Tal Spansk 4 - ni dagligdagse uttrykk [infografikk]

Er du en av dem som gjerne vil kunne si noe mer enn bare "dos cervezas, por favor"?

Når du reiser på ferie i Spania vil du gjerne kunne litt mer enn bare å peke og tale i enstavelsesord. Og du er lei av å føle deg helt utenfor når spanjolene begynner å slynge om seg med ord og uttrykk.

Et godt triks er å lære seg et par av de aller mest alminnelige uttrykkene - og utbruddene - så du kan vise at du kan mer enn bare de fire første frasene i din lommeparlør.

Jeg har her samlet ni av de mest brukte ord og uttrykk fra min egen hverdag. Det er noen av dem jeg selv bruker mest eller oftest hører fra spanjolene. Selvfølgelig er listen langt fra komplett, men man kan jo likevel ikke lære det hele på én gang ;-)

Her er uttrykkene satt inn i en infografikk som er lett å ha med seg på enten mobilen eller iPaden - eller som kan skrives ut og legges i din egen lille utgave av "Turen går til Spanien".

Du kan finne flere nyttige ord og uttrykk i de første tre infografikkene du finner her:

Tal Spansk 1 (basale ord og uttrykk), Tal Spansk II (når du skal finne deg til rette i en ny by) og Tal spansk III (når dere er ute og spise).

Så er det bare med å komme seg ut blant spanjolene og øve seg!

Tal Spansk 4 - Spanish Expressions

Har du noen ord eller vendinger du kunne tenke deg kom med i den neste utgaven av Tal Spansk, så tøv ikke med at skrive dem i en kommentar under artikkelen, på vår Facebook-side eller i en epost til stine@feriebolig-spanien.dk.