Sortert etter: Costa del Sol

26 aktiviterer barna dine kommer til å elske på Costa del Sol

1. Aquamijas vannland, Mijas, Malaga

Med fem vannsklier, en minigolfbane, en klatrevegg og en jacuzzi er det noe for hele familien i Aqualand!

2. Castillo de Colomares, Benalmádena 

Dette betagende slottet ligger i Benalmádena Pueblo og tilbyr en spennende tur med 16 stopp gjennom sin fantastiske arkitektur. En liten bit historie for de voksne - og et magisk sted for barn!

3. Krokodillepark, Torremolinos

Barna vil elske denne krokodilleparken, som er tilholdssted for over 200 hundre krokodiller. Et besøk i parken er god mulighet for alle som er interesserte i krypdyr til å komme tett på disse imponerende og fantastiske dyrene. Og her er det også muligheten for å prøve å håndtere noen av de mindre dyrene, hvis man tør! 

4. BioParc Zoo, Fuengirola

Ikke bare en zoologisk hage, men også et senter for avl og dermed en viktig brikke i bevarelsen og overlevelsen av truede dyrearter. Dette er en by-zoo, så her kan du ikke finne elefanter, men derimot kan du komme tett på en familie av lemurer, se en 100 år gammel skilpadde samt gorillaer, tigere og krokodiller.

5. Jardin de las Aguilas, Benalmádena

For å komme til "Ørnenes have", som er et fantastisk sted på toppen av et av områdets fjell, så hopp på svevebanen. Her kan du først nyte turen opp og deretter nyte de 160 forskjellige artene av rovfugl som er samlet her. Det er også en fascinerende forestilling med mange av fuglene. 

6. Sommerfuglparken, Benalmádena

Når du trer inn i denne sommerfuglparken, som utvilsomt er inspirert av østen, blir du øyeblikkelig transportert inn i den varme og fuktige jungelen i Sydøstasia. Her er tropiske planter, vannfall, eksotiske dyr og 1.500 vakre sommerfugler.

7. Parque La Bateria, Torremolinos

Denne historiske parken tilbyr mer enn 74.000 kvadratmeter gress, trær og en enorm kunstig sjø. Her er også sykkelstier, løpestier, lekeområder for barn, utleie av robåter og et tårn, hvorfra det er en storslått utsikt over kysten.

8. Svevebanen, Benalmádena

Fra Benalmádena Costa tar en 15 minutter lang tur deg opp til toppen av Mount Calamorro. 771 meter over havet, og herfra vil du kunne være i stand til å se den afrikanske kysten og hele Benalmádena.

9. Sea Life Aquarium, Benalmadena

Sea Life Aquarium i Benalmádena er en uforglemmelig opplevelse for hele familien. Interessant og spennende for både voksne og barn. Her kan du se nesten alle tenkelige typer av havdyr - fra tropiske fisk til haier, og du kan enda holde i en krabbe eller en sjøstjerne!

10. Aqualand, Torremolinos

Dette er det største av alle de mange vannlandene på Costa del Sol! Her er 10 vannsklier for voksne og 15 for barn - pluss lekeområder for barn og mange basseng å bade i. Det er også en vakker hage som man kan slappe litt av i, mens barna leker på den tilstøtende lekeplassen.

11. Havkajakktur i Maro, Nerja, Málaga

Havkajakk fra Burriana stranden i Nerja til Maro er en helt spesiell tur, hvor man kommer forbi fossefall og skjulte strender, og man ser noen av de mest uberørte kyststrekningene langs Costa del Sol mens man ror i det krystallklare vannet. Perfekt aktivitet for hele familien.

12. Adventure Golf, Fuengirola

Har man lyst til en hyggelig og forholdsvis rolig ettermiddag, så kan det anbefales å besøke Adventure Golf, som tilbyr en fin 19-hulls minigolfbane og en restaurant. Her kan du nyte et spill minigolf og senere slappe av og prøve en av deres hjemmelagde retter og en cocktail i skyggen.

13. Molino de Inca, botanisk hage, Torremolinos

Molina de Inca er en botanisk hage på mer enn 40.000 kvadratmeter og som byr på noe for hele familien. Her finner man alle slags trær, planter og blomster, en gammel mølle og en elv, samt eksotiske fugler og dammer med fisk. En magisk opplevelse for hele familien!

14. Selwo Marina Delfinarium, Benalmádena 

Selwo Marina Delfinarium er den eneste marineparken i Andalusia. Denne lille parken er oppdelt i fire forskjellige temaseksjoner, hvor du kan møte både sjøløver og selvfølgelig også delfiner.

