MR1 - gastronomi med utsikt over Malaga

Middag med utsikt

Mirador de Reding (MR1) har en av de mest eksklusive adressene i Malaga, men er nok likevel en av de mest oversette restaurantene i byen.Beliggende i fjellsiden mellom Gibralfaro og hovedveien Paseo del Parque i sentrum av Malaga, tilbyr MR1 den flotteste utsikt over byens havn.Særlig om sommeren når været tillater utendørs servering,viser denne restauranten seg fra sin beste side. Om vinteren kan utsikten derimot nytes gjennom restaurantens glassfasade.

MR 1 restaurant malaga

En romantisk middag for to eller en særlig spesiell merkedag med familien vil være en opplagt anledning til å besøke MR1. Maten er en fusjon av hovedsakelig spanske og franske retter, vakkert anrettet og med delikate smaksnyanser.

MR 1 restaurant malaga

Menyen er generelt en blanding av spanske, franske og asiatiske innslag, og den tilpasses sommer- og vintersesongen. MR1 tilbyr dessuten forskjellige menyer for par og grupper. Vi prøvde deres vintermeny for to personer, som inkluderer appetizer og fem retter samt vann, et glass vin og et glass champagne per person. Pris: 59 euro for to personer.

Internasjonal cuisine

Appetizeren besto av en kremet hummus servert i små glass med lekkert nybakt brød til. Deretter fulgte tre forretter på deling.

Den første forrett var en meget lekker foie (andeleverpaté) med fikenmarmelade.

MR 1 foie

Deretter et spansk innslag i form av kroketter med luftig bechamel og smakfulle skinketerninger, servert med en sursøt tomatmarmelade. Siste forrett var en salat med grillet geitost, bacon og bløtstekte løk,som umiddelbart ga smaksmessige assosiasjoner til den danske retten "Brændende Kærlighed".

MR 1 geitostsalat

Til hovedrett sto valget mellom svinefilet og hvit fisk.Svinekjøttet var mørt, servert med ris blandet med rosiner og pinjekjerner, så retten fikk et orientalsk islett. Fisken var perfekt tilberedt, kremet og smakfuld, og ble servert med stykker av poteter og sjalottløk.

Klassiske desserter

Den ene desserten var en ostekake med solbærmarmelade og den klassiske spanske bunnen laget av Mariekjeks. Ostekremen var både lekker og kremet uten å bli for tung, og den spilte fint sammen med de øvrige ingrediensene. Den andre desserten var en lekker, saftig brownie med hvit sjokoladeis.

MR 1 cheese cake dessert

Ingen av disse dessertene falt i min medspisers smak, mens undertegnede – som ellers er en kritisk dessertspiser– var i den 7. himmel! Alt i alt en lekker, upretensiøs opplevelse.

Praktisk informasjon

Åpent fra klokken 14.00 til 16.00 og fra klokken 20.00 til 24.00

Campos Elíseos, 29016 Málaga // Telefon +34 952211005

MR1's hjemmeside