De beste barer i Marbella

På den mest profilerte feriedestinasjonen på Costa del Sol, Marbella, er det ingen mangel på barer. Her kan du enten drikke sjampanje i en av byens eksklusive barer, smake tapas i en tradisjonell bodega, nyte en cocktail på en chiringuito – strandbar – eller bli med på "craic" på en irsk bar. Les mer om det store utvalget barer som Marbella kan tilby.

 

De beste barer i Marbella

 

Marbella rommer noen av verdens mest eksklusive, glamorøse og dyre barer. Hvis du leier feriebolig i Puerto Banús, bor du rett ved noen av de mest overdådige utestedene i Marbella. Besøk et par av dem og opplev glitteret og glamouren som alle snakker om.

 

En av de mest elegante og mest kjente barene i denne fritidsbåthavnen er Seven. Med en blanding av arabisk og asiatisk stil, en VIP-avdeling og en uteservering som kan ta imot 100 gjester, tiltrekker Seven seg et glamorøst og velstående klientell.

 

News Cafe I Marbella

News Café ligger også i Puerto Banús og er en av de flotteste barene i Marbella. På dagen er det en kul og avslappende kafé, om natten forvandles det til et sted du gjerne vil bli fotografert i. Med sin morsomme og sofistikerte atmosfære, bordservice og VIP-område er dette overdådige og flott dekorerte stedet et av de mest eksklusive i Marbella.

 

En annen luksusbar som også ligger i Marbella og Puerto Banús er La Sala. Et bord på denne restauranten/baren er blant det mest etterspurte i Marbella. Med ni forskjellige sittegrupper å velge mellom, kan du drikke med stil på uteserveringen med panoramautsikt over Puerto Banús. Eller du kan plukke ut maten du vil spise fra en meny med en rekke internasjonale og spanske retter av høy kvalitet.

 

Marbellas beste strandbarer

 

Hvis du bor i en av Marbellas beste strandvillaer vil du aldri være langt unna nærmeste strandbar. Her finner du alt fra tradisjonelle chiringuitos som serverer ”espetos” (grillspyd med sardiner) sammen med gin&tonic, til funky strandbarer med musikk der festen fortsetter langt inn i natten.

 

Trocadero Arena ligger på en av de beste strendene i Marbella, Playa Rio Real. Stedet er flott dekorert med det eksotiske Afrika som tema, og rommer en elegant og stilig restaurant/bar. Likevel har stedet beholdt den klassiske spanske chiringuito-stemningen. Slapp av i de romantiske omgivelsene rett ved siden havet i det store salongområdet og plukk det du vil ha fra det omfattende drikkekartet og matmenyen.

 

Selv om denne baren egentlig ligger i Estepona, litt utenfor Marbella, er Sonora Beach en avslappende strandbar med bohemstil som vi må ta med i denne gjennomgangen. Baren er særlig kjent for sine St. Hans-feiringer – en av Spanias mange flotte fester – og på Sonoroa Beach er det alltid stor strandfest med BBQ og uendelig med Sangria når sommeren skal hilses velkommen. Sonora Beach har den perfekte og avslappende strandatmosfæren som er best når du vil ha en lat dag i solen.

 

Mahiki Beach I Marbella

Mahiki Beach er en annen av Marbella mest populære strandbarer og ligger bare noen få minutters gange fra sentrum. Denne strandbaren er ofte besøkt av kjendiser og er kjent for sine ulike fester gjennom sommeren, med kjente DJ´er som underholder og som skaper en morsom stemning. Slapp av på en solseng om dagen, og opplev noe av det beste nattelivet i Marbella når solen går ned.

 

De beste cocktailbarene i Marbella

 

Deilige drinker er et must når du ferier på Costa del Sol. Astral cocktailbar ligger rett ved inngangen til Puerto Banús og er en favoritt blant mange besøkende i Marbella. Nyt deilige drinker i en bar som helt ut er bygget i tre og som har en spektakulær utsikt over stranden med det kjente Concha-fjellet i bakgrunnen.

 

Like bak Puerto Banús, på strandpromenaden, ligger Barrocco Cafe Cocktailbar, et morsomt og utradisjonelt sted med et stort utvalg av cocktailer. En rolig kafé om dagen som forvandles til et livlig drikkested om natten!

 

El Gran Gatsby i Marbella

Bijoux Banús er en av de beste barene i Marbella når du vil ha en livlig fest. Stedet er moderne og trendy, og baren har stor uteservering og er kjent for høy kjendisfaktor. Sett deg ned og nipp til en cocktail og nyt den luksuriøse atmosfæren i Puerto Banús.

 

Dersom du vil ha en drink og samtidig nyte panoramautsikt over marinaen, bør du besøke El Gran Gatsby. Dette stilige og kosmopolitiske møtestedet ligger i tårnet i Puerto Banús og har stor utendørsterrasse som er perfekt for å slappe av i solen.

 

Sinatras Bar er en av de mest populære barene i Puerto Banús og er det perfekte stedet for å beundre aktiviteten i havnen; se de rike nyte livet på sine superyachter eller i sine rådyre luksusbiler, alt mens du nyter en forfriskende drink.

 

Beste irske barer i Marbella

 

Irske barer og puber har alltid vært populære i utlandet fordi de er livlige og morsomme drikkesteder, og Marbella er ikke noe unntak. Både fordi disse barene ofte viser sport på tv eller har levende musikk, er de også svært populære steder når folk skal på utdrikningslag i Marbella.

