Hjelp til leietaker

Er du i tvil om hvordan du leier en feriebolig så les videre

Vi har tenkt på deg og produsert en kort video som forklarer den vanligste fremgangsmåten for hvordan du kan bestille et av feriehusene oppført på Feriebolig-Spania.no. Slå på høyttalerne og kjør film.

For ytterligere informasjon eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, eller se i vår "ofte stilte spørsmål" nedenfor.

Her er noen tips for hvordan betaling av leie kan gjøres sikrere.
Som med alle online selskap, er det en risiko at folk vil prøve å dra nytte av tilliten som vi har jobbet så hardt for å tjene.
Feriebolig-Spania gjør alt vi kan for å unngå at kundene blir sittende igjen med et alvorlig problem. Hvis du følger disse sikkerhetstipsene og bruker sunn fornuft er du på god vei til å ha en trygg / sikker reservasjon.

Sikkerhet

www.feriebolig-spania.no har mer enn 2 562 eiendommer som annonseres, og vi har vært i drift siden 2002. Vi har et registreringssystem for hver eiendom og for hver eier. Dersom en eier mottar gjentatte klager vil kontoen bli deaktivert umiddelbart fordi vi ønsker å annonsere eiendommer der vi er sikre på at våre besøkende er fornøyde.

Eierne plikter å overholde strenge reguleringer (herunder sende oss bevis på eierskap detaljer) som de må akseptere før de får lov til å legge en ferielielighet til nettstedet. De er også klar over at www.ferieboig-spania.no ikke godtar klager av noe slag. Eierne er pålagt å betale www.feriebolig-spania.no ett år i forveien for å annonsere sine ferieleiligheter, slik at en person som prøver å svindle, må betale oss først - og dette er selvsagt svært usannsynlig.
Vær oppmerksom på at eiendomsbesittere eller ledere kan være ofre for identitetstyveri, også kalt phisking.
Våre huseiere og agenter kommuniserer vanligvis med leietakere gjennom sine personlige e-postkontoer som er utenfor Feriebolig-spania sikkerhetsvegger. De personlige e-postkontoene kan bli utsatt for "phisking". Med phishing menes at en kriminell "hacker" seg inn på en e-postkonto. Når phisker har kontroll over en annens konto kan man få leierboer til å sende over penger til sin konto. For å beskytte deg mot å havne i en slik situasjon, er det noen få ting vi vil råde deg til å gjøre før du sender betalingen til hus.
 • Ikke betal på forhånd i kontanter eller øyeblikkelige pengeoverføringer som bruker selskaper som Western Union eller Money Gram
 • Ring telefonnummeret som vises på annonsen på Feriebolig-Spania før du betaler
 • Sjekk at navnet som brukes i e-posten er det samme som brukes på nettet
 • Med bankoverføringer, sørg kontohaveren navn stemmer overens med navnet på nettet
 • Kontroller at bankkontoen er lokalisert i samme land som der eieren er fra
 • Kontroller online booking kalenderen for å sikre at det ikke er booket i løpet av ønsket leieperiode
 • Følg betalingsmetoden som beskrives i annonsen
 • Vi anbefaler å betale med kredittkort, PayPal eller bankoverføring
 • Betaling med bankkort er sikkert fordi de tilbyr en tilbakebetalings-garanti om det skulle oppstå noen problemer med reservasjon

Hvis du føler deg usikker på å leie en feriebolig direkte fra en privat eier eller agent, vennligst kontakt oss for assistanse via telefon eller epost.

Reiser

Det er ikke en fast standard med hensyn til betaling. Eieren setter sine egne betingelser for betaling, men som regel foregår det som følger:
 • Ved reservasjon betales 50% av den totale leiesummen
 • Omtrent en måned før avreise betales restbeløpet
En del eiere krever også et depositum i tilfelle noe går i stykker under oppholdet ditt. Dette depositumet betales som regel tilbake ved avreise eller når eieren har inspisert boligen.
De fleste eiere ønsker betaling via bankoverføring. Det er også enkelte som tillater sjekker, kontanter eller kredittkort.
Når du har sendt eieren en e-post via kontaktskjemaet som du fant på samme side som boligen, så kan du forvente å høre fra eieren i løpet av noen dager.
To dager etter at du har sendt forespørselen, mottar du en e-post fra www.feriebolig-spania.no med en liste over de boligene du har henvendt deg til. Har du fortsatt ikke hørt fra eier, bør du forskikre deg om at du har oppgitt riktig e-mail adresse og telefonnummer med retningsnummer.
Hvis du har leid en feriebolig, har du muligens også behov for å kunne komme deg rundt. Det er billig å leie bil til ferien i Spania, og vi tilbyr deg å leie bil på mer enn 80 destinasjoner i Spania inklusive mange flyplasser. Klikk her for å sjekke prisene på å leie feriebil i Spania
Når du søker etter bolig på Feriebolig-Spania.no, så vil det sannsynligvis være flere ferieboliger du synes er interessante.
Ved hjelp av Favoritlisten kan du lagre de mest interessante boligene, og hente dem frem igjen ved å klikke på ”Se favorittliste”. De er lagret i en ”cookie” som betyr at neste gang du besøker Feriebolig-Spania.no, finner du fortsatt favorittlisten din der.
Hvis en eier ikke har leietakere på ferieeiendommen de kommende tre måneder, kan han lansere et last-minute-tilbud slik at du kan bestille eiendommen til en spesialpris i en bestemt periode.