Sommeren 2012 - ting man ikke må gå glipp av i Marbella

Turisthovedstaden på Costa del Sol tilbyr et rikholdig utvalg av både sosiale og kulturelle arrangementer. Sommeren 2012 er ikke noe unntak.

Her er noen forslag til hva du kan gjøre i Marbella, bortsett fra å ligge på stranden.

Menneskekroppen på utstilling

Det mest unike og annerledes arrangementet denne sommeren er 'The Human Body Exhibition.'

Utstillingen består av over 200 ekte menneskelige organer, herunder hele kropper og individuelle organer (alle donert frivillig / lovlig for vitenskapelige og pedagogiske formål). De har alle blitt bearbeidet med en ny / revolusjonerende teknikk kjent som plastination (som innebærer utskifting av kroppsvæsker med polymerer og silikon).

Utstillingen tilbyr en uhemmet innsikt i hvordan menneskekroppen fungerer og virker.

Marbella-The Human Body Exhibition
Utstillingen har vært en rungende suksess internasjonalt med over tjue millioner besøkende så langt. Den er delt inn i åtte ulike seksjoner, menneskelig utvikling, skjelettsystemet, muskelsystemet, luftveiene, sirkulasjonssystemet, fordøyelsessystemet, nervesystemet og reproduksjon og urinveiene.

Målet er å gi en enestående opplevelse, slik at selv de yngste besøkende kan få en nærmere titt på hva som egentlig skjer inni kroppen din.

Håpet er at utstillingen vil gjøre folk mer oppmerksomme på hva som skjer i kroppene sine og dermed unngå usunn livsstil og andre valg  som for eksempel røyking og lignende.

Hvor : Palacio de Congresos de Marbella 

Når : fra 19/6 til 15/9; daglig fra klokken 10.30 til klokken 22.30 (siste inngang tillates klokken 21.30)

Billetter : fra 16 euro; rabatt for skoler, barn og familier

Opera - Gjenfremføringen av Montserrat Caballé

For alle elskere av opera, her er en begivenhet dere ikke bør gå glipp av. Starter den 23 juni, på Hotel Puente Romano er den etterlengtede returen av Soprano Montserrat Caballé. Veldedighetsgallaen er til støtte for "Barn for fred" (en italiensk NGO dedikert til å hjelpe vanskeligstilte barn).

Soprano Montserrat Caballé er allment anerkjent som den største spanske Soprano gjennom tidene. Han vil bli ledsaget av sin datter (også en sopran), Montserrat Marti og russisk tenor Nikolay Baskov. Caballé har ikke spilt i Marbella siden 1992.

Hvor : Hotel Puente Romano, Bulevar del Príncipe Alfonso von Hohenlohe

Når : 23/6/2012, klokken 22.00

Billetter : fra 130 euro. Overskuddet doneres til organisasjonen Children for Peace

Konsert med Sting

En av bare to konserter i Spania. Sting vil opptre den 30. juni ved Hotel Puente Romano. En liten og intim konsert, akkompagnert av Dominic Miller (gitar), David Sancious (keyboard), Vinnie Colaiuta (trommer), Peter Tickell (fiolin) and Jo Lawry (vokal). 

Hvor : Hotel Puente Romano, Bulevar del Príncipe Alfonso von Hohenlohe

Når : 30/6/2012, klokken 21.30

Billetter: fra 90 to 250 euro. For informasjon: +34608134380

Starlite Festival

Hugh Laurie - Starlite Festival Marbella

Og sist men ikke minst, enda mer musikk! Fra den 13. juli til den 14. august, går den massive Starlite Festivalen av stabelen.

En én måned lang musikkfestival, som tiltrekker seg noen av de største navnene i bransjen - George Benson, Hugh Laurie (ja, skuespilleren fra Dr. House TV), Tony Bennett, Paul Anka, Miguel Bose, Julio Iglesias, Simple Minds, Roger Hodgson (tidligere vokalist i Supertramp), Christopher Cross og mange ledende figurer innen spansk popmusikk.

En opplevelse man ikke må gå glipp av. For mer informasjon, se på Starlite Festivalen i Marbella