Leie en charterbåt i Puerto Marina, Benalmádena

Jeg må bare si, hvis du er på ferie i Andalusia, så bør du virkelig prøve å få deg på en båt ute på havet. Selvfølgelig, strendene er vakre og fjellene er fantastiske, men for meg er det ingenting som å dra ut på vannet, føle bølgene, og beundre den vakre kysten som mange av oss kaller hjemme.

Denne videoen er fra en fantastisk dag som vi tilbrakte i Puerto Marina, Benalmádena. Skoene kom av, GoPro kameraet ble skrudd på, og vi var på vei. Jeg håper at du får like mye glede av å se den som vi fikk av å filme den!

Video av livet ved vannet på Costa del Sol

Hvilke typer båter er tilgjeng for utleie?

Det er et bredt spekter av båttyper tilgjengelig for charter, det finnes båter for alle behov og i alle prisklasser.

De som liker å fiske og som ønsker å dra inn enn real fangst vil bli imponert av de fullt utstyrte fiskebåtene.

Familier og spennings-søkere vil elske de spennende speedbåtene med høy ytelse, klar til å ta på 360º svinger, samt trekke vannski og andre morsomheter i vannet

Båter i Puerto Marina, Benalmadena

Seile entusiastene vil bli imponert over en dag ute på en seilbåt, den gunstige vinden sikrer at alle får en koselig opplevelse.

Tradisjonelle spanske trebåter er perfekt for store folkemengder som ønsker å feire en spesiell anledning, 

Kanskje en katamaran er akkurat det du leter etter. Flott for en dag med avslapping og bading i sjøen, de store katamaraner er også populære for arrangementer og fester. Og du kan selv se delfiner på turen!

Og til slutt, luksusbåter er selvfølgelig også tilgjengelig. Disse imponerende skipene som rommer kjøkken, spisestue, flere kabiner og bad, og noen ganger også en jacuzzi, er perfekt for luksus utflukter og bryllup. Det er mulighet for catering også, her er det egentlig ikke mye du trenger å bekymre deg over.

Hva er inkludert når du leier en charterbåt?

Seiling i Puerto Marina, Benalmádena

Avhengig av hvilken type charter det er så kan forskjellige alternativer inkluderes. Noen vil ha drikke og snacks, mens andre kan inneholde catering eller DJ. Noen båt utleiere kan også inkludere drivstoff, men for noen er du nødt til å fylle opp tanken selv.

Alle charterbåter kan leies med eller uten mannskap.

Hvis du velger å leie en charter med mannskap, så vil alle være faglig kvalifiserte. De som ønsker å leie et skip uten mannskap må vise at de har lisens for den aktuelle båten.

Enten du velger å leie med eller uten mannskap, er alle båter flagget og registrert, og du vil være sikret å ha en fantastisk opplevelse.

Hvor mye koster det å leie en båt?

Priser for å leie en charterbåt varierer, og bestemmes av båttype, størrelse, og hvor lenge de ønskes leid.

Havnen der båten er fortøyd i påvirker også prisen. For eksempel å leie en charter båt som er ved kai i Málagas nye Muelle uno port eller Benalmádenas Puerto Marina viser seg som regel å være rimeligere i forhold til Marbella sin luksuriøse Puerto Banús. Når det er sagt, kan den type båt du leter etter ha en tendens til å bli plassert på en viss marina. For eksempel er Puerto Banús kjent for å være det mest eksklusive stedet å leie en yacht i Andalusia.

Båt i Puerto Marina, Benalmadena

Selv om det varierer, kan prisene ligge fra 150 € for en times leie av seilbåt på under 40 fot (12 meter) eller 270 € for to timer.

På den dyreste enden av skalaen finner vi en Ferretti 94 yacht. På 94 fot (29 meter) i lengde er denne båten egnet for 12 passasjerer pluss mannskap. Fortøyd i Puerto Banús til en utleiepris på 5000 € for en halv dag (4 timer) eller 8500 € for en hel dag (8 timer) i løpet av juni-september høysesongen.

Båter er tilgjengelig til utleie for et gitt antall timer eller over natten og selv lengre turer med flere overnattinger.

Båter kan leies ved ulike marinaer, oftest i Málaga, Benalmádena, Marbella og Puerto Banús, samt Estepona, Sotogrande, Fuengirola, og flere havner i Málaga-provinsen samt Andalucia.

Bestille en charterbåt i Puerto Marina, Benalmádena

For å leie en egen charterbåt fra Puerto Marina, Benalmádena, ta kontakt med Fernando Soto Puerto Marina Charters.

Kontakt:
Fernando Soto
Telefon: +34 636 530 846
Email: info@puertomarinaonline.com
Puerto Marina, Benalmádena Costa

En stor takk til Puerto Marina Charters for å ta oss med på en fantastisk båttur og fortelle oss om utleietilbudet i Benalmádena.