15. Parasailing, Fuengirola

Beliggende i Fuengirola havn kan Smile High Parasailing lett gjenkjennes på deres lyserøde flagg. Nyt en enestående utsikt over Fuengirola, kysten og havet nedenfor. Turene varer omkring 10 minutter og opp til seks personer kan bli med samtidig.

16. Parque de la Paloma, familiepark, Benalmádena

Gjennom årene er denne grønne oasen blitt litt av et dyreinternat. Parken er nemlig hjemsted for både kaniner, påfugl, geiter, emuer, esler og andre små dyr. Noen av disse dyrene går fritt omkring, hvilket er meget populært - spesielt blant barna.

17. Costa Water Park, Fuengirola

Costa Water Park er en oppustelig forhindringsbane, som flyter på overflaten av Middelhavet. Her er  mange timers moro for både voksne og barn!

18. Fuengirola - Benalmádena båttur, Puerto Marina, Benalmádena

Denne en time lange turen fra Fuengirola til Puerto Marina, Benalmadena, byr på en vakker utsikt over havet og kysten. Båten har en glassbunn, så hvis man er heldig kan man se delfiner svømme forbi!

19. Mini togtur rundt i byen, Fuengírola

Hvis man bor i Fuengirola kan man lett lære byen å kjenne med dette hopp-på og hopp-av minitoget. Toget går til alle de viktigste stedene - perfekt for ikke minst barna, som slipper for å gå så alt for langt på korte ben!

20. El Torcal, naturpark, Málaga

Barnas fantasi kan bli ytterst utfordret i denne forhistoriske og forstenete naturparken El Torcal. Om det skal lekes dinosaurer eller hulemennesker? Det er helt opp til de besøkendes egen fantasi. Vi anbefaler å medbringe en matpakke, så det kan lekes hele dagen lang mellom disse mektige klippene og på de gjemte stiene.   

21. Delfintur, Fuengírola

I Fuengírolas havn finnes flere båter som daglig seiler ut for å gi deg muligheten for å se delfiner som svømmer i deres naturlige habitat - ofte like ved siden av båten. Da delfinene ikke er dresserte til å dukke opp gis det imidlertid ingen garantier, men turen er likevel skjønn, og man kan nyte en dag på vannet med fantastisk utsikt og forfriskende drinker.

22. Kjør gokart, Miramar, Fuengírola

Å kjøre gokart er alltid en morsom aktivitet for dem som liker både fart og spenning. Hvis man heller foretrekker å lene seg tilbake og bare se på, kan dette gjøres i snackbaren, som både serverer drinker og har en fantastisk utsikt over fjellene omkring byen.

23. Aquavelis vannland, Torre del Mar, Malaga

Et av de eldre vannlandene i Málaga er Aquavelis, som tilbyr et stort utvalg av attraksjoner samt store hager og et piknikområde. Det er åtte vannsklier og to store basseng, hvorav det ene har en bølgemaskin. Det er også et separat barnebasseng.

24. Se på fuglene i Guadalhorce naturpark, Málaga

Denne parken er fuglekikkernes paradis. Parken ligger langs en av de viktigste trekkrutene fra Afrika til Europa, så her kan man observere mange spennende fugler. Det er også noen gode sykkelstier og vandreruter. 

25. Underjordiske dryppsteinsgrotter, Nerja, Málaga

En av Costa del Sols mest besøkte attraksjoner, og den er i sannhet et naturlig vidunder. Grottene er hjemsted for verdens største dryppstein og noen fryktinngytende indre kammere. Et besøk her bør stå høyt på enhver familiens opplevelsesliste.  

26. Gåtur i elven, Nerja, Málaga

Naturlige bassenger, fossefall og natur i massevis, dette er en av Costa del Sols klassiske vandreturer for hele familien. Jo lengere tid du går, jo mer spennende blir gåturen, og jo mer spektakulært blir landskapet.

Del artikkel

Kommentarer

X
Vinn et gavekort på €750!
Abonnér på vårt nyhetsbrev og vinn 750€ til din neste ferie i Spania.


I have read and accept the privacy policy
 Vinn et gavekort på €750! 
Feriebolig-Spania.no bruker egne og tredjeparts cookies for å forbedre servicen og vise annonser i tråd med dine preferanser ved å analysere dine navigasjonsvaner. For å endre konfigurasjonen og få ut mer informasjon , klikk her