkken og spiseplass
Master bedroom
Master bedroom
Andre soverommet
Andre soverommet
Beautiful view from balcony
Beautiful view from balcony
Lunch on the terrace
Lunch on the terrace
Middag på terrassen
Middag på terrassen
fantastisk solnedgang utsikten fra balkongen
fantastisk solnedgang utsikten fra balkongen
TV with international channels
TV with international channels
Shower room
Shower room
Infinity pool
Infinity pool
Felles svømmebasseng
Felles svømmebasseng
Play area
Play area
Swimming pools with play area
Swimming pools with play area
Moraira strand
Moraira strand
Utsikt fra slutten av gaten vår
Utsikt fra slutten av gaten vår
Playa del Portet
Playa del Portet
View from the top of Cumbre del Sol
View from the top of Cumbre del Sol
Hiking through the nature reserve
Hiking through the nature reserve
Moriag strand
Moriag strand

Hurtig oversikt

 • 2 soverom
 • 6 sengeplasser
 • 1 badeværelse
 • 85 m² innendørs boligareal
 • 15 m² terrasse
 • Felles pool
 • Wi-Fi
 • Terrassemøbler
 • Satelitt
 • Aircondition
 • Oppvarmet
 • Solsenge
Fra
330£ 287NOK 2 981$ 352
Per uke
Vis totalpris
+34 630644393
+44 7786392359
+44 7973350373

Beskrivelse (skrevet av eier)

Smakfull leilighet, sover opptil 6. Air con i stue og hoved soverom, terrasse med fantastisk utsikt over Sierra Bernia. Valg av 3 felles bassenger, en bistro og bar ett minutts gan.

Leiligheten har fantastisk utsikt over Sierra Bernia-fjellene fra vest-vendt, stor opplyst terrasse, som har et bord og seks stoler, stor parasoll, to solsenger og en gass grill. Det er det perfekte sted for utendørs servering og å se spektakulære solnedganger. Inne er det en romslig åpen planløsning med hjemlig komfort, en flatskjerm-TV med internasjonale satellitt-TV i flere språk, inkludert film / sports kanaler, en og CD-spiller. Det fullt utstyrte kjøkkenet har all mod cons: oppvaskmaskin, vaskemaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, kaffetrakter og strykejern. Det er air condition i hoved soverom og stue, som også er oppvarming for kaldere dager. Begge soverommene har rikelig med garderobeskap og skuff lagringsplass. Det er et fullt flislagt moderne bad med lavt nivå WC, walk-in dusj kabinett og store håndvask. Boligen er alt på ett plan - men som det er tilgjengelig fra veien ved en trapp, så det kan ikke være egnet for personer med alvorlig mobilitet problemer. Leiebil anbefales som landskapet i denne delen av Cumbre er dramatisk bratt. Den nærliggende Lirios Commercial Centre har kinesiske og europeiske restauranter, barer, butikker og en lekeplass for barn. Andre steder på Cumbre del Sol, ved Adelfas Centre, vil du finne flere gode restauranter, et internasjonalt supermarked, banker og et apotek. For de mer energiske finnes også tennisbaner og et ridesenter.

Svømmeanlegg:

Det er 2 store svømmebassenger med spektakulær utsikt 1 minutt unna til fots. Svømmebassengene Komplekset er en stor privat kabinett for den eksklusive gleden av Montecalas 'beboere. Ett av bassengene er en vakker evighetsbasseng med et barnebasseng område og lekeplass, og det andre bassenget er av olympisk størrelse og har tilsyn av en full-time liv vakt gjennom hele sommeren. Det er omfattende godt vedlikeholdte, soling områder med solsenger, dusjer og en bistro som tilbyr mat hele dagen og kveldsunderholdning. Deres menyen er både på engelsk og spansk. Den er også utstyrt med bassengkanten WiFi Internett-tilkobling.

Om det lokale området:

Den nordlige Costa Blanca har spektakulære fjellkjeder grenser til Middelhavet. Det er grønne hele året med frodig vegetasjon av sitroner, appelsinlunder, mandel, oliven og vinranker. Det har vært vurdert av Verdens helseorganisasjon som en av de sunneste stedene med over 325 soldager / år.

Cumbre del Sol er et eksklusivt boligområde. Det er flere turstier, alle med synspunkter for noen strålende og imponerende utsikt. På Cumbre er en nasjonalpark med fantastisk tur hvor ville blomster, rosmarin og timian vokser i overflod. Det er vakre skjulte bukter langs kysten, de fleste som du kan gå ned til. På en klar dag kan du selv se Ibiza. Moraig, den nærmeste stranden ligger kun 5 minutters kjøring. Det er en liten, pittoresk bukt som har en hemmelighetsfull småsteinstranden med undersjøiske huler som er undersøkt av dykkere. Den brukes nesten utelukkende av lokale innbyggere - fasiliteter her inkluderer en liten strand-bar og leie av solsenger og parasoller (i høysesongen). Den fantastiske og familievennlige stranden i El Portet er kun en 10 minutters kjøretur. Den vakre byen Moraira, også en 10 min kjøring, er i en vakker bukt med egen marina, sandstrender, butikker, restauranter, vakre promenaden og skyggefull park. Det har sin rettmessige del av fiestas, den mest kjente var maurere og kristne i juni. Calpe, med sine gylne strender og dramatiske vulkansk stein, kjent som Penon de Ifach, er 1 / 2 times kjøring.

