Nyt en natt ute i Benalmádena

Costa del Sol er et fantastisk sted å feste, og så langt fra det bildet av søvnige Andalucia man kan komme. Dette er det hektiske Málaga. Det er mengder av steder i Benalmádena man kan slippe løs dansefoten i, la oss vise deg noen av stedene det er mulig å få svingt litt på hoftene.

24-timers fest for folket – Plaza Solymar

Nattklubb

Ute etter litt moro? Lyst til å gå der alle andre går? Så er det bare om å få fart på føttene og sette kursen mot Benalmádena Costa.

Vel innenfor i Benalmádena Costa kan du høre lyden som kommer nede fra undergrunnen. Klubbene i distriktet er bygget slik at de ikke slipper så mye lyd ut på gaten, men straks man kommer innenfor dørene kan man føle veggene bevege seg i takt med den øredøvende musikken som bokstavelig talt trekker deg ut på dansegulvet.

Det offisielle navnet på dette området er Plaza Solymar, men er nok best kjent som 24-Timers Torget. Spesielt siden de fleste klubbene først stenger rundt frokosttid.

En smak av honning – Arroyo de la Miel

Cocktailbar 

NOe lenger inn i landet finner du Arroyo de la Miel. Dette pleide å være en by for seg selv men er nå inneklemt mellom Benalmádena Costa og Benalmádena Pueblo.

En halv kilometer fra kysten kan du fortsatt nyte sex på stranden. Som i den flytende versjonen, drinken altså. I en av de mange cocktailbarene som ligger på linje i gatene i et nabolag som best kan oversettes til norsk som "En strøm av honning".

Et annen nattlig alternativ er en tur til Tivoli World. I de varme sommernettene i august er åpningstidene utvidet til klokken to om natten. Har du ikke alltid ønsket å være en "night rider"?

Marinaen og dens diamanter – Puerto Deportivo Benalmádena

Benalmadena Marina 

Bare synet av båtene ovenfor viser at her er det en inngangspris du likevel neppe har råd til, og det er hit de fine folkene kommer for å feste. Men å kikke er gratis, og ikke minst morsomt ettersom kvelden skrider frem.

For en mer avslappet kveld, er det alltid noen "bord for to" alternativer på en av de mange gode bryggerestaurantene. Med Middelhavets rolige bølgeskvulpi bakgrunnen har man det perfekte lydsporet for å nyte en spektakulære solnedgang. Det er der Romeo vet å fange sin Julie.

Helgene er lange i Benalmádena og Puerto Marina er det beste stedet å nyte hvert et minutt. Riktignok mer populær blant de fastboende enn Plaza Solymar, så her kommer det også et noe mer modent publikum.