Romantiske reisemål i Spania

Mange par velger å holde deres romantiske ferie eller weekendopphold i Spania. Hvis du vil overraske kjæresten på Valentinsdagen, eller kanskje med en bryllupsreise, så er Spania et godt valg. Her er en storslått natur, god mat og utsøkte viner, så det er gode muligheter for romantiske dager, kvelder og netter.

Ávila

Utsikt over Avila

Denne befestede byen i Castilla y León ligner mest av alt et kjempestort eventyrslott. Forfatteren José Martínez Ruiz beskrev Ávila som den byen som er mest representativ for det 16. århundre i Spania. Hvilket garanterte byen en plass på UNESCOs Verdensarvsliste i 1985. Ávila er også den byen i Spania med flest barer og restauranter per innbygger, så det skulle være nok av muligheter for å nyte en romantisk middag med kjæresten.

Barcelona

Montjuic magiske fontene i Barcelona

Det spanske nattelivet har et rikholdig utvalg av romantiske steder med sine mange gatelamper og fontener, og en av ​​de flotteste byene i de nattlige timer er hovedstaden i Catalonia, Barcelona. Nyt en piknik foran den magiske fontenen ved Montjuïc, som i perioden fra oktober til april, mellom klokken 19 og 21, og perioden mai til september, mellom klokken 21 og 23:30, opplyses av et spektakulært lysshow.

Granada

Granada - det Albaycinske kvarteret

Kombiner gjerne romantikk med avslapning, og nyt en spaopplevelse i Granada-provinsen. Etterfulgt av en tur inn til Granada hvor man kan slentre gatelangs blant rustikke bygninger.

Madrid

Madrid - Plaza Cibeles

I majestetiske Madrid kan du, som et alternativ til den tradisjonelle sjokoladeesken, invitere din elskede på sjokolade og churros på et av ​​byens berømte churrerias. "Chocolateria San Gines" er et av de mest berømte churrerias, som har servert denne søte klassikeren siden 1894.

Segovia

Katedralen i Segovia

Hvis du synes at Segovia virker bekjent, er det nok på grunn af Alcázar-slottet, som også er Walt Disneys logo, og vises i begynnelsen av alle Disneys filmer. Her kan du og din elskede glemme alt om trengsel og stress i det 21. århundrede.

Sevilla

Sevilla - Reales Alcazares

I Sevilla er det en fortryllende duft af appelsintrær og en brennende lidenskab for flamenco. Så denne lidenskapelige byen i det sydlige Andalusien er et opplagt sted å dyrke kjærligheten.

Toledo

Toledo - Alcazar og San Martin broen

Spania er vakkert som et postkort - især fortryllende Toledo, hvor du og din utkårede er garanteret et uforglemmelig opphold. Pakk ned kameraet og innram din elskede i det mest forbløffende bybillede i Spania.