Torremolinos strender

Torremolinos' bildeskjønne strandlinje strekker seg hele sju kilometer, og er delt inn i fire hovedstrender. Strendene karakteriseres av den store variasjonen av aktiviteter man finner der, samt de mange tjenestene som tilbys.

Ledsaget av en hyggelig og alltid livlig promenade er denne kyststrekningen et paradis for de som søker en komfortabel og uanstrengt strandferie .

Strendene er blant de mest spektakulære i regionen og med et uovertruffent landskap på Costa del Sol. Sanden er ren og godt vedlikeholdt og mens det klare, lune vannet er ideelt for bading.

Ta en kikk på hva Torremolinoskysten har å tilby i HD-videoen nedenfor, og bla så videre nedover for mer informasjon om hver av de fire strendene!

Playa El Bajondillo

Torremolinos - Playa El Bajondillo

Torremolinos' mest sentrale strand er svært lett tilgjengelig fra casco antiguo (det historiske sentrum). Følg den fantastiske trappen fra Calle San Miguel ned til vannet.

Den 1100 meter lange stranden tilbyr alle de fasiliteter du kan tenke deg. Strandbarer , butikker og restauranter for enhver smak og budsjett ligger på rekke og rad i gatene like bak vannkanten, og det tilbys mange muligheter til å nyte litt lokal sjømat eller få unnagjort litt shopping. Solsenger, palmetrær, og rikelig med ledig sand gjør dette til det perfekte stedet å ta en siesta om ettermiddagen eller for å underholde barna.

Mer informasjon om Playa el Bajondillo finner du her.

Playa La Carihuela

Torremolinos, Playa de la Carihuela

Den vestligste stranden i Torremolinos, Playa la Carihuela, er også lett tilgjengelig fra sentrum. For å komme dit følger man bare promenaden fra Playa El Bajondillo like før man kommer til Punta de Torremolinos. Punta er et steinete nes som deler de to strendene og stikker litt ut i havet, noe som gir et fantastisk punkt å fotografere den vakre kysten fra.

Denne stranden tilbyr også komplette tjenester, takket være sin nærhet til Puerto Marina, marinaen i nabobyen Benalmadena. Her kan du finne utstyr til forskjellige vannsporter til utleie, et stort antall butikker, flere restauranter og diverse andre aktiviteter.

Mer informasjon om Playa la Carihuela finner du her.

Playamar Beach

Torremolinos - Playamar

Også kjent som Playa El Retiro, er Playamar kanskje den best utstyrte stranden i Torremolinos med hensyn til vannsportsaktiviteter . Paraseiling , paddleboarding, kajakkpadling , og mange andre typer utstyr til vannsportsaktiviteter er tilgjengelig for utleie til rimelige priser.

Playamar ligger mellom de andre strendene i El Bajondillo og Los Alamos. Mens det er likevel mye ledig sand som du kan slappe av på og jobbe med brunfargen. Palmer og gress langs stranden tilbyr en viss grad av tilflukt fra den intense solen. Du kan også søke skygge i en av de mange strandbarene som finnes langs promenaden - og gjerne gjøre det mens du nyter en kald drink!

Mer informasjon om Playamar finner du her.

Playa Los Alamos

Torremolinos - Los Alamos

Helt på grensen til kysten av Malaga, og ganske nær hovedstadens flyplass, ligger Los Alamos. Den østligste av de fire strendene og som sådan er det også den mest bortgjemte.

I løpet av ettermiddagen, er stranden ideell for de som ønsker å unngå store folkemengder og den livligheten man ofte finner på de mer sentrale strendene. Om kvelden er det omvendt. Da forvandles den til et av de travleste områdene i byen. Los Alamos er stedet å være ved solnedgang - musikk, lys og mennesker dominerer stranden. Det finnes også flere strandklubber langs denne strekningen av kystlinjen, mange av dem er blant de mest populære i området!

Mer informasjon om Los Alamos finner du her.

Uansett smak, behov og budsjett, strendene i Torremolinos har garantert noe av det du leter etter med tanke på en strandferie.

Kart over strendene i Torremolinos