De beste pool partys i Marbella

Hva forbinder du med Marbella? Palmer som kaster skygger over de flotte sandstrendene? Lukten av fersk fisk fra chiringuitos´ene – barene – langs strandpromenaden? Kjendiser som spaserer gjennom de trange gatene? Eller kanskje alle de glamorøse festene? Det er i Marbella de vakre, berømte og rike glemmer stresset og kaster seg ut i ren nytelse.

 

Ocean Club Marbella er stedet med prangende luksus og endeløse strømmer av sjampanje. Uansett om du velger en ferieleilighet i Puerto Banús eller en luksusvilla i Marbella by, kan du oppleve den glamorøse og spesielle atmosfæren som Ocean Club tilbyr.

 

Nattelivet i Marbella er annerledes enn i byer som Madrid og Barcelona. I disse byene begynner nemlig festene når dagen er på hell og avsluttes først ved daggry. Når temperaturen stiger midt på dagen i Marbella, går Marbellas partymennesker ut i bassengene og starter festen. For hva er en luksusferie i Marbella uten en skikkelig svømmebasseng-fest?

 

Marbella har noen av de mest luksuriøse klubbene på Costa del Sol, og hvert år inviterer de gjestene til å delta på arrangementer med de beste DJ´ene og alltid nok sjampanje som serveres i de mest eksklusive omgivelsene. Les videre om de beste pool partys i Marbella og velg stedet du vil dra til.

 

Hvor mye koster det å feste i Marbella?

Marbella er ikke noen billig feriedestinasjon, for prisene i barene, klubbene og strandbarene er høyere enn i andre byer i nærheten, for eksempel Fuengirola og Málaga. En svømmebasseng-fest i Marbella er svært populært, og gjester må helst forhåndsbestille og betale inngangspenger. Prisene kan starte fra rundt € 100 per person, avhengig av hvilket sted du drar. Noen ganger inkluderer inngangsprisen én drink, en flaske sjampanje eller en solseng, og noen billetter inkluderer også adgang på after-partys på andre klubber i området.

 

Hvis du vil delta på en svømmebasseng-fest i Marbella, anbefales det å bestille billetter på forhånd gjennom nettsiden for å være sikret adgang. Nedenfor finner du priser og informasjon om en del utvalgte pool partys i Marbella.

 

Ocean Club

 

I årevis har Ocean Club vært høyt verdsatt blant folk som elsker luksus og som vil være med på de ”hotteste” festene. Hvert år organiserer denne strandklubben sjampanjefester om søndagene, og disse arrangementene er alltid utsolgt én måned i forveien, så du må bestille raskt hvis du vil inn.

 

Ocean Beach ligger i hjertet av den eksklusive havnen, Puerto Banús, full av dyre biler, luksuriøse butikker og superyachter. Denne strandklubben har en spektakulær utsikt over Middelhavet, store hvite solsenger rundt et saltvannsbasseng, flotte cocktailer og musikk servert av de beste DJ´ene. Stedet oppfyller alle behov for dem  som ønsker luksuriøse ferieopplevelser.

 

Det første arrangementet hvert år er ”Bank Holiday Champagne Party”. Her koster det € 150 å komme inn, men for den prisen får du også med en flaske Veuve Clicquot. Billetter kan bestilles via den offisielle Ocean Club-nettsiden.

 

NAÔ Pool Club

 

Selv om denne klubben ikke ligger direkte på stranden, er den plassert blant frodig vegetasjon og palmer og rommer et stort basseng. Dette er et perfekt sted å tilbringe late dager, slikke sol og delta i de sprø festene.

 

Dette eksklusive stedet ligger i sentrum av Nueva Andalucia, bare noen få minutter fra Marbella. Nyt utsikten mot fjelltoppen La Concha, god mat fra noen av de beste kokkene i Marbella og selvfølgelig atmosfæren som de spanske DJ´ene som opptrer her skaper.

 

Hvis du er en kjenner av Marbella, har du hørt om Olivia Valere, den mest berømte klubben i Marbella. NAÔ Pool Club eies av samme gruppe, så det er lurt samtidig å spørre om rabatter til etterfestene på Olivia Valere.

 

La Sala by The Sea

 

La Sala ligger på en av de beste strendene i Marbella - Playa del Duque – ved siden av Ocean Beach Club. Atmosfæren her er mer klassisk, og om sommeren er det arrangementer nesten hver eneste dag. Festsesongen starter i april, og det er lurt å bestille solsenger på forhånd dersom du vil tilbringe en uforglemmelig sommerdag her.

