De 10 beste klubber i Marbella

Marbella har noen av verdens beste klubber som har trukket til seg de rike og berømte i årevis. Med de mest spektakulære festene på hele Costa del Sol, har disse klubbene ofte kunnet skryte av å ha de mest eksklusive kjendisene på sine gjestelister.

 

Her kan du lese mer om de ti beste klubber i jetset-byen, de heteste festene og samtidig planlegge Marbella-ferien din. Rekkefølgen på klubbene er tilfeldig.

 

1. Olivia Valère

 

Olivia Valère er selve modellen for hvordan glamorøse og luksuriøse klubbopplevelser skal være i Marbella. Her kan du feste i spektakulære omgivelser på utendørsserveringene som er kopier av Alhambra-palasset i Granada og Mezquita´en i Córdoba. Dette er stedet der kjendiser ønsker å bli sett og fotografert. Olivia Valère er blant de beste klubber i Marbella om du ønsker å drikke og danse sammen med fest-eliten. For mer informasjon om kommende arrangementer, sjekk ut Olivia Valeres hjemmeside.

 

Adresse: Carretera de Istán, Km 0.8, 29600 Marbella, Málaga.

 

2. Pangea

 

Pangea hilser det internasjonale jetsettet varmt velkommen der stedet ligger i nærheten av de luksuriøse fritidsboligene i Puerto Banús. Denne klubben har panoramautsikt over Middelhavet og strendene i Gibraltar. Som en av de mest ettertraktede klubbene i Marbella, har Pangea gjennom årene blitt kjent for å skape de beste festene og være det ultimate partystedet i Puerto Banús.

 

Adresse: Edificio Club de Mar Puerto Banús, Muelle de Honor, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

 

3. Aqwa Mist

 

En annen av beste klubber i Marbella er Aqwa Mist, en hit blant kjendiser der gjerne også kjente fotballspillere og rappere har det med å dukke opp. Kjente og internasjonale DJ'er spiller de ferskeste og mest populære låtene. Her finnes egne VIP-områder, private barer, uteserveringer, boblebad og vannfall, noe som til sammen gjør at klubben oser av luksus. For mer informasjon om kommende arrangementer, besøk Aqwa Mists hjemmeside.

 

Adresse: Calle Belmonte, Nueva Andalucia, Marbella, Málaga.

 

4. Funky Buddha

 

Funky Buddha er kjent for gjerne å ha en livligere feststemning enn de andre populære klubbene i Marbella. Men likevel har klubben en elegant og stilig stemning. Fløyel- og plysjdekorasjoner gir en fascinerende følelse av mystikk og eksklusivitet og gjør dette til et annet og populært ”hangout-sted” for kjendiser.

 

Adresse: Camino de la Cruz s/n, 29602, Marbella, Málaga.

 

5. Tibu Banús

 

En av Marbellas hotteste klubber er Tibu Banús. Atmosfæren på denne klubben har alltid vært knyttet til god smak, dans til daggry i en luksuriøs, sensuell og glamorøs setting. Tibu er en favoritt blant kjendiser og mote-eliten, alle fester til musikken som serveres av internasjonalt kjente DJ'er. For mer informasjon om kommende arrangementer, besøk Tibu Banús hjemmeside.

 

Adresse: Plaza Antonio Banderas, Av. de Julio Iglesias, 103, 29660 Marbella, Málaga.

 

6. La Suite

 

Regn med å få øye på noen kjendiser på denne toppklubben i Marbella. Klubben tiltrekker seg mengder av rike og berømte når stedet virkelig ”tar fyr” etter midnatt. Her er de beste, internasjonale DJ´ene, for dette er episenteret for eliten av Marbellas hangouts. La Suite er kåret som den mest trendy og stiligste klubben i Marbella på grunn av sin sofistikerte atmosfære og elegante dekorasjoner inspirert av Studio 54 på Manhattan. For mer informasjon om kommende arrangementer, besøk La Suites hjemmeside.

 

Adresse: Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 1, 29602 Marbella, Málaga.

 

7. Mirage

 

Denne Marbella-klubben åpnet sine dører sommeren 2017 og nøt fra første sommersesong en enorm suksess. Mirage byr på en annerledes visuell begivenhet hver kveld i uken og gir derfor en helt ny klubbopplevelse til Puerto Banús. Fra ”Ladies Night” på onsdager der kvinner får gratis drikke ved inngangen, til Kinky Malinki på søndager med DJ´er som spiller den beste house-musikken og et eget rom for R&B-elskere.

 

Adresse: Urbanisation N Andal P Banús, 14, 29660 Marbella, Málaga.

 

8. Seven

 

Seven Puerto Banús har utviklet seg til én av Marbellas mest elegante og eksklusive klubber, med regelmessige gjeste- og in-house-DJ´er. Denne klubben appellerer særlig til den glamorøse delen av Marbellas natteliv. Klubben har en blanding av arabisk og asiatisk design og et område der du kan nyte en drink og samtidig litt privatliv. Fest deg gjennom natten i det store VIP- og utendørsområdet.

 

Adresse: Calle Muelle Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

 

9. Ocean Club

 

På en av de beste strandklubbene i Marbella, fortsetter festen på Ocean Club når solen går ned. Dette stedet er særlig kjent for sine enorme fester når sesongene starter og avsluttes, bl.a. liveforestillinger, fyrverkeri og underholdning. Gjennom hele sommeren trekker Ocean Club til seg folk som er på jakt etter de ultimate sjampanje- og bassengfestene i Marbella. Klubben har også regelmessige og ukentlige arrangementer som Club Tropicana hver fredag til ”Lazy Sunday” der du kan slappe av til myk house-musikk.

 

Adresse: Avda. Lola Flores, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

 

10. News Café

 

News Cafe er også kåret som én av de beste nattklubbene i Marbella på grunn av sin fengslende og morsomme atmosfære. Dette stedet byr ofte på levende musikk og topp DJ´er på scenen i overdådige og elegante settinger. Fest deg fram til soloppgangen mens du har flott utsikt over lysene fra superyachtene som ligger fortøyd i Puerto Banús. For mer informasjon om kommende arrangementer, sjekk News Cafe nettsted.

 

Adresse: Lugar Muelle de Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.