Marbellas Beste Strender - Playa de Río Real, Los Monteros

Stranden er også kjent som Playa Pinillo, og tilhører en to kilometer lang sandstrand som kalles Los Monteros. 

Playa de Rio Real ligger halvveis mellom Playa Alicate og Bounty Beach – to andre strender som er med på listen over Marbellas beste sandstrender

Om Rio Real Strand

Playa de Rio Real Marbella

 

Nærheten til Marbella og de vakre omgivelsene, gjør at Playa de Rio Real er et populært valg for ferieturister, noe som kan gjøre at det kan bli noe trangt på stranden om sommeren.

Stranden er 400 meter lang, 30 meter bred, og består hovedsaklig av grov, mørk sand.

Playa Realejo, Playa Cortijo Blanco, Playa El Ancon og Playa Pinomar, er alle innenfor gangavstand, og former en del av den samme kyststrekningen.

 

Rio Real Strand - Marbella

Fasiliteter  

Stranden rengjøres regelmessig, og det finnes et godt antall fasiliteter for de besøkende.

Det finnes blant annet solstoler og parasoller man kan leie, og for alle vannsportsentusiaster, finnes det et vell at aktiviteter man kan prøve seg på. Deriblant jetski og bananbåter.

I høysesongen anbefales det å ta buss til Playa de Rio Real, ettersom det ofte er svært problematisk å finne en ledig parkeringsplass. Fra sentrum av Marbella går det busser til Rio Real hver halve time.

Rio Real stranden ligger like ved en av Marbellas mest populære golfbaner med samme navn, Rio Real, og på golfbanens område finnes det flere restauranter, barer, ja til og med et hotell.

Den eksklusive Trocadero Arena Restauranten ligger midt på Playa Rio Real. Prisene er høye, men maten er verdt hvert eneste øre. En forrett koster cirka 15 €, husets salat 18 €, paella 18 € per person, og fisk og kjøttretter fra rundt 20 €

Video fra Playa Rio Real

Vegbeskrivelse

Playa de Río Real ligger 7 kilometer øst for sentrum av Marbella. Kart

Kart over Playa de Rio Real Marbella

 

Fra Marbella – ta N340-A7 østover mot Malaga. Etter 5 kilometer, se etter avkjøringen mot Torre Real på høyre side. Den er merket med et skilt hvor det står; ”Malaga / Marbella / Torre Real/E-15/AP-7/A-7”. Kjør gjennom rundkjøringen og fortsett videre ned mot stranden. 

Fra Malaga - ta N340-A7 vestover mot Marbella. Like etter Hotellet Los Monteros, som ligger like før sentrum i Marbella, velger du avkjøringen mot Torre Real på høyre side.  Den er merket med et skilt hvor det står; ”Malaga / Marbella / Torre Real/E-15/AP-7/A-7”. Kjør deretter over broen, og fortsett videre ned mot stranden.