Miraflores reiseinformasjon og video

Ferieinformasjon, fakta, bilder og video om Miraflores

Featured ferieboliger i Mijas Costa

Miraflores

Miraflores – Et prisbelønnet Feriested

Beliggenhet: Miraflores er et boligområdet som ligger på Mijas kysten, 20 km fra Marbella og 12 km fra Fuengirola. Flyplassen i Malaga ligger 36 km unna.

Klima og Befolkning:

Nummeret av fastboende er lavt. Som mesteparten av Costa del Sol, har Miraflores et mildt klima hele året og mindre enn 50 dager med regn.

Beskrivelse:

Miraflores som ligger innenfor den store utbygging av "Riviera del Sol" er en prisbelønt utvikling. Den er bygd i Andalusisk stil med tropiske hager rundt, og med kort vei til badestranden.


Høydepunkter

– Golf

Dette luksuriøse boligområde har en 18-hulls golfbane med flere verdensklasses golfbaner bare en kort kjøretur unna. Det fine været og den gode kvaliteten på banene tiltrekker mer enn 35.000 besøkende hvert år.

– Sport, hager og badestrender:

I tillegg til golf inkluderer idrettsanlegg ved Miraflores; svømmebasseng, vannsport, tennisbaner, ballspill og ride klubber. Vakre hager og anlagt
fossefall og bekker ligger rundt feriestedet. Rolige sandstrender ligger kun en
kort spasertur unna.

 
– Restauranter:

Når dere skal ut og spise finner dere tradisjonell spansk mat og internasjonale retter på menyen på restaurantene. Mange tilbyr også levende musikk og underholdning.


Kombinasjonen av trivelige omgivelser, sport og strender er hva man trenger for en perfekt ferie i Miraflores. Se vår video av Miraflores som viser deg noe av hva Miraflores kan tilby.

 

Ting å gjøre mens du er der