Marbella Beste Strender - Playa de Nueva Andalucia

Playa de Nueva Andalucia er en populær strand, innen gangavstand fra Puerto Banus. 

Stranden byr på et godt utvalg av fasiliteter, hvilket garanterer et trivelig strandbesøk.

Om stranden Nueva Andalusia

Playa de Nueva Andalucia, Marbella

Stranden strekker seg vestover fra Puerto Banus' eksklusive havn, og er knapt 1000 meter lang, og cirka 30 meter bred. Strandområdet består av et antall små viker, med både mørk og grov sand.

Langs stranden går det en trivelig strandpromenade fra Puerto Banus til Nueva Andalucia, en promenade som er en flott opplevelse, med mange trivelige restauranter og barer.

Playa de Nueva Andalucia Marbella

Amenities

Playa de Nueva Andalucia er en populær sentralt beliggende strand, med et stort utvalg av fasiliteter. Det finnes mange barer, restauranter og "chiringuitos" å velge blant langs stranden. 

Solstoler, parasoller og alle slag former for vannaktiviteter er tilgjengelige flere steder, og blant annet har Holiday Water-Sports et godt tilbud på utleie av flere typer vannsportsutstyr.

Det finnes flere parkeringsplasser i området, men i høysesongen kan det være vanskelig å finne en plass. Vær tidlig ute, hvis du kommer i egen bil.

En resturant vi gjerne anbefaler, Los Espigones, ligger flott til nede ved stranden, og den tilbyr god mat til gode priser. En salat koster cirka 8 €, en paella 13 €, og kjøtt og fiskeretter rundt 14 € per porsjon.

Video om Playa Nueva Andalucia

Vegbeskrivelse

Playa Nueva Andalucia ligger cirka 9 kilometer fra Marbella. Kart;

Kart over Playa de Nueva Andalucia

Fra Marbella - den enkleste veien er å kjøre kystveien N340 vestover mot Puerto Banus / Estepona / Algecira. Calle de Ricardo Soriano blir så etterhvert om til Bulevar del Príncipe Alfonso von Hohenlohe. Fortsett videre, og etterhvert kommer du inn på A7 med retning mot Algeciras. Ta av ved Puerto Banus / Nueva Andalucia, og fortsett videre ned til stranden.   

Fra Malaga – ta AP-7 i retning mot Algerciras, kjør videre forbi Marbella og sving av ved 181A, som fortsetter videre på  A-7 med retning mot Algeciras - Følg deretter veibeskrivelsen ovenfor.