Beste solnedganger på Costa de la Luz, Playa el Palmar

Playa El Palmar

Rundt 9 kilometer fra den vakre landsbyen Santa Lucia ligger en av de mest uberørte strendene i hele Costa de la Luz, om ikke i hele Spania.

Playa El Palmar, Costa de la Luz

Playa El Palmar har utviklet seg til litt av et Mekka, for folk som kommer hit for å se på solnedgangen. Folk kommer hit fra de nærliggende landsbyene for å sitte på en av de mange strandkafeene, barene, eller andre rolige steder langs den kilometerlange stranden.

Playa El Palmar, Costa de la Luz

Her finnes ingen høye bygninge, ingen handlesenter, nei faktisk ikke særlig mye av noe som helst. El Palmar symboliserer Costa de la Luz på sitt mest jomfruelige, med nærmere 5 kilometer med fine hvite sandstrender.

Her tilbys også noe av Spanias beste forhold for vind- og kitesurfing.

It does offer some of Spain's best wind and kite surfing. Stranden er også kjent for sitt atlantiske preg.

Solnedgang i Costa de la Luz

Komme dit  

Playa El Palmar ligger 35 kilometer fra Cadiz, og 7 kilometer fra det noe større og mer populære Conil de la Frontera. Kart

Ting å gjøre

Surfing og enda mer surfing. Playa El Palmar er allment anerkjent som en av de beste surfestrendene i Spania. Det finnes ulike utleiebutikker og surfeskoler i hele området. En liten advarsel, det Atlantiske havet kan være svært uforutsigbart og El Palmar har hatt et rykte for å ha noen dårlige strømmer til tider. Ta vare deg selv.

Spise ute - den beste restauranten er, uten tvil, La Chanca. Den tidligere tunfiskfabrikken er nå en gourmetrestaurant med store hager med utsikt over havet. Det er litt dyrt, skjønt, det finnes utallige mindre barer og restauranter som alle serverer noe veldig fornuftig priset sjømat. Du kan ikke gå feil, egentlig.