En guide til Nerjas natteliv

Nerja, den hvitkalkede kommunen og byen øst på Costa del Sol, er kjent for sine vakre strender og Balcón de Europa. Nerja-nattelivet er levende og variert, særlig om sommeren. Først og fremst handler det om ”Tutti Frutti-torget” og den tilstøtende gaten Calle Antonio Millón. Rundt dette torget finner du et bredt utvalg av barer og klubber som sørger for at du får det beste ut av Nerjas natteliv.

 

Her får du guiden som viser deg det beste av utelivet i byen, enten du velger å dra tidlig hjem eller tar på deg danseskoene for å feste hele natten.

 

Barer & puber i Nerja

 

Buddha Bar

 

Adresse: Calle Gloria 13

Cocktailbar i Nerja

 

Hvis du elsker drinker, er Buddha Bar stedet for deg! På takterrassen til denne baren kan du velge mellom et stort utvalg av stilfullt presenterte kvalitetsdrinker mens du nyter en fantastisk utsikt over Nerja og de naturlige omgivelsene. Buddha Bar er et flott sted for en deilig mojito og samtidig nyte det varme Middelhavsklimaet!

 

Teteria Zaidín

 

Adresse: Calle Granada 18

Teteria - tehus

 

Tetería Zaidín ligger i det historiske sentrum av Nerja, et flott alternativ hvis du vil ha en rolig og avslappende kveld med venner, familie eller partner. Slapp av i den stilfulle arabiske bygningen eller luft hodet på den andalusiske uteserveringen som er dekorert med en mengde planter. Det er absolutt ingenting som mangler i Tequila Zaidín. Her finnes det et rikt utvalg av drinker og mat, inkludert cocktails, te, kaffe, milkshake, arabiske søtsaker, kaker og pannekaker.

 

H2O

 

Adresse: Calle Filipinas 11

Cocktailbar

 

H2O tilbyr noe av det beste nattelivet i Nerja og ligger nær Burriana-stranden. Her finnes et bredt utvalg av drinker med eller uten alkohol, sjampanje, viner, kaffe og snacks. Det er et perfekt sted å slappe av med familie eller venner etter en morsom dag på Burriana-stranden eller som vorspiel for en natt på byen.

 

 

Steder med livemusikk i Nerja

 

Cochran's

 

Adresse: Calle Salón 12

Cochran's Irish Pub I Nerja

 

Foto: Cochran's Irish Pub

 

Cochran er en irsk pub rett ved Balcón de Europa og Playa del Salón. Det er et bra sted å nyte en alternativ side av utelivet i Nerja, med levende musikk, internasjonal pop og rock og med musikere på scenen hver fredag og lørdag fra kl. 22.30 og framover. Pass på å få med deg den vakre uteserveringen med den imponerende havutsikten og nyt solnedgangen! Sportsinteresserte vil også føle seg hjemme på Cochran fordi stedet regelmessig viser sportsarrangementer.

 

El Burro Blanco

 

Adresse: Calle Gloria 3

Flamenco-show i El Burro Blanco


Foto: El Burro Blanco

 

For å få en autentisk spansk opplevelse litt på siden av det livlige nattelivet i Nerja, bør du dra til den intime El Burro Blanco (Det hvite eselet) der du kan se flamenco-show og andre musikalske opptredener med sang og tradisjonell spansk dans. Rimelige priser og et serviceinnstilt personale gjør dette til en fin opplevelse når du ferierer i Nerja.

 

El Molino

 

Adresse: Calle San José 4

Baren El Molino


Foto: El Molino

El Molino – møllen – er en bar med gode priser og vennlig personale som også tilbyr flamenco-show. Å oppleve et show på El Molino er som å reise gjennom Andalucias musikalske historie. I tillegg gjør dekorasjonen at du føler deg som om du befinner deg inne i en vindmølle ute i spansk natur, også noe som understreker autensiteten i forestillingene. Du kan dessuten nyte en drink på den lille uteserveringen med utsikt over den travle andalusiske gaten utenfor.

 

Centro Cultural Villa de Nerja

 

Adresse: Calle Granada 45

Jazz

 
Nerjas kulturhus ble bygget på åttitallet på restene av et tidligere utdanningssenter og ble offisielt åpnet 16. mai 1998. Det rommer en vakker konsertsal med utmerket akustikk, et område for funksjonshemmede og med 355 stoler. Et perfekt sted hvis du er danse-, teater- og musikkentusiast, for på kulturhuset serveres det jevnlig konserter og festivaler som Nerjadanza, Nerjazz og Festival Flamenco.

 

 

Nattåpne barer og klubber i Nerja

 

Sala People & Sound Club


Adresse: Calle El Chaparil 18

Sala People & Sound Club I Nerja
 

Foto: Sala People & Sound Club

 

Et minutt unna Tutti Frutti-toget ligger People & Sound Club Room der du kan vise fram dine danseegenskaper. Den varierte musikken i klubben og de spesielle lys- og lasereffektene får deg ganske sikkert ut på dansegulvet. Hopp ut i det og opplev det eksklusive VIP-området med privat bar. Denne klubben tilbyr også spesielle rabatter for arrangementer som fester og brylluper. Videre har klubben sørget for at lokalene er lett tilgjengelige for funksjonshemmede.

