Last minute ferie i desember: Her er de beste tilbudene!

Hva er den beste måten å unnslippe det kjedelige vinterværet på? En spontan ferie til Spania så klart! Vi har derfor samlet de beste tilbudene til deg til din vinterferie i Spania! Finn inspirasjonen du trenger her og hold din vinterferie på en av disse fantastiske vinterdestinasjonene!

1. Alicante

Alicante

 

Costa Blanca er en klassiker som sommerdestinasjon, men det er også masse man kan se og gjøre her om vinteren! Opplev en annerledes og mindre overfylt side av Alicante med sport, kultur og et overflødighetshorn av spennende arrangementer. Og med Alicantes sentrale beliggenhet er det gode muligheter for å utforske og besøke andre deler av denne vakre kysten! Få alle de beste tilbudene på steder å bo i din ferie i Alicante her!

2. Nerja

Utsikten fra Balcon de Europa, Nerja

 

Costa del Sols vakreste fiskerby byr på masser av underholdning i og omkring byen! Besøk dryppstenshulene i Nerja, gå en tur langs stranden og beundre utsikten fra Balcón de Europa eller gå på vandretur og utforsk de mange spennende naturreservatene i området. Takket være sin beliggenhet er det kun en kort kjøretur inn til storbyen Málaga og dens natteliv og kulturelle tilbud. Finn det perfekte feriehus i Nerja her! 

3. Tenerife

Anaga, Tenerife

 

Nyt et tropisk klima midt om vinteren! De spesielle svarte sandstrendene på Tenerife er spektakulære og danner en strålende ramme for et spennende opphold! Her kan man slappe helt av og lade opp batteriene. Og er man til aktiv ferie, så er det mange muligheter her for forskjellige vannsportsaktiviteter, som for eksempel dykking og surfing, eller man kan bli med på delfintur sammen med familien! Sjekk disse flotte leilighetene du kan bo i under din ferie i Tenerife, til en uovertruffen pris!

4. Barcelona

Barcelona, Parc Guell

 

Hvis det er en spansk by som har det hele, så er det Barcelona! Uansett om du er til shopping, en ferie med barna eller et kulinarisk eventyr, så finner du det hele her! Og glem ikke det vakre omkringliggende landskapet, som er hjemsted for mange fantastiske cavaer og viner! Få de beste tilbudene på ferieleiligheter i Barcelona her!

5. Gran Canaria

Playa del Inglés

 

Gran Canaria er et fantastisk sted å tilbringe vinterferien! Med sitt vidunderlige klima og de mange utendørs aktiviteter, er det et paradis for alle som ønsker seg en aktiv ferie! Øyas mange hyggelige byer og landsbyer vil sjarmere alle som elsker det typiske spanske livet! Reservér en feriebolig i Gran Canaria her!

Fikk du noen gode ideer til en spontan ferie eller ønsker du flere? Ta gjerne en kikk på disse andre spennende mulighetene for en last minute ferie til Spania - og velg deg din egen favoritt!