Strandklubben Sonora Beach, Estepona

Hva?

Sonora Beach har et helt annerledes konsept enn de andre strandklubbene i Marbella. Her handler det ikke om det luksuriøse livet til jetset folket eller storslagne champagnefester. I stedet for tilbyr Sonora Beach en avslappet og bohemsk atmosfære med regelmessige reggae- og rockekonserter.

Sonora Beach ligger på stranden og tilbyr både solstoler og solsenger for alle som vil jobbe litt med brunfargen sin, og dessuten finnes det en utmerket restaurant her, med en svært variert og rikholdig meny.

 

Sonora Beach

 

Når man først besøker Sonora Beach, bør man ikke gå glipp av deres egen lille butikk, hvor de selger sitt eget tøymerke, Mucholarala. Tøffe klær og smykker, designet med hjelp av inspirerende reiser til India og Bali.

Restaurant:  Varierende og original meny til en god pris; spanske spesialiteter, salater, kjøtt- og fiskeretter, hamburgere, panini, wraps, og wok.

 

Sonora Beach Club

Hvem?

Anbefales for: Familier med barn, større grupper, spesielle anledninger, underholdning, fine omgivelser.

Når?

Åpningstider: Daglig fra klokken 11:00 til klokken 20:00. Kjøkkenet er åpent fra klokken 11:00 til klokken 13:00 for frokost, og fra klokken 13:00 til klokken 18:00 for lunsj. 

Hvor?

Adresse: Sonora Beach, Carretera de Cadiz Km 162, Estepona. Tel: +34 605 950 882

Klikk her for å se fritidshus i Estepona.

Kart over Sonora Beach