Lær å kjenne oss

Vår visjon er å være det mest pålitelige varemerket innen utleie

Møt lagetGjennom årene

Fra begynnelsen

... grunnlegger Claus Sørensen bestemte seg for å sette fokus på utleie av ferieboliger i Spania. Han hadde oppdaget at det ikke var spesielt mange ferieboliger tilgjengelige på internett, og så et stort potensiale for å utvikle dette videre. Dette ble starten på Feriebolig-Spania.no. Etterhvert kom flere tilsvarende nettsider til.

Hva kan vi gjøre for deg?

Når du annonserer hos oss, blir din feriebolig rynlig for millioner av potensielle leietakere, på mer enn 13 språk. Vi streber etter å fortjene den tilliten våre utleiere og leietakere har til oss, og for å oppnå dette benytter vi oss av den siste sikkerhetsteknologien, våre gode kunnskaper og personlige og vennlige service.

Vår misjon og verdier

Hva vi tror på

Vi er ambisiøse på alle felt innenfor vårt forretningsområde. Ikke minst når det kommer til hva vi tror på. Dette de verdiene som gjør at vi gjør som vi gjør, hver dag:

Involver Mennesker

Vi tror at lagånd og god karma er nøkkelen til vår suksess, og at våre folk er essensen av hva som gjør Feriebolig-Spania.no til et flott sted å være. I vår verden er en pluss en lik tre: vi ansetter lagspillere som forstår hvordan de kan utnytte kraften i synergiene.

Regn Med Hverandre

Vi tror at det å være "de gode" lønner seg. Våre klienter stoler på at vi gir dem mest mulig valuta for pengene, og vi ser den menneskelige kontakten som essensiell når vi oppretter et tillitsforhold. Du kan alltid nå personene bak firmalogoen - vi gjemmer oss aldri og stikker hodet i sanden.

Feire Kreativiteten

Vi omfavner innovasjonen som et redskap for å utvikle oss selv og vår virksomhet. Derfor oppfordrer vi hverandre til å tenke utenfor boksen og finne nye måter å oppfylle våre mål på, og vi søker kontinuerlig eetter originale svar på de skiftende behovene til både de reisende og eiere.

Sikt Høyere

Vår lidenskap for flotte utleie av flotte ferieboliger er en sentral drivkraft på alle områder av vår virksomhet, og up-to-date fagkunnskap er vår viktigste ressurs. Hver dag streber vi etter å bli en enda bedre versjon av oss selv, og vi nøyes aldri med bare "godt nok". Vi vil alltid være nysgjerrige og gjøre det enda bedre.