Marbellas Beste Strender - Playa Real de Zaragoza

Playa Real de Zaragoza er uten tvil en av Marbella beste strender

Det er en av de største strendene i området, og ligger bare 13 kilometer fra sentrum av Marbella.

På grunn av at stranden er både lang, og ligger et stykke fra sentrum av Marbella, er det relativt enkelt å finne en rolig plass, selv midt i høysesongen.

Stranden ligger parallelt med boligområdet Real de Zaragoza.

Om stranden Real de Zaragoza 

Playa Real de Zaragoza Marbella

Real de Zaragoza stranden er 1700 meter lang og 30 meter bred

Stranden grenser opp mot noen av Marbellas mest eksklusive og velkjente strandklubber, som for eksempel Nikki Beach og  Don Carlos Beach Club

Sanden er fin og gyllen.

Real de Zaragoza Strand

Fasiliteter 

Playa de Zaragoza er en velholdt strand, som tilbyr de besøkende alle fasiliteter og tjenester som for eksempel strandbarer, restauranter, dusj og toaletter. For 5 € om dagen er det mulig å leie både parasoller og solstoler på de ulike delene av stranden.

I sommermånedene finnes det også badevakter på stranden.

Det kan til tider være vanskelig å finne parkeringsplass i nærheten, og det anbefales å lete på de mindre vegene som leder ned mot selve strandområdet.

En restaurant som anbefales på det varmeste er den kubanske Ranchon Cubano. Et trivelig sted for en drink og en matbit, og i helgene er det masse av liv der, og det arrangeres konserter med levende musikk. Restauranten tilbyr god mat til rimelige priser, og en salat koster fra rundt 8 €, og en fiskerett fra rundt 12 €.

Video om Playa Real de Zaragoza

Vegbeskrivelse

Playa Real de Zaragoza ligger cirka 13 kilometer fra Marbella. Kart.

Kart over Playa Real de Zaragoza


Fra Marbella 
– ta N340-A7 østover mot Malaga. Etter avkjørselen mot Elviria, skal man holde seg til høyre på motorveien, inntil man passerer Repsol bensinstasjon, hvor etter man svinger ned til høyre på gaten Avenida de Cibeles og fortsetter ned til stranden.

Fra Malaga – ta N340-A7 vestover mot Marbella. Etter å ha passert avkjørselen mot Las Chapas og den engelske skolen, International College, sving av mot Urbanización de Ricmar. Sving ned første vei til venstre, og deretter første til høyre igjen. Følg gaten Arroyo Playas de las Dunas ned mot stranden til du ser en gate ved navn Calle Pino Real på din venstre side. Sving inn på Calle Pino Real, og deretter Avenida de Cibeles.