Gay Club Guide Marbella

Spania har gått foran og brøytet vei for å skape progressive og LHBT-vennlige miljøer (lesbiske-, homofile-, bifile- og transpersoner) og har etablerert seg som et av de mest innbydende feriemålene for skeive feriefolk.

 

Når vi snakker om homser og Spania som reisemål, tenker mange automatisk på steder som Sitges og Torremolinos der du finner et bredt utvalg av homofile barer og klubber. Imidlertid byr også Marbella på noen av de livligste og spektakulære festene og selskapelighetene på Costa del Sol. Med et livlig natteliv, sin avslappende og åpne atmosfære, bør Marbella vurderes som feriedestinasjon for homser. Her har du guiden over Gay Clubs i Marbella:

De mest etablerte homsebarene i Marbella er Mikonos Gay Bar – kjent for sine drag- og liveshow, moderne interiør og musikk – og Fenix – den eneste homofile cocktailbaren som ligger i sentrum av byen. Begge barene har en morsom, livlig og energisk atmosfære med omfattende menyer over drinker som du kan nyte mens du fester deg gjennom natten og fram til soloppgang.

 

Recuerdos Kiss, som ligger i Puerto Deportivo i Marbella, er en av de viktigste møtestedene for homofilt natteliv i Marbella. Denne baren er perfekt om du vil nippe til en avslappende cocktail under solnedgangen og før de livlige festene starter der du kan feste deg gjennom natten.

 

Bor du i Puerto Banús, bor du midt blant de mest eksklusive klubbene i Marbella som tilbyr ultimate netter med mye moro og energi innenfor LHBT-fellesskapet. Slipp deg løs i klubber som Olivia Valère, kjent for sine eksotiske dansere og kraftige ”festvibber”. I denne klubben kan du sjekke ut de best kledde og feste i en elegant og smakfull atmosfære.

 

Mask Marbella er utpekt som en av de mest homovennlige klubbene i Marbella. Med sin luksuriøse ”avantguard”-innredning, fremkaller dette stedet en følelse av mystikk og eksklusivitet som gir en ny dimensjon til klubbopplevelsene i Marbella.

 

Festene i Marbella starter i slutten av april med klubber som arrangerer sine berømte og eksklusive åpningsfester, og sesongen fortsetter fram til september da de like livlige ”sesongavslutningsselskapene” finner sted.

 

Noen av de beste gay-vennlige stedene er Marbellas strandklubber. Med sin åpne og avslappede holdning, er de innbydende for alle besøkende. Noen byr på mer feststemning enn andre, men uansett hvilken klubb du velger å besøke, vil du oppleve en varm og innbydende atmosfære som er der for bare én ting, nemlig for at du skal ha det gøy, slappe av og kunne feste.

 

For mest mulig moro, bør ferierende homser i Marbella delta på klubbenes beryktede og ville bassengfester. På flere av de glamorøse klubbene underholder kjente DJ'er som spiller den nyeste musikken, mens gjestene nyter den endeløse strømmen av drinker og den pulserende atmosfæren i Marbella.

 

Marbella er en flott feriedestinasjon for par av samme kjønn som reiser til Spania. Selv om det er færre klubber og barer som bare eksklusivt er ment for LHBT-fellesskap, skaper Marbellas etablerte homokultur et åpent, variert og tolerant miljø.

 

Mens du er i Marbella, bør du besøke den populære nudiststranden Cabopino. Denne stranden er LHBT-vennlig og et flott sted å sole seg, langt borte fra nysgjerrige øyne. Du kan også nyte litt privatliv mellom Artola-sanddynene.

 

Et flott alternativ for homovennlig innkvartering er et privat feriehus i Marbella der du garantert får alt det privatlivet og den intimitet du søker.