En må besøke er den spektakulære borgen Guadalest og også verdt å se, Denia Castle, Algar Falls, Col de Rates, Val de Orb, Altea, Valencia, Alicante, Javea, Benidorm og Jalon dalen.

Golf:

Innen 7 minutters kjøretur fra leiligheten er Javea Golf Club ligger mellom Moraira og Javea, og er åpent hele året. Kurset er en 9 hull, par 72 og 3035 meter. Kurset er lett å spille og relativt flat. Andre fasiliteter inkluderer: driving range, putting green, oppvarmet svømmebasseng, klubb bar og restaurant. La Sella Golf Club ligger 15 minutters kjøring innlandet i nærheten av landsbyen Jesus Pobre. Banen har 18 hull, par 72 og er 6029 meter. Kurset men flat har mange trær og vannhindre. Dette er en privat medlemsklubb åpent for publikum. Fasiliteter inkluderer: driving range, putting green, motoriserte vogner, klubb bar, lounge bar, restaurant og svømmebasseng. Både Javea og La Sella klubber har tennis-og squashbaner. Innen en halv times kjøring nord i Oliva er Oliva Nova Golf Club, designet av Seve Ballesteros. Denne utfordrende bane har 18 hull, par 72 og 7051 meter. Klubben har en butikk, driving range, restaurant, svømmebasseng og treningssenter.

Andre aktiviteter:

Du kan nyte go-kart på AV Kart Center, Moriara, og dykking på Scuba Moriara, et PADI 5 Star Dive Centre, eller Mermaid Diving Centre, både i Moraira. Den L'Oceanographic i Valencia inneholder den største akvariet i hele Europa, og er verdt et besøk. Det finnes temaparker i nærheten, inkludert Terra Mitica Fun Park og Aqualandia.

Fasiliteter

Generelt:

sengetøy, håndklær

Utendørs:

felles pool, terrasse, terrassemøbler, solsenge, grill, parkering

Innendørs:

Wi-Fi, satelitt, aircondition, oppvarmet, cd-spiller, radio, vaskemaskin, tv, strykejern, strykebrett, barnestol, vugge

Kjøkken:

oppvaskmaskin, fryser, kjøleskap, kaffe trakter, grill, kokeplater, microbølge ovn, stekeovn, vannkoker, brødrister

Badeværelse:

dusj

Senger:

1 dobbeltseng, 2 enkeltsenger, 1 sovesofa

Utsikt

fjell

Egnet til

eldrevennlig, husdyr ikke tilladt, bil nødvendig

Bemerkninger

En babyseng, barnestol badekar og høy stol kan leveres på forespørsel. Velkommen pakker og flyplass pick-ups kan ordnes sammen med eventuelle andre spesielle forespørsler. Håndklær og sengetøy er gitt av grunneiere, men badehåndklær er ikke tilgjengelige. Feriegjester må ta med eget.

Området

Distanser

Flyplass: 80 kilometer
Strand: 2 kilometer
Golf: 6 kilometer
Butikker: 3 kilometer

Underholdning

butikksenter, små forretninger, restauranter, puber, discoteker, café, internet café, teater, kino, zoo, vannland, tivoli, havn, museum, kirke, park

Lokale aktiviteter

sykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, vandretur, klatring, paragliding, rullesøyteløp, seile, surfe, svømme, tennis, fottur, vannski, vindsurfing, bowling

Priser

Fra Til 1 uke Min. opphold
07 jan 2017 28 apr 2017 330£ 287NOK 2 981$ 352 3 netter
28 apr 2017 26 mai 2017 350£ 304NOK 3 162$ 373 3 netter
26 mai 2017 30 jun 2017 370£ 321NOK 3 342$ 395 1 uke
30 jun 2017 28 jul 2017 430£ 373NOK 3 884$ 459 1 uke
28 jul 2017 01 sep 2017 500£ 434NOK 4 517$ 533 1 uke
02 sep 2017 29 sep 2017 370£ 321NOK 3 342$ 395 5 netter
30 sep 2017 22 des 2017 330£ 287NOK 2 981$ 352 3 netter
23 des 2017 05 jan 2018 350£ 304NOK 3 162$ 373 3 netter
Med mindre annet er oppgitt, er prisen oppgitt i: € Vis totalpris
Reservasjonsavgift:25 %
Betaling 4 uker før ankomst
Refunderbart depositum: 200,00£ 173,66NOK 1 806,60$ 213,28
Sluttrengjøring: 80,00£ 69,46NOK 722,64$ 85,31
Kjæledyr:Ikke tillatt
Sengetøy og håndklærInkludert i prisen
Barneseng:Inkludert i prisen
Høy stol:Inkludert i prisen
Elektrisitet:Inkludert i prisen
Vann:Inkludert i prisen
Wi-Fi:Inkludert i prisen
Betalingsmåter:Paypal, Bankoverføring
Bemerkninger:Eiendommen er grundig rengjort og inspisert før hver ny ankomst, om ønskelig, kan sørges for en midtuke rengjøring service på en ekstra kostnad. En 25% ikke-refunderbart depositum kreves ved bekreftelse av reservasjonen. Resten sammen med en refunderes kr 200 skader depositum må betales 4 uker før bestilling. Den siste rene er € 70. Det skader innskudd vil bli kreditert tilbake til feriegjester på retur etter en siste sjekk av eiendommen er gjennomført.

