Nikki Beach Marbella

Nikki Beach er en anerkjent kjede med strandklubber, som befinner seg på noen av verdens mest eksklusive feriesteder. Hvilket selvsagt inkluderer Marbella! 

Nikki Beach Strandklubb

Om man er ute etter å tilbringe en luksuriøs dag på stranden, da er Nikki Beach et av de beste alternativene i Marbella - her er det i høyeste grad luksus og glamour som gjelder. 

Nikki Beach Marbella

Lei en gigantisk balinesisk solseng, nipp til champagne og nyt solen mens du lytter til internasjonale DJ-er som spiller det nyeste og hotteste innen housemusikk. 

Solsenger kan leies enten nede på stranden, eller oppe ved bassenget - som er splitter nytt i 2014!

Arrangementer og fasiliteter

Nikki Beach i Marbella avholder flere av solkystens største arrangementer gjennom sommermånedene, hvorav noen av de mest ettertraktede festene er "The Grand Opening White Party", "World Tour Champagne Party", "Summer Sunsets" og "Red Closing Party"

De holder åpent hver dag, og hver søndag "Amazing Sunday" er det ekstra underholdning og morro. 

Nikki Beach Marbella

Restauranten tilbyr et fantastisk mangfold av internasjonale retter, som både tilbredes og presenteres med kreativitet og stil. De serverer alt fra salater og sushi til wraps, pasta og biff. Prøv en "sexy salad" eller "sushi boat" for 2 eller 6 personer.

Abefales for:

Nikki Beach anbefales for en større gruppe venner, gjerne ved spesielle anledninger eller feiringer. Hvis man ønsker seg en dag i vakre omgivelser, med underholdning og morro, god musikk, mat og drikke er denne strandklubben midt i blinken. 

Åpningstider:

Mai-september, hver dag fra kl. 10.00. Lunsj serveres fra kl. 10.00-19.00. I juli og august har de åpent for middag torsdag-lørdag fra kl. 20.00-24.00.

Hvor: 

Nikki Beach ligger på en av områdets fineste strender, Playa Real de Zaragoza. Klikk her for å lese mer om stranden Real de Zaragoza.

Addresse: Nikki Beach, Playa Hotel Don Carlos, Carretera de Cádiz Km 192, 29600 Marbella.

 Tel: +34 952 83 62 39