Nerjas strender - Playa El Chucho

Om Playa El Chucho

Inneklemt mellom El Playazo og Torrecilla ligger den lille stranden El Chucho, som spesielt tiltrekker seg mange barnefamilier.

Playa El Chucho, Nerja

El Chucho er kun 280 meter lang og 30 meter bred, så man går lett forbi den uten å legge merke til det på vei til Torrecilla eller El Playazo. 

El Chucho er den siste stranden med egen strandpromenade vest for Nerja. Promenaden, som forbinder stranden med naboen Torrecilla, ble åpnet under stor oppmerksomhet i februar 2010. 

Playa El Chucho, Nerjas strender

Fasiliteter

El Chucho er populær blant barnefamilier, da stranden er lett avskjermet og vannet ikke er særlig dypt.

Om sommeren er det adgang til dusj, toaletter (handikapvennlige), solsenger og dessuten er det livreddere til stede på stranden.

Det finnes også en kiosk som selger drikkevarer og andre forfriskninger. Det er til gjengjeld ingen chiringuitos (strandbarer) på El Chucho, men man kan alltid gå over til enten El Playazo eller Torrecilla som begge har flere spisesteder.

Hotel Perla Marina, som ligger like ut til stranden har også en restaurant men den er noe dyrere enn strandbarene. Fiskeretter koster fra cirka 12 euro og kjøttretter fra 14 euro og oppover.

Parkering: Det beste stedet å parkere er nær Playa el Playazo. Man kan også parkere inne i selve Nerja by og så gå derfra ned til El Chucho via Playa Torrecilla. 

For mer informasjon om områdets andre strender kan man se vår liste over Nerjas skjønne strender.

Kart over Playa El Chucho