Spesielle priser kan være tilgjengelige for sent bestillinger. Langsiktig utleie er velkommen og spesielle priser gjelder.

Yrke fra 14:00 pm på ankomstdagen til 10.00 den forlater dag.

Dersom betaling via PayPal en tilleggsavgift på 4% vil bli lagt til. Hvis du foretrekker å betale via bankoverføring, kan banken kreve et gebyr (variabel) for overføring.
Reservasjonsavgift:
25 %
Betaling 4 uker før ankomst
Refunderbart depositum:
200,00£ 173,66NOK 1 806,60$ 213,28
Sluttrengjøring:
80,00£ 69,46NOK 722,64$ 85,31
Kjæledyr:
Ikke tillatt
Sengetøy og håndklær
Inkludert i prisen
Barneseng:
Inkludert i prisen
Høy stol:
Inkludert i prisen
Elektrisitet:
Inkludert i prisen
Vann:
Inkludert i prisen
Wi-Fi:
Inkludert i prisen
Betalingsmåter:
Paypal, Bankoverføring
Før du betaler anbefaler vi at du ringer eieren for å bekrefte betalingsinformasjon
Bemerkninger:
Eiendommen er grundig rengjort og inspisert før hver ny ankomst, om ønskelig, kan sørges for en midtuke rengjøring service på en ekstra kostnad. En 25% ikke-refunderbart depositum kreves ved bekreftelse av reservasjonen. Resten sammen med en refunderes kr 200 skader depositum må betales 4 uker før bestilling. Den siste rene er € 70. Det skader innskudd vil bli kreditert tilbake til feriegjester på retur etter en siste sjekk av eiendommen er gjennomført.

Spesielle priser kan være tilgjengelige for sent bestillinger. Langsiktig utleie er velkommen og spesielle priser gjelder.

Yrke fra 14:00 pm på ankomstdagen til 10.00 den forlater dag.

Dersom betaling via PayPal en tilleggsavgift på 4% vil bli lagt til. Hvis du foretrekker å betale via bankoverføring, kan banken kreve et gebyr (variabel) for overføring.

Bestilling kalender

Vurdering av ferieboligleilighet i Benitachell

Gjennomsnittlig vurdering - Basert på 4 vurderinger.
Vurdering
Feriebolig
Eier
Område

Vurdering :
Feriebolig :
Eier :
Område :
Detaljert vurdering
Sendt inn av:
26.11.2015
Feriebolig
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
Eier
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
Område
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
Denne vurderingen er på Engelsk Denne vurderingen er på Engelsk

Kommentarer eier
Var vurderingen nyttig for deg? Ja Nei Kanseller
Rapporter misbruk Du fant dette fornærmende

Vurdering :
Feriebolig :
Eier :
Område :
Detaljert vurdering
Sendt inn av:
14.09.2014
Feriebolig
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
Eier
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
Område
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
Denne vurderingen er på Fransk Denne vurderingen er på Fransk

Kommentarer eier
Var vurderingen nyttig for deg? Ja Nei Kanseller
Rapporter misbruk Du fant dette fornærmende

Vurdering :
Feriebolig :
Eier :
Område :
Detaljert vurdering
Sendt inn av:
02.08.2013
Feriebolig
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
Eier
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
Område
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
Denne vurderingen er på Fransk Denne vurderingen er på Fransk

Kommentarer eier
Var vurderingen nyttig for deg? Ja Nei Kanseller
Rapporter misbruk Du fant dette fornærmende

Vurdering :
Feriebolig :
Eier :
Område :
Detaljert vurdering
Sendt inn av:
29.11.2012
Feriebolig
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
Eier
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
Område
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
Denne vurderingen er på Tysk Denne vurderingen er på Tysk

Kommentarer eier
Var vurderingen nyttig for deg? Ja Nei Kanseller
Rapporter misbruk Du fant dette fornærmende
X
Vinn et gavekort på €750!
Meld deg på til vårt hyhetsbrev, og du kan vinne en rabatt på 750€ til din neste Spaniaferie. Velg blant over 7500 ferieboliger.

 Vinn et gavekort på €750!