Marbellas Beste Strender - Stranden Bounty

Bounty Beach er en av de hippeste strendene på Costa del Sol

Den er en stor favoritt blant Marbellas yngste beboere, og det er svært lett å forstå hvorfor.

Langs stranden finner man restauranter som tilbyr god mat til en god pris, og barer med DJ'er som spiller rolig og avslappet bakgrunnsmusikk. Bounty Beach har virkelig en skjønn og avslappet stemning.

Om Bounty Beach 

 

Bounty Beach Marbella

Bounty Beach er egentlig navnet på en av barene på stranden, og det er Playa del Cable, som er dens offisielle navn. Dog er det Bounty Beach den er mest kjent som, i hvertfall blant den yngre generasjonen.

Om sommeren er det mange strandfester om søndagskveldene, og det er en fin anledning til å treffe folk, og for å gå ut og gjøre noe annerledes enn bare å henge på kroene inne i byen.

Bounty Beach er regnet som Marbellas mest trendy strand.

Bounty Beach Marbella - Playa del Cable

Fasiliteter

 

Bounty Beach tilbyr gode priser på både mat og drikke, og i tillegg får man spise i hyggelige omgivelser. Salater og pasta koster fra 9 € per rett, kjøtt og fisk fra cirka 12 €, og det finnes en meny med "dagens rett".

Man kan leie solstoler, sykkelbåter og kanoer i baren, og det finnes dusj og toalett tilgjengelig.

Bounty Beach er populær blant volleyballspillere og vannsportsentusiaster. Dessuten ligger Funny Beach en kort spasertur fra baren, en strand som tilbyr et stort utvalg av sport og vannaktiviteter.

Video om Bounty Strand

Komme dit 

 

Bounty Beach ligger 3 kilometer fra Marbellas bykjerne - kart

Kart over Bounty Beach

Fra Marbella - Den enkleste veien er å kjøre direkte til Marbellas politistasjon, og bare følge veien videre ned til stranden.

Fra Malaga – ta N340-A7 mot Marbella. Velg avkjøringen mot Marbella sentrum, som leder dig inn på Avenida de Severo Ochoa. Straks du passerer det store Marbellaskiltet, skal du svinge av mot stranden. Bounty Beach ligger nesten parallelt med det store Marbellaskiltet.