Her kan du feriere i Spania i november

Spania er et populært feriemål året rundt. Likevel er det noe spesielt med å besøke landet i november. For etter at brorparten av alle turistene har reist hjem, viser Spania i disse høstmånedene fram sin livlige kultur og alle fargene som dette landet byr på. Finn fram til de beste stedene å besøke i november. Velg mellom alt fra avslappende strandferier til storbyferier med alle sine høstlige og årlige fester og kulturelle arrangementer.

 

Granada

Etter at byen har kommet seg etter sommervarmen og de glovarme solstrålene, er Granada i sitt ess. I november faller mengden av turister, noe som betyr at det å besøke byens største attraksjoner blir en mer behagelig opplevelse. Alle som er opptatt av kultur og historie, må besøke Granada og det fantastiske Alhambra-palasset med sin fantastiske utsikt over byen og med Sierra Nevada-fjellene som bakteppe. Granada kan enkelt utforskes til fots. Du kan vandre rundt i de forskjellige nabolagene – barrios – som de brosteinsbelagte gatene i Albaicín eller Realejo og oppleve den unike blandingen og påvirkningen fra maurisk-, katolsk-, jødisk- og sigøynerkultur i byen.

Málaga

Gågaten Calle Larios i Málaga

Der byen ligger sentralt på Costa del Sol er det mange mennesker som forbinder Málaga med sol, sjø og strender. Når sommer- og badesesongen er slutt, er november med sine behagelige temperaturer ideell for å vandre rundt og utforske byens kulturelle tilbud. I hjertet av denne andalusiske storbyen kan du utforske slottet Gibralfaro, en maurisk festning med uslåelig utsikt over byen, samt Teatro Romano, det eldste monumentet i byen med arkeologiske rester fra antikken og romernes tid i Romano Hispania.

 

Besøk en av de mange museene i Málaga, gå rundt i de pittoreske gatene og hopp inn og ut av butikkene på Calle Larios eller sett deg på en bar på Plaza de La Merced og nyt tapas-kulturen i byen.

Tenerife

El Duque på Tenerife

Med temperaturer som kommer opp i 23 grader og med et hav som fortsatt er oppvarmet av sommersolen og etter at hordene av turister har reist hjem, er november en av de beste månedene å besøke Tenerife. Slapp av på en av Tenerifes fantastiske strender eller for de mer eventyrlystne, ta en tur rundt Teide-fjellet, Spanias høyeste fjelltopp. Ikke gå glipp av Tenerifes berømte San Andrés-festival som finner sted i Puerto de La Cruz i slutten av november. Denne festivalen er en massiv feiring av den årlige druehøstingen. Bli med lokalbefolkningen og smak på unike viner fra regionen.

Madrid

Plaza Mayor i Madrid

Hovedstaden er det perfekte reisemålet for en Spania-ferie i november. Hovedstaden byr på en mengde museer, kunstgallerier, monumenter og parker. Uansett hvor du velger å bo i Madrid, kan du kjenne på romantikken som hvert nabolag byr på. Spaser gjennom El Retiro-parken, se fargene og opplev stemningen som gjør parken spesiell på denne tiden av året.

 

For dem som ønsker å oppleve noe litt annerledes, kan du delta på Madrids årlige jazzfestival som arrangeres fra 28 october til 30. november. Dette prestisjetunge arrangementet gir deg sjansen til å se kjente jazzartister, samt oppleve spansk kultur og mat.

Barcelona

Casa Battlo i Barcelona

Som kosmopolitisk hovedstad i Catalonia-regionen, er Barcelona sentrum for kunst og arkitektur i Spania. En av de beste periodene å feriere i Barcelona by er november, for da kan du utforske byens beste attraksjoner og museer uten alle sommerturistene. Du kan beundre kunstverk av arkitekt Antoni Gaudí som Casa Battló og selvfølgelig Barcelonas mest berømte monument, La Sagrada Familia.

 

Du kan vandre gjennom de forskjellige bydelene i Barcelona. Hver av dem har en unik blanding av arkitektoniske strukturer, for eksempel Barri Gotic der gatene og torgene har en spesiell sjarm, spesielt Plaça Reial som er full av travle barer, kafeer og restauranter.

Sevilla

Utsikt fra katedralen i Sevilla

Reis til den magiske byen Sevilla for en høstferie fylt av kultur og tradisjon. Om sommeren er det ofte for varmt her, men under et besøk i november kan du utforske byen til fots, uten problemer. Ta deg god tid og oppdag de fantastiske historiske monumentene som det mauriske palasset i Alcázar, Plaza de España og La Giralda-tårnet.

