Beste golfbaner i Marbella - Santa Clara Golf Club

Santa Clara Golf Club er del av et luksuriøst feriekompleks på over 150 dekar.

Klubben er nøye designet og ligger i et område med enenestående skjønnhet. Dyreliv og frodig vegetasjon er godt ivaretatt og beskyttet, for å sikre en golfopplevelse som ingen baner lan tilby.

 Santa Clara Golf Club

Banen

Santa Clara Golf Club ble åpnet i 2001 og er designet av Enrique Canales Busquets. Fairwayene er kjent for å være store og brede, med noen få roughs og en svak skrånende gradient. Banen byr på noen tekniske partier, men er generelt ansett som "enkel og behagelig. '

"Santa Clara Corner" er den mest tekniske delen av banen, og er dannet av hullene 12, 13 og 14.. Den perfekte kombinasjonen av et par 4, 3 og par 5 som krever presisjon, timing og nøyaktighet. Det 12. hullet, i særdeleshet, er svært utsatt og krever nøye overveielse.

Likevel, Santa Clara Golf Cub har vel fortjent sitt ISO 9001 sertifikat.

Santa Clara Golf Club-hull 3

Informasjon

Spesifikasjoner: Par 71 og 5,878 meter i lengde.

Fasiliteter: Klubbhus, restaurant, proshop, driving range, "two-tiered" øvelseområde (kjent for sin bredde, og tilbyr 20 posisjoner), og en "pitch og putt"-bane.

Hvordan komme dit: Beliggende rundt 5 kilometer fra sentrum av Marbella, på den motsatte siden av Hotel Los Monteros, velg avkjørsel N340/A7 ved KM187, "Los Monteros".

Kontakt : tel. +34952850111 info@santaclaragolfmarbella.com

 


Se Santa Clara Golf Club - Marbella på et større kart