De beste strandklubber i Marbella

Marbella er kjent for å være lekeplassen til de rike og berømte. Stedet er nærmest blitt et synonym for glitter og glamour og er en av de mest kjente og luksuriøse feriedestinasjonene i verden.

 

Marbella ligger på Costa del Sol, og her finnes også noen av de beste Beach Clubs – strandklubbene – i Spania. Marbella er et perfekt sted å finne feriebolig for dem som vil ha en dag med avslapping og soling eller for dem som vil feste fram til soloppgang.

 

Med så mange strandklubber å velge mellom, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvor i Marbella du vil nyte atmosfæren av skikkelig luksus.

 

Nikki Beach

Carretera de Cádiz, Km. 192, Marbella, Málaga

Nikki Beach i Marbella

 

Om strandklubben

 

Nikki Beach ligger på en av Marbella fineste sandstrender og har utendørs restaurant, stort basseng og stilige solsenger. Planløsningen og den sofistikerte dekoren som denne strandklubben har, oser av eleganse og klasse.

 

Nikki Beach Marbella tilbyr full VIP-opplevelse på alt fra solsenger på uteterrassen til DJ´er i verdensklasse.

 

Stedet holder åpent fra slutten av april og fram til september, og klubben er kjent for sine temafester og den spektakulære utsikten over Middelhavet.

 

Hvor mye koster det?

 

Det er gratis å komme inn på Nikki Beach på dagtid. Solsengene kan variere fra € 50 til € 100 og mer. Den globalt utformede menyen er ikke billig, men det er mye å velge mellom, og særlig er stedet kjent for sitt gode utvalg i sushi og kaviar.

 

For å komme inn på ”Nikki at night” må du betale inngangsbillett, og drinkene er dyre. Mange velger å besøke strandklubben i grupper, reservere bord med en flaske og så dele på utgiftene.

 

Hva er kleskoden?

 

Kleskoden på Nikki Beach avhenger av hvilken dag og hvilket klokkeslett du kommer og ikke minst om du skal på et spesielt arrangement. På dagtid er stilen avslappet med mange av gjestene i badetøy. Likevel kan du oppleve gjester med diamanter, perfekt fønet hår, designklær og tilbehør.

 

Om natten håndheves en streng og sofistikert kleskode, og menn kommer ikke inn med skjorter uten snipp, noe som også gjelder for mange andre av Marbellas Beach Clubs.

 

La Cabane

Calle Jabalí, Marbella, Málaga

La Cabane i Marbella

 

Om strandklubben

 

Dette var den første topp-strandklubben i Marbella og på Costa del Sol, og La Cabane er fortsatt en av de mest elegante og eksklusive stedene langs Solkysten. Denne strandklubben ligger rett på stranden og har panoramautsikt over Middelhavet.

 

I april, mai og oktober holder La Cabane åpent fredag, lørdag og søndag. I sommermånedene tilbyr strandklubben en uforglemmelig opplevelse av luksus hver eneste dag.

 

Hvor mye koster det?

 

Solsenger med parasoll starter fra € 35 per person som også inkluderer et fruktspyd og personlig service. VIP-opplevelsen for to koster € 190, noe som inkluderer én flaske sjampanje, fersk frukt, håndklær og personlig service.

 

Den berømte ”Grand Buffet La Cabane” koster € 88 per person, og da kan du velge mellom mer enn 60 ferske fisk- og sjømatretter, i tillegg til paella og andre risretter tilberedt etter dine ønsker.

 

Hva er kleskoden?

 

Kleskode på denne Marbella-strandklubben er glamorøs og elegant. Med direkte adgang til stranden og til hammocks og solsenger, passer badeklær perfekt for soling ved bassenget, men det er hensiktsmessig å være mer påkledd i restauranten og i buffeten.

 

Som en av Marbellas mest eksklusive strandklubber må du regne med at Rolex-faktoren er høy, at gjestene er upåklagelig antrukket og at nærværet av designklær- og merkevarer er stort.

 

Ocean Beach Club

Avda. Lola Flores, Marbella, Málaga

Ocean beach-strandklubben I Marbella

 

Om strandklubben

 

Ocean Beach Marbella ligger ved siden av Puerto Banús-promenaden og er én av Europas største og beste strandklubber og har noe av det beste nattelivet i Marbella. Ocean Beach er synonymt med stil og moderne luksus, her finnes et saltvannsbasseng, store Bali-solsenger og panoramautsikt over Middelhavet.

