Marbellas Beste Strender - Playa Nagüeles

Området er et kjent tilholdsted for kjendiser og rike, og er et perfekt valg hvis man ønsker å skjemme sg bort med litt luksus på stranden.

Playa Nagüeles ligger på strekningen mellom Marbella og Puerto Banus, også kjent som "The Golden Mile", som er det mest luksuriøse området langs hele Solkysten. Her finnes overdådige villaer, luksushoteller, eksklusive restauranter og klubber.

Playa Nagüeles er utvilsomt den mest luksuriøse stranden på Marbellas topp ti strand-listen.  

Om Nagüeles stranden

Playa Nagueles Marbella

Nagueles Stranden er 800 meter lang, og rundt 40 meter bred. 

Stranden går langs den nye strandpromenaden som begynner ved hotellet Puente Romano Hotel, og fortsetter videre til Marbella Beach Club, Playa de Casablanca  og Playa Trocadero området, men som med så mange andre strender i området, er det vanskelig å avgjøre eksakt hvor stranden begynner, og hvor den slutter.

Stranden består av en fin og gylden sand.

Playa Nagueles Marbella

Fasiliteter

Playa Nagueles rengjøres daglig, både med maskiner og for hånd, noe som gjør at hele strandområdet til enhver tid er uforskammet rent og ryddig. Det finnes også badevakter her, hele året.

Stranden er et godt alternativ for familier, da vannet er både rolig og grunt her.

Playa Nagueles tilbyr alle typer fasiliteter, fra utleie av luksusbåter, solstoler og parasoller, til restauranter og fine strandklubber. Man skal bare huske at prisene gjerne er deretter, og det kan lønne seg å enten ta med mat og drikke selv, eller kjøpe fra en av de nærliggende kioskene langs strandpromenaden.

Den fine, brede stien langs stranden gjør at det er et populært sted å sykle. Man kan derfor også leie en sykkel fra enten en restaurant eller en bar i området.

Vel verdt et besøk er Suite del Mar, som er både en strandklubb, nattklubb og en mer moderne utgave av de velkjente spanske "chiringuitos" (strandrestauranter). Denne restauranten serverer en blanding av middelhavs- og asiatiske retter, og har en omfattende sushi-meny.

Video om Playa Nagueles

Veibeskrivelse

Playa Nagüeles ligger på Costa del Sols mest luksuriøse kyststrekning, ”The Golden Mile” 4 kilometer fra Marbellas sentrum.  - kart;

Playa Nagueles Marbella Kart

Fra Marbella – kjør gaten Calle de Ricardo Soriano/N-340 vestover, mot Puerto Banus, Nuevo Andalusien. Etterhvert går gaten over til å bli  Bvd del Principe Alfonso von Hohenlohe. Fortsett videre forbi Gran Hotel Guadalpin som ligger på høyre side, og snart ser du Marbella Club och Hotel Puente Romano. Parker der du kan, og gå til fots ned til stranden. 

Fra Malaga – ta A7 i retning mot Marbella / Algeciras. Ta avkjøringen ved 181B som kommer ned til Arroyo del Rocío. Følg denne veien ned til stranden, og når du passerer bensinstasjonen og Hotel Puento Romano, så parkerer du der du finner plass, og spaserer videre ned til stranden