Slik holder du utdrikningslag i Marbella

Marbella har blitt en av de beste destinasjonene i Europa når hun og han skal drikkes ut før bryllupet. Stedet er berømt for sin luksus, glitter og glamour, og denne livlige strandbyen tiltrekker seg hvert år tusenvis av utdrikningslag.

 

Med mye mer å by på enn bare partys og fester, kan du skape uforglemmelige minner og samle morsomme historier å ta med hjem. Finn ut hvor du skal feste, hva du skal gjøre og hvor du skal bo under en weekend med utdrikningslag i Marbella.

 

Her kan du feste under et utdrikningslag i Marbella

 

Flertallet av utdrikningslagene i Marbella søker seg fram til det energiske nattelivet, fra strandklubbene i Puerto Banús til båtfester på Middelhavet. Marbella er et paradis for festglade mennesker.

 

Strandklubber

 

Marbella rommer noen av de aller beste strandklubbene med all den luksus, avslapning og livlige pool partys du kan ønske deg. Her kan du oppleve en deilig dag ved bassenget. Mange av strandklubbene tilbyr personlige servitører, store Bali-solsenger og god mat. Steder som Funky Buddha og Ocean Beach har en mer utagerende atmosfære med sine DJ´er og sjampanjefester i løpet av sommeren.

 

Ocean Beach I Marbella

I Marbella arrangeres verdensberømte bassengpartier med gjester som spruter villig vekk med sjampanje, med skumfester på Plaza Beach og med internasjonalt kjente DJ'er som jevnlig serverer musikken. Derfor er Marbella det ideelle valget når utdrikningslaget skal planlegges. Husk å bestille plasser på de aktuelle strandklubbene som Ocean Beach og La Sala by The Sea for å være sikker på å komme inn.

  

Båtfester er også et must for utdrikningslag i Marbella, med både private og felles båtturer. Velg det ultimate "cruiset" med DJ´er som serverer de nyeste house-melodiene, frekke drikkespill og gratis shots. Alternativt kan du ta med utdrikningslaget på en båttur der dere kan drive vannsport som brett- og kajakkpadling.

 

Utdrikningslag på Funky Buddha

 Barer & klubber

 

Barer som Linkers, Bijoux Banús og O'Grady i Puerto Banús og Claddagh Irish Bar på Avenida Arias Maldonado nr. 16 er populære for sin livlige atmosfære, beliggenheten og sine DJ´er. Vil du ha et mer sofistikert drikkemiljø, kle deg opp og dra på La Sala på "Golden Mile" eller Beckett´s på Calle Camilo José Celan nr. 4.

 

Ingen utdrikningslag i Marbella er komplett uten å nippe til noen drinker. Astral Cocktail Bar er en av Marbellas mest berømte cocktailbarer. Baren er utelukkende laget av tre, noe som skaper en avslappende strandfølelse og der utvalget av drinker er stort.

 

The Beacon er en gastrobar som ligger i havnen i Marbella med flott utsikt, godt utvalg av drinker og en omfattende matmeny med lette retter og asiatisk mat.

 

Bijoux Banús I Marbella

Barrocco Cafe Cocktail Bar er en ekte kaffe- og cocktailbar som ligger like ved stranden på Paseo Maritimo. Den blir foretrukket av besøkende i Marbella på grunn av det vennlige personalet og gode utvalg av deilige drinker. Her råder det en avslappet atmosfære om dagen, og baren fylles gjerne av folk som nyter "happy hour".

 

På med ballkjoler og dans dere fram til morgengry i noen av verdens mest eksklusive klubber. Fest deg fram langs den berømte strekningen ”The Golden Mile” og i Puerto Banús sammen med de rike og berømte på steder som Pangea, Tibu Banús, Olivia Valere, Aqwa Mist og La Suite.

 

Varier utenettene dine i Marbella og nyt også det livlige nattelivet i den gamle bydelen. Med sine travle tapasbarer, uteserveringer og torg, kan du oppleve det autentiske Spania i La Taberna del Pinxto.

 

Pangea i Marbella

Utdrikningslag med aktiviteter i Marbella

 

Marbella har så mye mer å tilby enn sitt frodige natteliv. Her finnes også flust av aktiviteter for utdrikningslag når dere vil ha en pause fra all festingen. 

 

Vin- og tapasturer

 

Konsentrer deg om smaken av Spania og ta med utdrikningslaget på en gastronomisk opplevelse i Marbellas gamleby. Lær om historien og tradisjonene innenfor spansk livsstil, beveg deg gjennom brosteinsgatene og smak på autentiske tapas og gode spanske viner. Wine Tasting Marbella (www.winetastingmarbella.com) tilbyr arrangementer spesielt tilpasset utdrikningslag, og det som starter som informasjon om vin og mat, kan fort ende som en lett berusende opplevelse.

 

Spania er kjent for sin mat- og tapaskultur, og det finnes knapt bedre reisemål for å pleie matlyst og bakrus eller gjøre magen klar for den kommende natten. Spis som de lokale i Marbellas gamleby på tradisjonelle bodegaer som El Estrecho og El Palique.

 

Flamenco-show

 

Legg inn litt spansk kultur i miksen av opplevelser på ditt utdrikningslag i Marbella. Ta for eksempel gruppen din med for å se tradisjonell andalusisk dans. Rykende lidenskapelig og elegant sang og dans av spanske "gitanos" (sigøynere)! Opplev følelsen og styrken i disse forestillingene. Flamenco Ana Maria ligger i Marbellas gamleby og tilbyr autentiske og private forestillinger for grupper, med drinker og tapas som følger med billetten din.

 

Flamenco-dans kan du også oppleve i Marbella
 

Hval- og delfinturer

 

Med sin spesielle beliggenhet har selvsagt Marbella også nærkontakt med Middelhavet. Bli med på en båttur og opplev tre forskjellige typer delfiner, spermhvaler, spekkhoggere og finnhvaler i sine naturlige omgivelser. Sjansene er 99 % for at du i det minste får se ett av disse dyrene på båtturen. Og hvis du likevel ikke skulle gjør det, får du ny båttur gratis.

 

Jetlev Flight

 

Opplev den spennende følelsen av å fly i ren James Bond-stil! Denne vannaktiviteten må du ikke gå glipp av på et utdrikningslag i Marbella. Hver økt varer i ca. 30 minutter, og med erfarne instruktører kan du klare å holde deg flyvende etter fem minutters trening. Jet Flight kan sammenlignes med å fallskjermhopping og gir sterke adrenalinkick.

 

NomadJets i Marbella

Konkurranser på stranden

 

Hva er mer effektivt enn å svette ut bakrusen ved å sporte på stranden og i sjøen? Her finnes det mange tilbud om volleyball, kajakkpadling, og lignende. Dere kan konkurrere mot hverandre eller som én gruppe sammen mot andre grupper. En fin måte å binde utdrikningslaget sammen! 

 

Kurs i miksing av drinker

 

Hvorfor ikke invitere baren hjem til ferieboligen din i Marbella og bli med på kurs i cocktail-miksing! Her får dere undervisning av profesjonelle bartendere på to timers kurs. Alle i gruppen får sjansen til å designe og navngi sin egen cocktail. Resultatet blir ofte et morsomt vorspiel foran nattens kommende utskeielser.

 

Glamorøs ”makeover”

 

Enten det er for å bli kvitt restene etter nattens festligheter eller for å forberede deg på kommende natt, kan en avslappende dag med spa eller glamorøs opp-piffing av utseendet være aktuelt for utdrikningslaget. Dere kan velge mellom steder med massasje, badstue, sjampanje og stylister. Ta gruppen din med på profesjonell makeup og gjøre dere klare til å kaste dere ut i Marbellas luksuriøse natteliv.

