Marbellas Besta Strender - Nikki beach

Om man er ute etter å tilbringe en luksuriøs dag på stranden, er Nikki Beach et av de beste alternativene i Marbella. Her er det i høyeste grad luksus og glamour som gjelder, og her kan du leie en enorm balinesisk solseng, hvori du nipper til champagnen mens du nyter solen og lytter til internasjonale DJ'er som spiller det siste inne housemusikk.

Nikki Beach ligger langs den populære Playa de Zaragoza stranden. 

Om Nikki Beach

Nikki beach Marbella

Nikki Beach i Marbella arrangerer noen av solkystens største hendelser gjennom sommermånedene, hvorav noen av de mest ettertraktede festene er; ”The Grand Opening White Party”, ”World Tour Champagne Party”, "Summer Sunsets" og ”Red Closing Party”. Nikki Beach er definitivt en av Marbellas mest eksklusive klubber.

Nikki beach Marbella, solsenger

Fasiliteter 

På Nikki Beach kan man leie solstoler og solsenger, og det finnes en fantastisk restaurant som serverer forskjellige internasjonale retter, som både tilberedes og presenteres med mye kreativitet og stil.

Video om Nikki Beach

Veibeskrivelse

Nikki beach ligger 14 kilometer fra Marbellas sentrum.  Kart

Kart over Nikki beach Marbella

Fra Marbella – ta N340-A7 østover mot Malaga. Ta avkjøringen mot Elviria og sving av til høyre. I første rundkjøringen, sving av mot venstre.

Fra Malaga – ta N340-A7 vestover mot Marbella. Sving av ved avkjøringen mot Elviria og følg skilting mot ”E-15/A-7/Fuengirola/Málaga”. I rundkjøringen svinger man av mot venstre.