Beste golfbaner i Marbella - Atalaya Golf Club

Atalaya Golf Club ble bygget i 1968 og ligger rundt 10 kilometer fra sentrum av Marbella.

Ligger med en uslåelig beliggenhet i Sierra Blanca-fjellene, med en spektakulær utsikt over Middelhavet, La Concha og det omkringliggende landskapet.

Fairwayene er omkranset av furu, palmer og eukalyptustrær og asalea, som fyller luften med en berusende duft som gir den perfekte settingen for en hyggelig dag ute på golfbanen.

Klubbhuset, som er designet i ekte Andalusiansk stil, byr på en fantastisk beliggenhet, hvor det også er mulig å nyte forfriskninger, ved siden av utsikten.

Atalaya Golf Club Marbella 

Banen

Banen er egentlig inndelt i to separate baner, en gammel og en ny.

Den gamle banen er den mest tekniske og krevende av de to. Med sine brede fairways, opphøyde greener og spektakulær utsikt over La Concha, synes det ved første øyekast, å være en relativt enkel bane, men med formen på sine åser, mange bunkere og hastigheten på sine greener og fairways, gjør dent til en utfordrende bane for selv den mest profesjonelle spilleren.

Den nye banen ble bygget i 1990 og ligger litt mer inn i innlandet. Den tilbyr en spektakulær utsikt over Gibraltar og Middelhavet. Selv om fairwayene er brede og hastigheten på greenene høy, og omgitt av frodig vegetasjon, gir den likevel noen tekniske utfordringer.

Atalaya Golf Club Marbella 

Informasjon

Spesifikasjoner:  Den gamle banen; 18 hull, par 72 og 6146 meter; den nye banen18 hull, par 71 og 5142 meter. 

Fasiliteter: golfakademi, klubbhus, driving range, putting green, pro-shop, restaurant og bar

Veibeskrivelse: Cirka 0.7 kilometer fra Benahavis Estepona Málaga. Kommer man fra Malaga på motorvei A7-N340, sving av ved avkjørselen KM 170. Hvis man kommer fra Algeciras, sving av ved avkjørsel "Benahavis" mot KM 169. Golfbanen ligger mellom San Pedro og Estepona.

Contact: tel. +34952882812; Info@atalaya-golf.com


View Atalaya Golf - Marbella in a larger map