Ocean Club, Puerto Banús

Ved stranden i Puerto Banús ligger en av Europas største strandklubber - Ocean Club. En sofistikert og sexy strandklubb kjent for sin utmerkede service, 5-stjerners restaurant og fester du sjeldent vil oppleve maken til.

Ocean Club Puerto Banús

Anlegget kan skryte med enormt saltvannsbasseng omgitt av store luksuriøse solsenger, og en deilig utsikt over Middelhavet. Utvilsomt stedet for deg som vil nyte livets glade dager, på ferie i Spania.

Ta med deg vennegjengen og nyt god mat, live Dj og underholdning - en dag du sent vil glemme.

Ocean Club Marbella

Arrangementer og fasiliteter

Blant de mange spesielle arrangementer som finner sted på Ocean Club hver sommer, er "Champagne Spray" en av de mest omtalte festene langs Costa del Sol. Senger blir fort utsolgt, så her bør man være tidlig ute med booking. Får du oppleve en av de legendariske Champagne Spray festene bør du beholde solbrillene på og forberede deg på å bli gjennomvåt av Veuve Clicquot.

Når det ikke er noen store arrangementer på gang, er Ocean Club likevel et ypperlig valg for en hvilken som helst dag, om man bare ønsker å slappe av i et hipt miljø, og nyte fantastisk mat fra et prisbelønnet kjøkken.

Ocean Club Marbella

En særdeles kreativ meny presentert av en belgisk Michelin-kokk, som serverer en blanding av franske, spanske og asiatiske retter - alt med de ferskeste råvarer og spennende smakskombinasjoner. Prøv en "King Crab Salad", "Steak Tartar" eller deres deilige sushi-rolls.

Cocktailbaren serverer også langt over gjennomsnittlig gode drinker, prøv for eksempel en "Bellini" til maten. Du vil ikke angre!

 

Anbefales for:

Ocean Club er perfekt for deg som vil kose deg sammen med hele vennegjengen, i vakre og luksuriøse omgivelser, midt i hjertet av Puerto Banús.

 

 

Åpningstider:

Mai-september, hver dag fra kl. 11.00 til 21.00.

 

Hvor:

The Ocean Club ligger på stranden, Playa de Nueva Andalucia, en populær strand med beliggenhet rett ved siden av Puerto Banús båthavn.

Adresse: Ocean Club, Avenida de Lola Flores, Puerto Banús. Tel: +34 952 908 137

Klikk her for å se ferieboliger i Puerto Banús.