Funky Buddha Beach Marbella

Den 19. juli åpnet dørene til en ny strandklubb i Marbella - Funky Buddha Beach. Strandklubben som både er på størrelse med, og gir like mye følelse av glamour og luksus som sine to største konkurrenter Ocean Club og Nikki Beach, kan likevel skryte med et litt annerledes og kanksje bedre konsept….

Funky Buddha Beach Club


Funky Buddha utvider horisonten

Funky Buddha er nok et ganske kjent navn for de som har fått en smak på utelivet Marbella. Nattklubben som åpnet sine dører for første gang i 2010, er kjent for sine ville fester som ikke tar ende før solen reiser seg over La Concha.  

Nå har Funky Buddha fått enda et ben å stå på, nemlig Funky Buddha Beach - en svær og flott beachclub som ligger rett utenfor Marbella, på en av områdets flotteste strender. Deler av det som tidligere har vært funny beach - en aktivitetspark på stranden, er nå omgjort til en glamorøs strandklubb med saltvannsbasseng, store madrasser, bar og restaurant. Musikken og den arabisk-inspirerte dekoren står i stil med nattklubben, mens her danses det i svømmebasseng under stekende sol.

Funky Buddha Beach Club

Med et så velkjent navn er det med særdeles liten tvil at dette vil bli et populært sted. Likevel har de valgt et litt annet konsept av hva prisene angår, enn sine konkurrenter. Dette er til stor glede for dem som ikke prioriterer halve feriebudsjettet på kun én dag med fest og morro. 

Her får man nemlig drikkevarer inkludert, tilsvarende prisen man betaler for en solseng, i motsetning til de fleste andre strandklubber av samme kaliber - hvor alt kommer i tillegg. Man kan altså fint unne seg en dag med champagne i solen sammen med venner, uten at det skranter på hverken luksus eller atmosfære.

Les også om Purobeach Marbella.

Åpningsfest den 19. Juli 2014

Lørdag den 19. juli gikk åpningsfesten av stabelen, og selv var jeg tilstede sammen med min vennegjeng. Vi hadde en stor solseng på deling, koste oss med rosé-vin og nøt den unike atmosfæren skapt av underholdning, spente gjester og luksuriøse omgivelser. 

Strandklubben var fylt til randen av pent kledde badegjester av mange aldre og nasjonaliteter som koste seg ved bassengkanten eller på sin madrass. Dansere hadde flere innslag med koreografi, og dukket ellers opp med champagneflasker til gjestene på sine senger, danset rundt bassenget til rytmer spilt av dj-en.

Champagne glasses

Med kun noen mindre startproblemer her og der var åpningen i helhet en stor suksess, og den nye strandklubben har definitivt vært Marbellas største snakkis den siste tiden.

Er du en strandløve som velger musikk over lyden av bølgeskvulp, og saltvann i basseng heller enn med sandkorn i badebuksen - da er dette stedet for deg. Ta med deg vennegjengen og opplev noe av det som gjør Marbella til nettopp det det er - en ferieplass med luksus og glamour!

Praktisk info

Strandklubben har åpent hver dag mellom 12.00 og 20.00 i sommerhalvåret.

Det anbefales å bestille solsenger på forhånd i helgene og ved spesielle arrangementer.

Info og bestilling av senger på tlf: +34 647 224 493 eller +34 653 628 214