 

Uansett hvor du velger å bo i Sevilla, er du omgitt av andalusisk kultur. Regionen holder fast på sine fargerike tradisjoner året igjennom, fra flamenco-show til tyrefekting. Selv i november kan du fortsatt glede deg over å spise på utendørsserveringer. Prøv Calle Feria og områdene rundt det imponerende Plaza Alameda de Hércules der du finner noen av de beste tapas-spisestedene.

Jerez

Besøk byen Jerez der sherryen først ble laget og historisk sett ble betraktet som den fineste vinen i hele Europa. Fordyp deg i vinkulturen ved å besøke vinmarkene og bli kjent med lokalbefolkningen. Utforsk Jerez travle bodegaer der du kan prøve ut regionene tapas og selvfølgelig smake på deres berømte sherry.

Gran Canaria

Anfi del Mar

Besøk Gran Canaria i november og nyt en avslappende og rimelig strandferie. Temperaturene ligger fremdeles rundt hyggelige 20 grader, og feriestedet er roligere etter toppsesongen, mens Atlanterhavet fremdeles holder på varmen fra sommersolen. Anfi del Mar er en av de mest pittoreske strendene på øya, med glitrende og turkist vann og blomsterprakten som omgir bukta, selv i vintermånedene.

Cádiz

Cádiz

Cádiz er en av Europas eldste byer og oser av andalusisk sjarm. Regionen er kjent for sine koselige og hvitkalkede byer, fylt med appelsintrær og blomsterbed, spektakulære strender og den rike kulinariske arven. For dem som søker en ferie med gastronomiske utskeielser, skuffer heller ikke Cádiz, for noe av Spanias beste kjøkken holder til i denne regionen. Prøv retter med almadraba-tunfisk, camarones og sherry.

 

Når du sitter på Costa de la Luz, er temperaturen fremdeles 19 grader, noe som betyr at du kan dra på strandferie til Cádiz i november. Strendene er kjent for sin godt bevarte landlige skjønnhet, lange strekninger med ren og hvit sand og slående blått vann. Sørg for å besøke byen Tarifa der du kan se det nøyaktige stedet der Middelhavet møter Atlanterhavet.

Murcia

Bolnuevo-stranden i Murcia

Murcia er en mindre kjent region og et av de billigste feriedestinasjonene i Spania, selv om turistene oftest foretrekker naboregionene Andalucía og Valencia. Med et subtropisk klima er regionen perfekt hvis du søker etter sol i vinterhalvåret. Ferier på Costa Cálida der det sjelden regner og der det finnes 250 km med kystlinje med et mangfoldig utvalg av uberørte strender, viker og steile klipper. Besøk Bolnuevo-stranden, en vakker bukt som ligger under en sjarmerende, tidligere fiskerlandsby.

 

Leilighet i Mar de Cristal

 • 2 soverom
 • 4 sengeplasser
 • 1 badeværelse
 • 77 m² innendørs boligareal
 • Felles basseng
 • Wi-Fi
 • Terrasse
 • Balkong
 • Grill
Id: 83258 Legg til utvalg Fjern Fjern
NOK 2 430 - 9 546/uke NOK 347 - 1 364/natt Vis detaljer

Villa i Jávea

 • 2 soverom
 • 4 sengeplasser
 • 2 badeværelser
 • 160 m² innendørs boligareal
 • Privat basseng
 • Wi-Fi
 • Grill
 • Privat parkering
 • Garasje
Id: 39583 Legg til utvalg Fjern Fjern
NOK 11 237 - 30 983/uke NOK 1 605 - 4 426/natt Vis detaljer

Villa i Alcudia

 • 4 soverom
 • 8 sengeplasser
 • 4 badeværelser
 • 390 m² innendørs boligareal
 • Privat basseng
 • Wi-Fi
 • Terrasse
 • Balkong
 • Hage
Id: 31429 Legg til utvalg Fjern Fjern
NOK 36 041 - 94 960/uke   Vis detaljer
X


Jeg har lest og godtar personvernreglene
 Vinn et gavekort på €750! 
Feriebolig-Spania.no bruker egne og tredjeparts cookies for å forbedre servicen og vise annonser i tråd med dine preferanser ved å analysere dine navigasjonsvaner. For å endre konfigurasjonen og få ut mer informasjon , klikk her