 

Juvvandringer

En annen måte å komme til hektene på etter en livlig natt på byen, kan være å krype inn i en våtdrakt og ta på hjelm og dra på juvvandring (www.escape2marbella.com/land/canyoning.html). Her må du forsere kløfter og dype kulper og skli på glatte fjellsider og ned fossefall. Dette er det ultimate eventyret på et utdrikningslag til Marbella.

 

Juvvandringer i Marbella

Lei en hovmester

 

Marbella er kjent for å ha de mest oppmerksomme og profesjonelle hovmesterne eller butlerne. Du kan leie en erfaren butler (http://marbellascheekybutler.com) som kommer til din villa eller ferieleiligheten og tilbyr en rekke ulike tjenester. Du kan velge mellom alt fra sjampanjefrokost til frekk og privat underholdning for utdrikningslaget.

 

VIP Luksusyachter 

 

En favoritt blant kjendisene er å bo i Puerto Banús og leie en privat luksusyacht for å arrangere det ultimate utdrikningslaget. Ingen Marbella-weekend med utdrikningsfester er komplett uten en dag på sjøen. Besetningen om bord vil gjøre dagen uforglemmelig. Du kan leie en luksusyacht en hel dag eller for bare en halv dag. Nyt å være en VIP på sjøen, sol deg på dekk, nipp til sjampanje og svøm i det lekre Middelhavet.

 

Leie av luksusyachter i Marbella

Boble-fotball

 

Også kjent som Zorbfootball, er en morsom fotballvariant der spillerne er innkapslet i gigantiske oppblåsbare bobler. Ved mållinjen venter øl og på sidelinjen kan dere velge å bli servert forfriskninger av en ”bunny girl”. En morsom aktivitet på et utdrikningslag.

 

Her kan du bo på et utdrikningslag i Marbella

 

Det finnes innkvartering som passer for alle grupper av festglade mennesker i Marbella, fra luksusleiligheter og strandvillaer til rimelige ferieboliger.

 

For den ultimate luksushelgen og utdrikningslaget i Marbella, med beliggenhet nær alle de mest eksklusive restaurantene og klubbene på Costa del Sol, bør du satse på å bo i Puerto Banús. Som en av de mest berømte shoppinggatene i verden, er Puerto Banus stappfull av luksusbutikker og har flott utsikt over havnen med sine luksuriøse superyachter og fjellet i bakgrunnen.

 

Puerto Banús i Marbella

 

Det er to sider av Marbella; for det første alt glitter og stas langs ”The Golden Mile” og i Puerto Banus, til den fortryllende gamlebyen med romantiske, hvitkalkede og smale gater i Casco Antiguo, med balkonger prydet med blomster, historiske kvartaler, travle plasser og utendørsrestauranter. Å bo i Marbellas gamleby gir en autentisk spansk opplevelse for et utdrikningslag. Selv om det er litt roligere enn Puerto Banús, er det fortsatt mye festing her, og om nettene blir det mye liv i barene og i bodegaene som er fullt opp av lokalbefolkning og besøkende som spiser tapas og gatemusikanter og dansere.

 

Velger du å bo i en strandvilla i Marbella, kan du trekke deg tilbake hit etter en tung natt på byen, legge deg på stranden eller ved ditt eget private basseng å slappe av. Marbella har også en av Spanias beste nudiststrender, Cabo Pino, der du kan ta en pause fra  festingen og suge til deg Middelhavssolen før du igjen starter festingen eller før du reiser hjem etter et utdrikningslag i Marbella med en fin og gyllen brunfarge.

 

Marbella har noen av de beste festtilbudene på Costa del Sol, varmt vær, sandstrender og mange aktiviteter for å underholde deltakerne i utdrikningslag. Enten du velger å feste på de glamorøse stedene i Puerto Banús eller spise tapas med lokalbefolkningen i den gamle bydelen, blir du ikke skuffet etter helg med festing i Marbella.