16 Restauranter med den beste utsikten i Malaga - Del 2

La Piscina Lounge

Hotel Molina Lario

Jeg elsker sjarmerende og små private steder, som ikke bare er intime men også byr på en 360 graders panoramautsikt over Malaga by. Et av de stedene som kan tilby nettopp dette er høyst oppe på terrassen på Hotel Molina Lario, et sted som også går under navnet "The Pool Lounge". 

Denne restauranten har noe helt spesielt, uten at man direkte kan sette fingeren på hva det er, men etter å ha koblet av og tilbragt litt kvalitetstid i den rolige atmosfæren så er det lett å forstå hvorfor stedet hat tilnærmet kultstatus i byen, og hvorfor mange mener den er det kuleste utestedet i Malaga.

+ Info
Molina Lario, 20-22 29015 Málaga 
T.:+34 952 062 002
http://www.lapiscinalounge.com/ 

Candado beach

Candado beach

Denne anbefalingen tar oss med til yachtklubben i Candado. Det er imidlertid ingen grunn til å bli engstelig for vi skal ikke ut på hverken en yacht eller en katamaran, men vi skal derimot sette oss til i den lille private havnen som også byr på en fantastis utsikt ut over Middelhavet. Denne høyst privilegerte beliggenheten gjør at man kan sitte i hyggelige omgivelser og følge med på hvilke båter som ankommer og hvilke som legger ut på sin ferd mot havet.
 
Når det kommer til maten vil jeg nesten tørre påstå at rettene er forholdsvis lette, men fortsatt i ekte andalusisk stil. De enkle, men svært så smakfulle rettene, byr også på smaksopplevelser som definitivt er i samme klasse som utsikten, og det er et ypperlig sted å nyte en bedre lunsj også for familier med mindre barn som kan boltre seg på den lille lekeplassen utenfor. En lekeplass tilrettelagt for lek og moro for de aller minste.

+ Info
Club Náutico El Candado, ctra. de Almería s/n
El Palo, 29018 Málaga,
T.: +34 952 206 346
www.candadobeach.es
*Snittpris 26 €- 35 €

Restaurante Amador

Restaurante Amador

 

Restaurant Amador ligger i boområdet La Atabel, ikke så langt fra den historiske bykjernen i Malaga sentrum. Stedet er kjent for sin gode mat tilberedt på råvarer av høy kvalitet, og prisverdige retter. Etter å ha studert i Vietnam, Frankrike, Nederland og England, bestemte Amador og hans bror seg for å bosette seg i denne delen av Malaga, hvor de har øvet på og eksperimentert med de ulike rettene med en variasjon av smaker, så ingenting skal mangle når det kommer til den rene smaksopplevelsen.

Den balanserte kombinasjonen av den gode maten og den unike utsikten over byen skaper et elegant og trivelig miljø som vi på det varmeste anbefaler å oppleve i Malaga.


+ Info
Urb. El Atabal 6, 29190 España
T.:+(34) 952 432 862
http://www.villaguadalupe.com/

Restaurante Blankko

Blankko restaurante Benalmadena

 

Blankko er en restaurant, men også kjent som en loungebar, som ligger i Benalmadena. Her kan man virkelig nyte en rolig og avslappende atmosfære i ekte "Ibiza-stil". Her er det internasjonale DJ's, utrolige live-konserter, og ofte står det større arrangementer på programmet, så vil man ha en kveld på byen etter maten, så er Blankko et høyst aktuelt alternativ.

Kjøkkenet er forholdsvis ungt og forførende med en lett inspirasjon fra den varierte matkulturen rundt Middelhavet. Om man liker en god gin tonic så er man mer enn velkommen til å bla gjennom den omfattende drinkmenyen.

+Info
Pso. De Bellavista, 7
Benalmadena 29639, Málaga
T.: +34 952 44 33 98http://www.blankko.es/ 

Restaurante Avanto

Avanto Restaurante

 

Avanto ligger på et av de mest privilegerte stedene og byr på åpne og naturlige omgivelser på strandpromenaden i Mijas. Den elegante restauranten er innredet med en smak som formidler en svært rolig og avslappet atmosfære, som er i perfekt harmoni med de utmerkede og moderne smaksopplevelsene som leveres fra kokken Rafael Garcia..

+Info
Urb. Torrenueva-Playa, 29649 Mijas España
T.: +34 952 587 539

Restaurante El Lago

restaurante el Lago

Om man vil snakke om en restaurant som har ikke mindre enn to soler i Repsolguiden, og en Michelinstjerne i Malaga, så kommer man ikke utenom restaurant El Lago. Denne magiske restauranten er omgitt av grønne fairways, velholdte trær samt en liten sjø ved den vakre golfbanen i Elviria, like utenfor Marbella. Kokken Diego del Rio byr via sitt kjøkken på en rekke gode retter som hovedsakelig inneholder råvarer fra de omrkingliggende traktene i nærheten.

Rettene som serveres kan virke enkle, men når man først har smakt på noen av dem, så begynner festen i munnhulen og man nesten kjenner hvordan det kiler på tungen av alle de gode smakene og utrolige konsistensene som er et resultat at timesvis med hardt arbeide på kjøkkenet.

Det er også greit å vite at El Lago kun er åpent om natten, slik at utendørsbelysningen smelter sammen med nattelyset som i kombinasjon med de minimalistiske rettene fra den unge kokken skaper en kulinarisk fryd for alle sinn og sjeler.

+Info
Urb. Elviria Hills Avda. La Cumbres s/n 29604 Marbella
T: +34 952 832 371

El Gran Gatsby

El Gran Gatsby Restaurante

Velkommen til den delen av Marbella der luksus, glamour og jetsetlivet per kvadratmeter er den høyeste på hele Costa del Sol. Når man kommer til Puerto Banus vil man oppdage El Gran Gatsby, hvor man også finner den beste utsikten over havnen og det tilbys mat som varierer fra alt fra Middelhavsinspirerte retter til katalanske delikatesser.

Hvis man er ute etter noe helt spesielt for en romantisk middag, så er dette det perfekte stedet, fullt av overraskelser med dans, loungebar, og noen mindre eksklusive områder med uteservering, som betyr at en drink etter middagen er mulig, til underholdning av enten et levende orkester eller en DJ.


+ Info

Muelle de Honor s/n Edificio del Mar. Puerto Banús, 29660 Nueva Andalucía
T.: +34 951 778 797
www.elgrangatsby.com/

Restaurante Albacara

Albacara restaurante

Er man likevel i nærheten av Ronda bør man så absolutt også sørge for å legge turen innom Albacara for en middag eller lunsj. Byens kjente ravine, "El Tajo" trekker mange turister til området, men dessverre er det de færreste som får med seg denne lille severdigheten. Restauranten serverer typiske retter fra Middelhavet og terrassen man sitter på ligger mellom to platåer, noe som bidrar til den unike og enestående utsikten. Her kan man lese mer om Ronda og de beste naturområdene.

+Info
C/ Tenorio nº 8 29400 Ronda Málaga
T.: +34 952873855

Les mer i noen av våre favorittartikler.

 

16 Restauranter med de beste utsiktene i Malaga - Del 1

Vegetariske restauranter i Malaga

 De 10 Beste Tapasbarene i Malaga