 

Slapp av i solen, bli vartet opp av et team av profesjonelle fagfolk og lytt til den sjarmerende blandingen av sjelfull house- og chill-out-musikk. Klubben er kjent for sine mange arrangementer, særlig basseng- og sjampanje-festene og tiltrekker seg berømt klientell fra hele verden.

 

Ocean Beach Marbella starter sesongen i slutten av april, med sin beryktede åpningsfest ”White and Silver Opening Party”. De fortsetter med å gi overdådige og unike strandklubbopplevelser gjennom hele sommeren og fram til slutten av september når de arrangerer sin ”Black and Gold Closing Party”.

 

Hvor mye koster det?

 

Det rimeligste du kan slippe unna med på denne strandklubben er € 125 per person. For denne prisen kan du nyte solseng, bli oppvartet og få et par drinker. Prisene varierer mellom høysesongen og lavsesongen, og inngangsbilletten til en av de verdensberømte sjampanjefestene priser starter på € 110 per person.

 

Med en omfattende meny tilbyr Amai by OC noe av den beste nasjonale maten på hele Costa del Sol. Prisene for en sandwich starter fra € 24. Det er ikke billig, men Amai gir en fin matopplevelse med sin flotte utsikt over havet.

 

Hva er kleskoden?

 

Der den ligger like i nærheten av designerbutikkene i Puerto Banús, er det ingen mangel på folk som vil ”flashe” sin forkjærlighet for dyre high-end merker. Menn må brukes skjorte med snipp og fotballdrakter er strengt forbudt. Alle gjester må også ha passende fottøy.

 

Amàre Beach

Paseo Alfonso Cañas Nogueras, Marbella, Málaga

Amàre strandklubb i Marbella

 

Om strandklubben

 

Amàre Beach Club ligger på stranden nær gamlebyen i Marbella og er det ideelle og avslappende målet for en ettermiddag og kveld i solen. Stedet har et rykte på seg for å være en av de mest smakfulle og fineste strandklubbene i Marbella. Et sted for voksne mennesker på en privat strand der du kan du nyte den klassiske kombinasjonen av sol, sjø, sand og sjampanje.

 

Tredekket, musikken og smaken bygger opp om den avslappende strandfølelsen. Nyt soling ved bassenget og boblebadet og med en personlig servitør i en sofistikert og rolig strandklubb.

 

Amàre Beach er vert for noen av de beste arrangementene, showene og artistene på Costa del Sol.

 

Hvor mye koster det?

 

Amàre Beach har blitt vurdert som stedet som gir best valuta for pengene, sammenlignet med de andre strandklubbene i Marbella. Nyt et utvalg av sunn og fersk middelhavsmat ved strandlinjen.

 

Hva er kleskoden?

 

Amàre strandklubb oppfordrer gjestene til å innordne seg "Amàre-stemningen" og forventer å se de besøkende i designbadetøy og stilfulle kaftaner, essensen av bassenget-glamour.

 

La Sala By The Sea

Avd. José Banús, Marbella, Málaga

La Sala by the sea i Marbella

 

Om strandklubben

 

La Sala by the Sea ligger på sandstranden i Puerto Banús. Slapp av under den varme solen i denne kule, stilige og luksuriøse strandklubben i Marbella. Inspirasjonen er hentet fra Thailand med eget thailandsk kjøkken. Ta en dukkert i bassenget eller nyt en cocktail i boblebadet. I helgene har strandklubben topp DJ´er som spiller hele dagen.

 

Denne klubben arrangerer ukentlige arrangementer fra ”Fruitilicious Thursdays” til ”Sunkissed Sundays” og er også kjent for ulike fester hele året rundt, for eksempel ”The White and Gold Party” og ”The Kiss FM-Pool Party”. Nyt servicen i loungen ved bassenget eller vær VIP med privat basseng og store cabana-solsenger med spektakulær utsikt over Middelhavet.

 

Hvor mye koster det?

 

Å komme inn på denne Marbella-strandklubben er gratis, men du må leie solseng for å kunne bruke bassenget. Slapp av ved bassenget med en solseng fra € 40 per person. Prisen inkluderer håndkle, frukt og vann. Bo i en rimelig feriebolig i Marbella, slik at du kan ta deg råd til en ”Cama Cabana” til € 275, og nyt solen på en himmelseng.

 

Matprisene starter fra € 14,50 for en ”startpakke” og biffer til € 34, du får alt fra fersk sjømat og sushi til thailandsk mat.

 

Hva er kleskoden?

 

Denne strandklubben ligger også rett ved de glamorøse butikkene i Puerto Banús, og derfor bruker mange av gjestene designerklær og en stil som er tilpasset strandklubbene i Marbella. Med en litt bohemsk stil kan du slappe av i badetøy og nyte servering i et fargerik omslag.