 

Sala Rockefeller

 

Adresse: Calle El Chaparil 7

Natteliv på Sala Rockefeller

 

Foto: Sala Rockefeller


Sala Rockefeller ligger i nærheten av Tutti Frutti-torget. Det er et flott sted å danse bort natten og nyte en rekke musikkstiler som latin, house og r&b. Klubben er vertskap for noe av de beste nattelivet Nerja har å by på, med temafester hver tirsdag og torsdag (om sommeren). Du kan vise dine danseevner hver lørdag når det organiseres salsa- og bachata-klasser med profesjonelle instruktører. Jazz-elskere bør også dra til Rockefeller Sala, for her er det ofte jazzkonserter.

 

Seven

 

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Bar Seven I Nerja


Foto: Bar Seven

 

Seven er en populær diskopub på Plaza Tutti Frutti. Du kan slappe av på uteserveringen med en vannpipe – shisha – eller erobre dansegulvet og bl.a. nyte musikk som disko, house, latin og spansk. Seven er særlig populært for utdrikningslag!

 

Pub Obelix Plaza

 

Adresse: Plaza Tutti Frutti, local 4

Pub Obelix Plaza i Nerja

 

Foto: S. Benitez, Pub Obelix Plaza

 

Obelix Pub ligger på Tutti Frutti-torget og er et sted hvor du kan nyte å sitte ned med en drink, spille dart eller danse, hvis du har lyst til det. Med spennende musikk, vennlig personale, deilig drikke og ofte med DJ´er på plass, har Obelix Plaza alt som skal til for at en natt på by´n i Nerja blir bra!

 

Pub Tamareo

 

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Pub Tamareo i Nerja

 

Foto: Pub Tamareo


Tamareo Pub ligger på Tutti Frutti-plassen og er en pulserende bar der du kan ta en drink mens du nyter latin-, spansk-, salsa- og house-musikk. Vennlig service og en livlig atmosfære er de viktigste kvalitetene ved Pub Tamareo.

 

Pub La Guarida

 

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Pub La Guarida i Nerja

 

Foto: S. Benitez, Pub La Guarida

 

La Guarida er en bar med god atmosfære der du kan nyte et bredt utvalg i drinker midt i hjertet av festlighetene og nattelivet i Nerja. Her finnes en uteservering der du kan slappe av og føle på fest-vibbene på Plaza Tutti Frutti. På fredager byr La Guarida Pub ofte på salsa- og bachata-netter der alles øyner er fokusert på danserne som bidrar til stedets eksotiske atmosfære.

 

Fabrik Pub

 

Adresse: Calle El Chaparil 5a

Fabrik Pub i sentrum av Nerja

 

Foto: Enfoque Studio, Fabrik Pub

 

Fabrik Pub er en populær pub i sentrum av Nerja der du kan ta en drink og nyte en fin tid med vennene dine. Slipp deg løs på en av festene eller under karnevalfestene her. Fabrik Pub arrangerer også spesielle arrangementer som komikvelder.

 

Agora VIP Club

 

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Agora VIP-Club i Nerja

 

Foto: S. Benitez, Agora VIP Club

 

Agora VIP Club er en annen kvalitetsklubb i hjertet av Nerja natteliv der du kan tilbringe natten sammen med vennene dine. Drinker serveres av vennlig personale og jevnlig underholder DJ´er på dette utestedet.

 

 

Festivaler i Nerja

 

Chanquete World Music

 

Adresse: Playa El Playazo

Chanquete World Music Festival ved Nerja

 

Foto: Chanquete World Music

 

Chanquete World Music er Nerjas helt egen musikkfestival med verdensmusikk og som foregår på El Playazo-stranden i midten av september. Opplev festival-atmosfæren og festene på stranden mens du nyter utsikten over Middelhavet og den vakre naturen i Nerja. Som festivalens navn antyder handler det om verdensmusikk med rap, rock, hip-hop, reggae og fusion. Det er lett å komme seg til denne festivalen fordi det settes opp spesielle busstilbud.

 

 

Homovennlige steder i Nerja

  

Tilbudene for homofile er ikke så veletablert i Nerja som andre steder på Costa del Sol, for eksempel i Torremolinos og Marbella. Men Nerja anses for å være et homovennlig reisemål der alle kan nyte nattelivet. Bogey bar (Calle Pintada 22) er en homobar i Nerja, mens Blanco y Negro er kjent for å være et homo-vennlig sted(Calle Pintada 35). 

 

Bar Blanco y Negro i Nerja

Foto: Blanco y Negro

 

Det er absolutt ingen mangel på steder å gå ut og ha en flott tid under en ferie i Nerja. Nerjas natteliv er perfekt for å danse deg gjennom natten og besøke en av de mange vakre strendene om dagen. Dra til Nerja og bli med på festen!