Spanias topp ti steder for utdrikningslaget

Uansett hvor du kommer fra i europa, er Spania veldig enkelt å komme til. Hvilket gjør landet perfekt for også kortere opphold, som for eksempel for å arrangere utdrikningslag. Så, alle forlovere der ute, her følger noen ideer om hvor man kan bringe den kommende brud eller brudgom til, for et uforglemmelig utdrikningslag.

Barcelona

Barcelona - Plaza Cataluña

Kanskje det er Middelhavets lune temperament, eller det faktum at det er Spanias nest største by som gjør det, med det er helt klart god stemning i Barcelona. Mens de kommende brudgommene kan gå på fotballkamp og se Barca spille på Camp Nou, kan de kommende brudene gå på spa, og shoppe i de ulike butikkene i Born.

Benidorm

Benidorm

For å virkelig gi følelsen av siste natt i "frihet" på den gode gamle måten, er et besøk i Benidorn saken. Alicantes største feriested har over 2.000 barer og nattklubber man kan besøke for det ultimate utdrikningslaget, og skulle man bli for fyllesyk etter festlighetene, kan man besøke en av Costa Blancas mange strender for å komme til hektene igjen.

Ibiza

Ibiza - Eivissa 

Fra de lyse gatene i San Antonio til de mørklagte smugene i Ibizas gamleby, denne baleariske øya er verdenskjent for sine fester og natteliv. Ønsker man et litt roligere opphold på Ibiza bør man søke utenfor de største feriestedene, og vil man ha det virkelig rolig, kan man reise utenfor sesongen.

Madrid

Madrid - Gran Via
 

Spanias hovedstad er den iberiske versjonen av New York, en by som aldri sover. Vel, rent bortsett fra under fiestaen. For det livligste nattelivet bør man ta turen til Fuencarralområdet.

Benalmadena

Benalmadena by night 

Hvis det er sol og sand man er ute etter, blir det aldri feil å reise til Costa del Sol. Her er det fotballmål på stranda hvis man ønsker å spille fotball, og om natten formelig summer det av liv i marinaen og på Plaza Solymar mange vannhull.

Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria - Santa Ana Katedralen

Sett kursen mot nord og hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria for et mer sofistikert natteliv, sentrert rundt den gamle bydelen Vegueta. Hvis du er ute etter en skikkelig drikketur, er området sør i Playa del Inglés mer hensiktsmessig. Puerto Rico er en annen mulighet, som spesielt er populær blant et yngre publikum.

Seville

Sevilla 

Det er få spanske byer som er fuktigere enn Sevilla. Unngå å bli svimete i hodet ved å spise tapas når du drikker i barene rundt omkring i sentrum, og glem ikke å krysse elven for å få med deg den uforglemmelige kulturopplevelsen en flamencooppvisning i Triana er.

San Sebastián

San Sebastian (Donostia) - Rådhuset 

Fyll opp magen med baskernes svar på tapas, pintxos, i San Sebastián, også kjent som Donostia. Bli også solbrun på Spanias med urbane strand, Playa de La Concha.

Mallorca

Palma de Mallorca 

Fyrstelige Palma, eller halvsprøe Magaluf? Valget er ditt. Strandklubbene i førstnevnte er ypperlige for cocktails, om ikke noe dyre. Sistnevnte derimot, har mengder med barer, i en prisklasse noe mer skånsom mot lommeboken.

Tenerife

Tenerife - Los Cristianos om natten

Som på naboøya Gran Canaria, er det et svært merkbart nord-sør mønster. For et mer avslappet opphold, prøv hovedstaden Santa Cruz de Tenerife og universitetsbyen La Laguna i nord. I sør, i Las Americas og Los Cristianos er det betraktelig mere energisk.

Much like the neighbouring island of Gran Canaria, there's a very noticeable north-south divide. For a more relaxed scene, try capital Santa Cruz de Tenerife and university town La Laguna in the north. Down south, Las Americas and Los Cristianos are much more raucous.