 

I tillegg til arrangementene som La Sala tilbyr, kan du få massasje. Stedet har også en omfattende cocktailmeny og serverer thailandsk mat. Om kvelden forvandler klubben seg til en luksuriøs restaurant under stjernene der de rike og berømte gjerne ønsker å spise.

 

Informasjon om planlagte arrangementer, priser og reservasjoner finnes på La Sala by the Seas nettsted.

 

Funky Buddha Beach

 

Funky Buddha er et navn som alle klubbgjester i Marbella kjenner godt til. Stedet er kjent for musikken og garanterer de beste og mest livlige partyene.

 

Klubben ligger på en av Marbella mest berømte strender – Funny Beach. Hver søndag arrangeres en uforglemmelig Ultra Pool Party som tiltrekker seg et litt yngre publikum enn andre strandklubber og svømmebasseng-fester i Marbella.

 

Funky Buddha er et nokså nytt tilbud blant strandklubbene i Marbella og konkurrerer med mer veletablert Nikki Beach og Ocean Beach. Klubben er ikke billig, men du vil ikke angre på å kaste deg ut i den ultimate og ville pool party-opplevelsen i Marbella.

 

Sisu Boutique Hotel

 

Sisu er et hotell som ligger i hjertet av Puerto Banús, ”senteret” for den mest luksuriøse ferien i Spania.

 

Om våren kunngjør Sisu sine sommerarrangementer og oppfordrer gjestene til å bestille på forhånd om de vil delta på fester og sikre seg solsenger. Sisus arrangementer har fått stor berømmelse gjennom årene, og billetter til deres svømmebasseng-fester i Marbella er svært ettertraktede og ikke bare av hotellets gjester.

 

Dette er et populært sted for grupper av venner og kolleger, og prisene for grupper kan ofte bli rimeligere enn om dere betaler én og én.

 

Prisene for pool partys begynner på € 20 for kvinner og € 50 for menn.

 

Nikki Beach Marbella

 

Nikki Beach

Nikki Beach er nærmest en merkevare. Folk som elsker svømmebasseng-fester har helt garantert vært her. Nikki Beach er kjent for å arrangere morsomme pool partys, der også  kjendiser ofte deltar.

 

Stedet er kjent for sine fantastiske forestillinger med DJ´er og eksotiske dansere i verdensklasse, samt servering av dyr sjampanje og sushi. De mest spektakulære  hendelsene er åpnings- og avslutningsfestene for hver sesong.

 

I slutten av mai feirer Nikki Beach sitt beryktede ”White Party” der alle som betyr noen i Marbella står på gjestelisten. Kleskode for dette arrangementet er strengt hvitt. Nikkis avslutningsfest for sesongen – ”Red Party” – er også et mye omtalt arrangement der det er fargen rødt som selvsagt gjelder.

 

For mer informasjon om Nikki Beach og arrangementene, klikk deg inn på den offisielle Nikki Beach-nettsiden.

 

Puro Beach

 

Selv om Puro Beach ligger i Estepona og ikke i Marbella, må stedet med på denne oversikten. Denne klubben som er en del av et kjøpesenter, har ikke bare en enestående utsikt over de afrikanske Atlasfjellene og Gibraltar, men ligger også på en av de beste strendene på Costa del Sol - Playa del Padrón.

 

Om dagen tilbyr stedet absolutt avslapping med en rekke deilige cocktailer og matretter. Om kvelden blir stedet et dansegulv som tilbyr noen av de beste arrangementene på kysten. Noen av disse inkluderer ”Full Moon Party”, ”New Moon Party” og ”Flamenco Party”, en avslappende dag kan på den måten ende med en vill og opplevelsesrik natt, om du besøker Puro Beach.

 

For mer informasjon om deres arrangementer og priser, sjekk ut den offisielle Puro Beach-nettsiden.

 

Plaza Beach Banús

 

Plaza Beach Puerto Banus i Marbella

Hvis du søker ønsker å delta på pool party i Marbella med et litt strammer budsjett, kan Beach Plaza være et godt alternativ. Stedet ligger i hjertet av Puerto Banús og er et ideelt sted for de som leier feriebolig i Marbella.

 

Enkle solsenger starter fra € 20 per person, men hvis du har råd, så velg i stedet en VIP-seng med tilgang til ditt eget private boblebad for total avslapping.

 

I sommersesongen har Plaza Beach en mengde arrangementer. Fra mandag til søndag kan du delta på skumfester der hovedattraksjonen er skumfylte bassenger. Det er det perfekte stedet for festglade mennesker på jakt etter likesinnede.

 

Kart