Tenerifes største og morsomste badeland heter Siam Park

Den 46 hektar store Siam Park ble åpnet av eieren av Tenerifes andre familiefavorittsted, Loro Parque. Det er lett å finne parken - du kjører bare TF1-motorveien og dreier av mot Costa Adeje. Når du ankommer til parken, kan du ta med denne guiden som inspirasjon til hva du bør prøve av attraksjoner.

Det er slanger i jungelen

Tenerife - Siam Park - Jungelslangen

Hva er det som er langt, grønt og kryper seg gjennom underskogen i Siam Park? Det er en av de fire jungelslangene, eller vannsklier, for de litt større og mer modige barn. Den har en høydebegrensning på 1,25 meter. 

Kinnaree

Tenerife - Siam Park - Kinnaree

Halvt kvinne - halvt svane. Kinaree er den thailandske gudinne, som streifer mellom Jorden og den mystiske skogen, Himmapan. Kjempevannsklien med samme navn imiterer denne streifen med sin samlede lengde på 200 meter.

Vannby for de helt små

Tenerife - Siam Park  - Den Tapte By

For de minste barna er det en egen babysone, hvor vannskliene ikke er fullt så ville. Dette er den perfekte lekeplassen for den yngste generasjonen av vannhunder.

Mai Thai-floden

Tenerife - Siam Park - Mai Thaielven

Velkommen til den lengste og roligste elven i vannparken. Her kan du og barna slappe av i myke gummiringer, mens dere seiler forbi frodig vegetasjon og beroligende vannfall, før jacuzzi-finalen bringer dere tilbake til virkeligheten.

Mekong-fossene

Tenerife - Siam Park - Mekongfossene

Der er plass til hele familien, eller dine beste venner, på disse tømmerflåtene, som styrter ned strømfylte fossefall. Spar skrikene til denne utrolige raftingopplevelsen, som overraskende hurtigt fører deg gjennom fossefallene, for til sist å ende opp i det store bassenget.

Siam-stranden

Tenerife - Siam Park - Siam strand 

Selv om Siam Park ikke ligger nede ved kysten, føles det nesten som å være på Costa Adeje. De hvite sandstrendene på Siam Beach kan godt narre selv de mest garvede strandløvene, og med en vanntemperatur på 24 grader, gjør det heller ikke noe at det ikke er en riktig strand.

Draken

Tenerife - Siam Park - Dragen

Har du det som skal til for en tur i draken? Dette er en annen hurtig tømmerflåtetur, så hold godt fast, så du ikke faller over bord. 

Det flytende markedet

Tenerife - Siam Park - Mercado Flotante

Du kommer til å klype deg selv i armen når du beveger deg rundt i det flytende markedet, for det ligner virkelig et tradisjonelt thailandsk marked, og det føles virkelig som om man befinner seg i det fjerne østen. Her kan man handle autentiske souvenirer importert fra Thailand, fra autentiske bambusboder.

Vulkanen

Tenerife - Siam Park - Vulkanen

Hvordan føles det å være fanget i en lavastrøm? Prøv selv, dog uten å bli brent levende, inne i Siam Parks voldsomme vulkan, som hvirvler din oppblåsbare tømmerflåte rundt, så det er en sann manndomsprøve for de virkelig sprøe.

Adrenalintårnet

Tenerife - Siam Park - Tower of Power - Adrenalintårnet

Hvis vulkanens voldsomme spins ikke var ville nok, kan du få deg et skikkelig adrenalinkick i tårnet med et 28 meters fall, direkte ned i et kjempestort akvarium. - Det rette stedet for å få kurert sin vannskrekk hvis man har det.