BiBo Dani García - Andalusisk Brasserie & Tapas

Dani García, født og oppvokst i Marbella, er en 2-stjerners Michelin-kokk kjent for matlaging med et utgangspunkt i det tradisjonelle, samtidig som han leker med avant-garde teknikker, overraskende smakskombinasjoner og teksturer du sjeldent har sett maken til.

BiBo Andalusisk Brasserie & Tapas

Menu BiBo

BiBo er Danis nyeste konsept, som er et mer jordnært og avslappet spisested enn blant annet "CocinaConTradición" og hans tidligere "Calima". Her er det fokus på de reneste, økologiske råvarer - blandt annet grønsker og urter fra egen hage, kortreist kaviar fra Riofrio og tunfisk fra Barbate.

Se vårt intervju med Dani García i videoartikkelen Marbella Luxury Weekend.

Kongereker på restaurant BiBo, Marbella

Konseptet går ut på å tilpasse seg enhver smak, sinnsstemning og ønske gjestene måtte ha, både når det kommer til det varierte utvalget av mat - alt fra rå sjømat til grillet kjøtt og pizza, men også interiørmessig - et åpent og lyst uteareale, et mer intimt og hjemmekoselig innendørs lokale, og den kosmopolitiske cocktail-baren.

 

Den røde tråden som går gjennom det hele baserer seg på det naturlige og tradisjonelle, men likevel med noen overraskelser, i typisk Dani García-stil: Heklede duker, vannlilje-blader som spisebrikker og fuglekvitter inne på toalettet.

Meny og anbefalinger

Frittert svor på restaurant BiBo

Menyen er svært variert og består av mange tradisjonelle retter, med Danis egen vri. På tapas-menyen finner du blant annet brioche med feks. oksehale eller krydderpølse, diverse supper, croquettes og svin - enten som tempura eller frittert svor.

Østers hos Dani Garcias restaurant BiBo

Dersom du ikke fnyser på nesen av rå sjømat er østersene av de aller beste i Marbella, prøv både de helt naturlige, og de med varierte sauser og smakstilsetninger - iallefall den med grønn gazpacho! Tunfisk tartar og tataki anbefales også på det sterkeste.

Når det kommer til kjøtt kan man velge blant forskjellige stykker oksekjøtt, en aldeles nydelig burger, og den spanske tradisjonelle retten pattegris. Personlig anbefaler jeg biff tartar med raspet foie gras. Aldeles nydelig!

Biff Tartar BiBo, Dani Garcia

I tillegg kan man få økologisk pizza bakt i vedovn, forskjellige typer ost og spekeskinke, samt et godt utvalg salater og tilbehør.

Her finnes det definitivt noe for alle og enhver, selv de minste.

Prisene er definitivt ikke stive, og hele opplevelsen rettferdiggjør hve enste Euro. Vi ønsker BiBo hjertelig velkommen blandt Marbellas gourmet-restauranter, og plasserer den lett blandt våre ti favoritter.

Se meny PDF.

Praktisk info

BiBo har lokale i Hotel Puente Romano i Marbella. De har åpent hver dag, for lunsj mellom kl. 12.30 og 16.00, middag mellom kl. 19.30 og 24.00.

Parkeringstjeneste tilbys ved hovedinngangen til Hotel Puente Romano.Reservasjon av bord er nødvendig, ofte 3-4 dager i forveien, og lenger ved spesielle anledninger og i høysesong.

Booking og info per telefon: (+34) 951 607 011 eller besøk hjemmesiden til BiBo for mer info og online reservasjon.