Casa del Piloto -Luxury Villa with pool.

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Hurtig oversikt

  • 4 soverom
  • 8 sengeplasser
  • 2 badeværelser
  • 3 Toaletter
  • 300 m² innendørs boligareal
  • 2000 m² terrasse
  • 300 m² hage
  • Privat pool
  • Wi-Fi
  • Balkong
  • Patio
  • Terrassemøbler
Fra
4 200£ 3 589NOK 38 850$ 4 742
Per uke
Vis totalpris
+34 638085708
+34 654455772
+34 981807907

Beskrivelse (skrevet av eier)

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Possibly the most beautiful house rental in the region. This villa has been lovingly restored, mixing the beautiful aesthetics of traditional Galician stonework with a unique, stylish and contemporary feel.

The property sleeps 8 people and has at its heart a huge atrium living space which embraces the living, dining and kitchen spaces. Ensuring a wonderful communal holiday space.

The villa is just 3kms from the beautiful beaches of Ria de Muros y Noia and yet it has absolute privacy and stunning views. The villa backs onto the forest and has an infinity type private swimming pool from where you can enjoy the scenery.

The nearby towns of Noia and Muros provide the visitor with interesting and pleasant evening surroundings as well as regular markets and festivals. It truly is a stunning, unspoiled part of Spain and provides the visitor with an unforgettable holiday experience.

Fasiliteter

Generelt:

strandhåndklær, sengetøy, rengjøringshjelp, håndklær

Utendørs:

privat pool, balkong, patio, hage, terrasse, terrassemøbler, solsenge, grill, parkering, privat parkering

Innendørs:

Wi-Fi, satelitt, oppvarmet, peis, cd-spiller, dvd-spiller, radio, vaskemaskin, tv, telefon, strykejern, strykebrett, barnestol, vugge, safe

Kjøkken:

oppvaskmaskin, fryser, kjøleskap, grill, kokeplater, microbølge ovn, stekeovn, mixer, vannkoker, brødrister

Badeværelse:

dusj, badekar, hårtørrer, gulvvarme

Senger:

2 dobbeltsenger, 4 enkeltsenger, 2 sovesofaer

Utsikt

Havutsikt, fjell, Utsikt til pool

Egnet til

husdyr mulig, røyking forbudt innendørs, bil Anbefalt

Bemerkninger

Its a rural getaway, family holiday experience. Plenty to do and see in one of the most picturesque and unspoiled parts of Spain.

Området

Distanser

Flyplass (Santiago de Compostela): 35 kilometer
Strand: 3 kilometer
Golf: 8 kilometer
Butikker: 1 kilometer

Underholdning

små forretninger, restauranter, puber, internet café, havn, kirke, park, marked

Lokale aktiviteter

sykle, dykke, fiske, spille golf, ridning, vandretur, surfe, svømme, tennis, fottur, vannski, vindsurfing

Priser

Fra Til 1 uke Min. opphold
16 jul 2016 02 sep 2016 4 200£ 3 589NOK 38 850$ 4 742 1 uke
Med mindre annet er oppgitt, er prisen oppgitt i: € Vis totalpris
Reservasjonsavgift:40 %
Betaling 4 uker før ankomst
Refunderbart depositum:-
Sluttrengjøring:Inkludert i prisen
Kjæledyr:Inkludert i prisen
Sengetøy og håndklærInkludert i prisen
Barneseng:Inkludert i prisen
Høy stol:Inkludert i prisen
Elektrisitet:Inkludert i prisen
Vann:Inkludert i prisen
Wi-Fi:Inkludert i prisen
Betalingsmåter:Bankoverføring
Bemerkninger:We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% one month before arrival. Unless otherwise agreed.
Price per night is €250 - minimum of 3 nights.
Festival rates (Xmas, New Year, Easter) Price per night is €300 - minimum of 3 nights.
Reservasjonsavgift:
40 %
Betaling 4 uker før ankomst
Refunderbart depositum:
-
Sluttrengjøring:
Inkludert i prisen
Kjæledyr:
Inkludert i prisen
Sengetøy og håndklær
Inkludert i prisen
Barneseng:
Inkludert i prisen
Høy stol:
Inkludert i prisen
Elektrisitet:
Inkludert i prisen
Vann:
Inkludert i prisen
Wi-Fi:
Inkludert i prisen
Betalingsmåter:
Bankoverføring
Før du betaler anbefaler vi at du ringer eieren for å bekrefte betalingsinformasjon
Bemerkninger:
We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% one month before arrival. Unless otherwise agreed.
Price per night is €250 - minimum of 3 nights.
Festival rates (Xmas, New Year, Easter) Price per night is €300 - minimum of 3 nights.

Bestilling kalender

Change over day: Lørdag men fleksibel

Vurdering av ferieboligvilla i Outes

Gjennomsnittlig vurdering - Basert på 1 vurderinger.
Vurdering
Feriebolig
Eier
Område

Vurdering :
Feriebolig :
Eier :
Område :
Detaljert vurdering
Sendt inn av:
23.09.2013
Feriebolig
Alt ok ved ankomst
Alt stemte med annonsen
Kvalitet vs. pris
Ferieboligen levde opp til forventingene
Eier
Rask kommunikasjon
Leieavtale og betaling
Service fra ankomst til avreise
Område
Levde opp til forventingene
Anbefaler området
Denne vurderingen er på Engelsk Denne vurderingen er på Engelsk

Kommentarer eier
Var vurderingen nyttig for deg? Ja Nei Kanseller
Rapporter misbruk Du fant dette fornærmende
X
Vinn et gavekort på €750!
Meld deg på til vårt hyhetsbrev, og du kan vinne en rabatt på 750€ til din neste Spaniaferie. Velg blant over 7500 ferieboliger.

 Vinn et gavekort på €750!