Parque de las Rehoyas, Las Palmas de Gran Canarias Park for alle sesonger

Enten det er regn eller solskinn, Parque de las Rehoyas, tilbyr uansett en perfekt dag med familien. Med sitt frilufts idrettsanlegg sammen med et under tak, er dette stedet for å holde kroppen vakker. Få deg litt frisk luft og kom i form samtidig.

The green, green grass of home

Parque de las Rehoyas

Riktignok vokser det en del planter på Gran Canaria, men gress er stort sett et fremmed element i hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Sannsynligvis vil man spasere mer på fortau eller sand enn gress, og sannsynligvis mer på sandstrender enn torv. Unntaket som bekrefter regelen kan imidlertid finnes i Parque de las Rehoyas, hvor man vil føle den nostalgiske våren med det grønneste gress under føttene.

Opprinnelig var parken tilholdssted for Las Rehoyas fallskjermjegerkompani, som hadde brakkene sine i området. Senere er området omdannet til Las Palmas de Gran Canaria park - med de nyeste og beste sportfasilitetene. Følg veien Carretera de Mata fra byens sentrum mot Arucas (ikke kystveien), og man vil være der på under fem minutter. Det går også rikelig med bybusser, som stanser og slipper deg av like i nærheten.

Skateboard for alle

Las Rehoyas Skate Park

Graffiti, sjekk. U-formet rampe, sjekk. Parque de las Rehoyas skatepark vil garantert tilfredsstille skateboarderne i familien. I nærheten finnes det også en canariasirkel dekket med sand, hvor det arrangeres tradisjonelle kanariske brytekamper. Tenk på sumobryting, bare med med idrettsutøvere iført mer klær enn den gjennomsnittlige japanske fighteren.

Livet er herlig ved Parque de las Rehoyas

Campo de Futból, Parque de las Rehoyas

Ta en spasertur ved Parque de las Rehoyas to kunstgressbaner i helgen, og du kan være heldig å kanskje se den neste David Silva. Standarden er så høy som man kan forvente av fremtidens EM og VM deltakere, og vent, hva gjør alle foreldrene med paraplyer? De beskytter seg mot solen, ikke regnet, selvfølgelig.

Planlegg tiden i parken, og man kan faktisk komme til å spille på den hellige gressmatten på egenhånd. Fotballbanene i Parque de las Rehoyas er blant de få anleggene som ikke avlåses når de ikke er bruk til enten trening eller kamp, og skulle noen allerede være i gang med å leke der ute, kan man alltid spørre om å få bli med. Muligheten er større for at man får et vennlig "si" enn et bryskt "no".

Hva med et spill padel?

Sports facilities at Parque de las Rehoyas

Padel er et fancy blanding av squash og tennis. Spillet stammer opprinnelig fra Argentina, og stadig flere baner åpner rundt omkring på Gran Canaria. Og Parque de las Rehoyas er selvfølgelig intet unntak.

Man kan leie alt man trenger for en omgang padel hos Complejo Deportivo Las Rehoyas. Denne idrettshallen feiret sitt 10-årsjubileum i 2013. Innvendig ligger det et treningsstudio, spa-fasiliteter og et svømmebasseng, og er det ultimate stedet for å holde seg i form.