 

Funky Buddha Beach

Autovía del Mediterráneo, 2, 29603 Marbella, Málaga

Funky Buddha strandklubb i Marbella

 

Om strandklubben

 

Klubben åpner dørene i mars, og du kan nyte Funky Buddha Beach Club-opplevelsen fram til september. Stedet er kjent for sin unge og livlige stemning, og denne klubben er et populært ”landemerke” i Marbella.

 

Funky Buddha er vert for en rekke bassengfester gjennom hele sommeren. Nyt avslapping i solen om dagen og bli med på den ultimate festscenen om natten med musikk av noen av de aller beste internasjonale DJ´ene.

 

Hvor mye koster det?

 

Prislisten for sommeren er fortsatt ikke offentliggjort.

 

Hva er kleskoden?

 

Funky Buddha er en av de beste strandklubbene i Marbella for grupper av gutter og jenter. Regn med å se en rekke moteriktige badedrakter og ”bassengkant-mote” med en blanding av high-street og designermerker. Om natten forvandles stedet til en av de beste nattklubbene i Marbella.

 

Puro Beach

Km 159, Autovía del Mediterráneo, Estepona, Málaga

Puro Beach I Estepona, Marbella

 

Om strandklubben

 

Puro Beach i Laguna village ligger litt lenger nedover kysten og på en av de beste strendene på hele Costa del Sol. Slapp av ved havet i en hengekøye med en imponerende utsikt mot Gibraltar og Atlasfjellene i Marokko. Marbella Beach Club byr på en raffinert setting med elegant hvit finish og er også et populært sted å holde bryllup.

 

Puro Beach er åpent hele året, med unntak av mandager og tirsdager fra november til mars. I sommersesongen er Puro Beach berømt for sitt natteliv og holder dørene åpne for besøkende som vil feste gjennom natten og med kjente DJ´er på scenen.

 

Hvor mye koster det?

 

I klubben serveres mat helt fra morgenen av og benytt sjansen til å prøve et utvalg av sunn Middelhavsmat. Her er også en kreativ og japanskinspirert meny. Nyt middagen i den naturskjønne bassengrestauranten med priser som starter fra € 11 for salat og cocktailer til € 14.

 

Hva er kleskoden?

 

Kleskode er mer sofistikert og klassisk. Stedet tiltrekker seg et bredt klientell, nyt solen med avslappet bassengkant-mote og aftenantrekk for å imponere.

 

Beach Club Estrella Del Mar

Crta. 340, Km 190,7 - Avenida José Rivera, Urbanización Estrella del Mar, Marbella, Málaga

Strandklubben Estrella del Mar

 

Om strandklubben

 

Fordi den holder åpent hele året, er Estrella del Mar den perfekte strandklubben for å nyte Middelhavssol, slappe av på en Bali-senger rett ved en av de beste strendene i Marbella. Med et fantastisk evighetsbasseng og oppmerksomt personale, kan du nyte en luksuriøs strandklubbopplevelse.

 

Estrella del Mar er ikke for dem som søker de villeste festene og nattelivet som mange av de andre strandklubbene i Marbella tilbyr. Dette er også et populært sted for brylluper og tilbyr avslappende behandlinger i sitt velværesenter. Opphold deg her om dagen, og trekk deg tilbake din luksusvilla i Marbella for natten.

 

Hvor mye koster det?

 

De luksuriøse Bali-sengene med utsikt utover Middelhavet, starter fra € 100 for en halv dag der du blir skjemt bort med eksklusiv service og sjampanje. Prisene på solsenger varierer avhengig av sesongen og hvor de er plassert i strandklubben og går fra € 25 ved bassenget.

 

Estrella del Mars´ priser på mat og drikke begynner på € 12 for en startpakke. Nyt smaker fra Middelhavet med en tradisjonell sjømatpaella til € 27 i en rolig strandklubb-setting.

 

Hva er kleskoden?

 

Estrella del Mar har mange strandklubbmedlemmer. De har et sofistikert miljø, og her vil du se et utvalg av elegante designer-badekåper ved bassenget.

 

Det er én grunn til at de rike og berømte har kronet Marbella til selve ”feststedet” på Costa del Sol. Med noen av verdens beste strandklubber, trenger du ikke kikke utenfor Marbella for å få oppfylt ønsket om en avslappende dag ved bassenget, nyte Middelhavssolen eller delta i en livlig bassengfest med verdensberømte DJ´er. Marbella byr på de ultimate strandklubb-opplevelsene!