 

O'Gradys var den første irske baren som åpnet i Puerto Banús, og de hevder at de serverer den beste halvliteren med Guinness-øl i Marbella. Baren er innredet i tradisjonell irsk ”taverna”-stil. Om dagen byr den på en avslappet atmosfære der du kan nyte en drink ute på terrassen, om natten blir baren travel med festklare partymennesker i Puerto Banús.

 

O'Gradys I Marbella

The Hogans Stand er en annen bra irsk bar i Marbella. Den ligger i San Pedro de Alcantara. The Hogans Stand-salongen er perfekt for en avslappende ettermiddag med et par pints med Guinness der du ser på sport eller nipper til et glass vin på terrassen. Denne irske baren er også familievennlig og ligger i nærheten av lekeparker.

 

Med et rykte om å ha en morsom og livlig atmosfære og være godt etablert i Marbella, serverer The Claddagh Irish Bar levende musikk seks netter i uka, med hjemmehørende musikere, en blanding av musikkstiler og heftig stemning.

 

Beste sportsbarer i Marbella

 

Selv om du er på ferie, betyr ikke det at du trenger å gå glipp av yndlingssporten din. De beste sportsbarene i Marbella har mer enn én tv-skjerm og viser flere forskjellige idretter og aktuelle kamper slik at du kan følge med på favorittspillet mens du slapper av.

 

Claddagh Irish Bar er populær for sin levende musikk, men er også en av de beste sportsbarene i Marbella, med fem tv-skjermer som viser rugby, fotball, golf og lignende.

 

Linekers er godt etablert som en av Marbella beste barer. Stedet er kjent for sine livlige, morsomme og store selskaper, men viser også regelmessig spill og sport på tv-skjermene. Slapp av og se sport om dagen og kast deg ut i festlighetene på nattestid.

 

Linekers i Marbella

The Spaniard Irish Bar and Sports Lounge i sentrum av Marbella, viser alle de viktigste sportsarrangementene på tv-skjermer. Heng rundt, ta noen runder med biljard og nyt et utvalg drinker og selvfølgelig en Guinness eller to.

 

De beste tapasbarer i Marbella

 

Det er to sider av Marbella; glitter og glamour knyttet til The Golden Mile og Puerto Banús og den mer autentiske og spanske opplevelsen som du finner i den gamle bydelen. Leier du feriebolig i Marbellas gamleby har du kort vei til de beste tapasbarene som Taberna Del Pintxo. En tradisjonell bar som tilbyr en blanding av mat fra Nord-og Sør-Spania, tapas, ”pintxos” og et utvalg spanske viner.

 

Taberna Del Pintxo i Marbella

El Patio de Mariscal i Marbellas gamleby ligger i en tradisjonell andalusisk patio – et indre gårdsrom – som er over 200 år gammel. Sett deg ned her og nyt middelhavsatmosfæren og noe av det beste fra det spanske kjøkken.

 

Blant de beste tapasbarer i Marbellas gamleby er også Buenaventura. Prøv noen lokale viner og tapas på uteserveringen som er omgitt av historie og sjarm, eller inne i det renoverte, koselige 1700-talls byhuset.

 

Bodegas La Venecia-La Fontanilla har alt du kan forvente deg av en tradisjonell spansk tapasbar. Den autentiske og spanske atmosfæren skapes av ”jamones” (skinkene) som henger fra taket og vinfatene som brukes til bord. Stedet  er full av andalusisk sjarm og er alltid populær blant lokalbefolkningen.

 

Bar El Estrecho ligger i en av de vakreste gatene i Marbella gamleby, Calle San Lazaro. Denne familiedrevne tapasbaren har vært en favoritt siden 1954. Stedet er en skjult perle og befinner seg langt unna glansen og glamouren i Puerto Banús, med baren har likevel noen av de mest anerkjente tapasene og den beste atmosfæren i Marbella.

 

De beste barene med levende musikk i Marbella

 

Marbella er et paradis for folk som liker og vil ha levende musikk, og her finnes alt fra barer med autentisk flamenco til de heteste stedene med live latin-musikk og kabareter.

 

Som en av de mest prestisjefylte stedene i Puerto Banús, trekker La Sala berømte og kjente gjester til sine bord. Med live musikk sju dager i uken, har du mye å velge mellom.

 

La Sala Live Music i Marbella

Hvis du er i Spania, må du få med deg et tradisjonelt flamenco-show, og Marbella er et av de beste stedene i regionen om du vil oppleve nettopp denne dansen og musikken, for eksempel på Tablao Flamenco Ana Maria. Opplev de rå og autentiske uttrykkene fra danserne og musikerne og kos deg samtidig med typiske andalusiske tapas. Det er viktig å bestille bord på forhånd!

 

Buddha Marbella Music Bar ligger i sentrum av Marbella og er en av de beste live musikkbarene i Marbella. Stedet byr på mange opptredener med eksotiske dansere, kabareter og show med latinsk musikk. Det gjør at Buddha Marbella Music Bar ligger i fremste rekke når det handler om live musikk.

 

Beckett´s er lokalisert i sentrum av byen og beskrives av lokalbefolkningen som en av de de beste barene med levende musikk i Marbella, men her er du også velkommen til bare å nyte en drink i baren.

 

Om du vil slappe av i en strandbar, oppleve et bredt utvalg av barer og serveringssteder, se og høre flamenco live eller feste med de rike og berømte, uansett er Marbella er stedet.