Refleksjoner rundt 2020

Etter en berg-og-dalebane av et år, vil vi takke alle våre gjester for all støtte og forståelse gjennom disse utfordrende månedene.

 

Fra Spanias «lockdown» i mars, ble flyrutene langt på vei åpnet igjen i juni, bare for igjen å stenge på nytt noen uker senere. Til tross for dette har vi sammen overvunnet mye. Noen av dere klarte å reise trygt til Spania i år, men dessverre måtte andre utsette den etterlengtede ferien til 2021.

 

"Våre gjesters helse og lykke er det som hjalp oss til å holde motivajonen oppe det siste året, og i 2021 vil vi fortsette å strebe etter det." - Administrerende direktør Jannich Friis Petersen

 

Nå ser vi fram til det nye året, og i Feriebolig-Spania.no er vi entusiastiske og håper at de gode tidene er rett rundt hjørnet. Med nyhetene om ulike vaksiner på vei og når det igjen anses som trygt å reise, kan vi knapt vente med å ønske deg velkommen tilbake til Spania.

 

flyr til Spania

 

2021 er kåret til «året for reise», og mange mennesker ønsker nå å kompensere for tapt tid og avlyste ferier. Sommersesongen er beregnet å bli den lengste noensinne og er det perfekte tidspunktet for å få familie og venner sammen og skape nye og dyrebare minner med en tur til Spania.

 

For de av gjestene våre som reiser sammen med venner eller familier, blir private ferieutleie ansett som det mest foretrukne alternativet. Å leie privat innkvartering betyr at du kan ha ditt eget avgrensede område der dere kan tilbringe tid sammen og begrense eksponeringen mot andre mennesker.

 

Etter å ha tilbrakt uker, noen ganger måneder, innendørs på grunn av «lockdown» og begrensinger, kjenner vi på trangen til igjen å nyte naturen. En flott ferieidé for 2021 er å reise til landlige reisemål og leie et landsted i Spania. Tilbring tid med venner og familie utendørs, utforsk fantastiske spanske landskap og pust inn frisk luft på store åpne områder.

 

landsted i Spania

Når alle har sikkerhet og fleksibilitet i fokus, vil vår reisevirksomhet i 2021 være annerledes enn tidligere år. Vi forstår behovet for forsikringen om at hvis dine ferieplaner endres, er du helgardert. Derfor har våre tusenvis av eiendommer over hele Spania fleksible avbestillingsregler.

 

Framtiden ser lys ut, og vi tror at 2021 vil bli et fantastisk år for å oppfylle drømmene dine om reising. Vi håper snart å se deg igjen i Spania, og inntil da ønsker vi deg et godt nytt år.

 

Feriebolig-Spania-laget

 

Anbefalt lesning for deg: