Beste golfbaner i Marbella - Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club er beliggende bare noen minutter fra sentrum av Marbella.

Designet en gang på 1980-tallet av den legendariske Robert Trent Jones Senior, og den er regnet av mange for å være en av europas best designede og utfordrende golfbaner.

Marbella Golf & Country Club ligger på et av Costa del Sols mest priviligerte områder, omgitt av frodig grønn vegetasjon og de vakre åsene i Marbellas landskap.

Marbella Golf & Country Club 1

Banen

Med en total lengde på 5.867 meter, 18 hull og par 72, karakteriseres banen et stort antall strategisk plasserte bunkere og vanngraver, som alle bidrar til å teknisk utfordre selv de mest erfarne golfspillerne.

Banen ligger tvers over et bakkete landskap, og er bygget for å utnytte disse ujevnhetene best mulig. De milde bølgende åsene tilbyr golferne noen eksepsjonelle høydeutfordringer og selvfølgelig, en fantastiske utsikt over Middelhavet.

Marbella Golf & Country Club

Praktisk informasjon

Spesifikasjoner: Par 72, lengde 5867 meter

Tilgang: for offentligheten, minimum golfhandicap 28 for menn, og 36 for kvinner.

Fasiliteter: øvelsesbane, golfakademi (både privat og i grupper), restaurant, proshop, sauna, parkeringsplass, utstyrsutleie og golfbilutleie (også elektriske).

Hvordan komme dit: Kommer man fra Marbella (østfra), skal man svinge av AP-7 (E15) ved avkjøring 186 (A7 Fuengirola) og følg A7 (N340) i rundt 5 kilometer mot Fuengirola. Drei av ved El Rosario, kryss broen og kjør ned på A7-N340 tilbake i retning mot Marbella. Etter 100 meter, drei til høyre for å komme av A7-N340, og se deretter etter et lite skilt hvor det er skiltet mot Marbella Golf, og forbered deg på en brå sving. Følg skilting mot Marbella Golf rundt en kilometer. Banen ligger i samme område som Hospital Costa del Sol.

Kontakt:   +34 952 83 05 00; info@marbellagolf.com

 


View Marbella Golf & Country Club in a larger map