Marbellas Beste Strender - Playa Fontanilla

Fontanilla er Marbella bys mest sentrale strand, og ligger veldig kort avstand fra Marbellas sentrum. Det er den mest sentralt beliggende stranden, av våre topp ti beste strender i Marbella.

Stranden er en stor favoritt blant både fastboende og ferierende. Vær imidlertid oppmerksom på, at når stranden er så populær som den er, kan den føles overfylt i de travleste sommermånedene.

Om Fontanillastranden

Playa la Fontanilla Marbella

Playa Fontanilla er en 1000 meter lang og 30 meter bred strand, med fin gyllen sand. 

Stranden begynner ved småbåthavnen, og fortsetter videre langs strandpromenaden.

Playa la Fontanilla Marbella

Fasiliteter 

På grunn av strandens sentrale plassering, finnes bokstavelig talt alle fasiliteter man kan ønske seg i umiddelbar nærhet. Området byr på et mangfold av restauranter, barer, aktiviteter, vannsportsaktiviteter, kiosker, butikker, ja, til og med et utendørs treningssenter finner man her.

En restaurant som anbefales er La Red, hvor det serveres en blanding av lokale fiskeretter, samt internasjonale retter som pasta og forskjellige kjøttretter. Den er dessuten populært blant både spanjoler og ferierende på grunn av sin hurtige og hyggelige service, gode mat, og ikke minst, hyggelige priser.

Video om Playa Fontanilla

Vegbeskrivelse

Playa Fontanilla ligger innen kort gangavstand fra Marbellas sentrum.  - kart

Playa de la Fontanilla Marbella map

Fra Marbella - Fontanilla stranden ligger cirka 600 meter vest for Marbellas ”Parque de la Constitución”. Det er umulig å gå feil.

Fra Malaga - ta A7 mot Marbellas sentrum. Sving av ved avkjørsel 182 mot Nagueles. Fortsett ned til gaten Bulevar de Ashmawy, og videre ned til stranden.